Audio Video Show Praha 2019

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Audio Video Show Praha 2019

Příspěvek od PítrsPraha »

BVa, bryston:

Nechodit mezi lidi smradlavy, v propocenem obleceni a s promastenymi vlasy neni povrchni, snobske, ubohe ani primitivni. Je to to nejsamozrejnejsi minimum spolecenskeho chovani a je to zcela nezavisle na ekonomicke situaci dotycneho.

Uprimne nerozumim, jak inteligentni lidi, kterymi oba bezesporu jste (bez ohledu na roli, kterou jste se rozhodli hrat zde na foru), muzou neco takoveho napsat resp. s tim souhlasit.

Dasta:
*thumbs up*

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Ale bohužel to tak občas je. Halt povědomí o hygieně je mnohdy na velmi nízké úrovni, což ale ne vždy souvisí jak s intelektem tak s ekonomickou situací jedince.

BVa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BVa »

Nič z toho vymenovaného neobhajujem ani nepropagujem... Prečítaj si Kocmeisterov príspevok, ktorý je plný povrchného, primitívneho arogantného "škatuľkovania" ľudí, na základe nejakých vonkajších znakov, ktoré sú mu "nesympatické" . To moje "hodnotenie" sa vzťahuje k forme ako to urobil . A k jeho záverečnej "dedukcii".

bryston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bryston »

BVa

Ano. Pitrs jako vždy nic nepochopil.

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Jukněte pánové na YouTube na nějaké výstavy mimo naši republiku. Návštěvníci jsou podobní těm od nás. Tedy zcela normální lidé, kteří se jdou potěšit a inspirovat na krásnou akci. Ne na módní přehlídku. Náš krásný koníček by nás měl spojovat a ne rozdělovat. Howgh!

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Dasta píše: Proto bych navrhoval, v pátek, nebo v sobotu . . . se sejít např. V 13.30.h. v lobby baru na kávu po obědě.
V pátek ve 13:30 přisednu ;) Některý ksichty znám z loňska z Želivárny, tož můžeme hodit pokec :) Rád se něčemu přiučím.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

kychtax píše:
13 led 2019 13:11
sonofstars píše:
12 led 2019 09:33
... a to je zase fakt 🤔
Petře, Ja jsem vloni nebyl a pak jsem toho litoval. :roll: Zvažil bych to, ;)
Letos určitě budu, poznávací znamení, tlusté síťáky s Rh koncovkami kolem krku. *2thumbsup*
PS. Dědové s igelitkami mi určitě nevadí. Co mi víc vadí by byl nával lidí, tomu se zkusím vyhnout a jít v pátek (popř. první den).
Mas pravdu, hlavne ten sedanek bude stat za to. Vezmu si svuj nejoblibenesti kabel a tricko In Sroll We Trust.
Takze me poznate na prvni dobrou. *2thumbsup*
Ale nemam cislo na Andreje *fnuk*

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Pítrs vůbec nepochopil, že tady šlo o zjevné kastování lidí, podle toho, jestli nosí igelitku, nebo mají kožený kufřík Versace. A na to já jsem taky narážel, že ohrnovat nos nad starýma dědkama, je něco co je mi naprosto cizí. Upřímně je mi ukradené, ať si tam někdo chodí klidně v montérkách s igelitkou v obou rukou a s vlasy délky třeba 30 cm.

Nakonec stejně většinou zjistíš, že ten starej dědek je lepší zákazník, než navoněný KabelGuru se sestřihem poslední módy.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Vyblíz,
mám vlasy na záda, nebude to vadit doufám, jo a jsem taky starej dědek

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Vyblízi, až tě na výstavě potkám, řekneš mi to o tom vychcaným hajzlíkovi do očí...ano ?

Tak se ke mě přihlaš, až se potkáme.Budu tam oba dny.Ale kabel na krku mít nebudu.Taková trapárna může napadnout leda někoho, kdo skončil s kabelama tak před čtyřiceti lety.

Ale mohl bych si vzít do ruky igelitku.
kabelguru.cz

BVa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BVa »

Namiesto igelitky radšej " rozum do hrsti", ako sa hovorí...Potom nebude potrebné doháňať premárnených 40 rokov a spoliehať sa na "uchometriu"..a ešte sa tým chváliť .Trapárna je to, čo predviedol Kocmeister a ty si sa ochotne pridal s tým, ako sa na tom bavíte (určitá "xenofóbia", "higendový šovinizmus"..). Tak som reagoval tak, aby ste porozumeli.

irotam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irotam »

Nevěděl jsem že je Kocmaister zainteresovaný na zisku z Hi-Hi komponent.Mám za to , že ho spíš tito lidé s...u tím né jak vypadají, ale že u něj neutrácí. Tento aspekt by vysvětloval jeho názor na tyto obyčejné návštěvníky. Ale to bych mu nezazlíval. Měl by ovšem vědět, že DESET ZÁKAZNÍKŮ PO DESETNÍKU JE LEPŠÍ JAK JEDEN PO KORUNĚ. To mu dávám zdarma jako radu, kterou jsem se řídil, než jsem skončil s prací a firmou. Také si to může přečíst Oldear a ostatní .......
Pak je třeba rozlišovat špínu a umaštěnost jaksi stálou. No a pak jde o tu "neupravenost" získanou cestou vlakem , autem a jinými cestovními prostředky trvající delší dobu, neboť né každý dorazí zblízka . Igelitka je blbá lepší je batoh, nebo pro ty in, kožený kufřík :lol: . Já osobně prospekty nesbírám.
Naposledy upravil(a) irotam dne 13 led 2019 20:38, celkem upraveno 1 x.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

šeďour píše:
13 led 2019 19:59
Vyblízi, až tě na výstavě potkám, řekneš mi to o tom vychcaným hajzlíkovi do očí...ano ?

Tak se ke mě přihlaš, až se potkáme.Budu tam oba dny.Ale kabel na krku mít nebudu.Taková trapárna může napadnout leda někoho, kdo skončil s kabelama tak před čtyřiceti lety.

Ale mohl bych si vzít do ruky igelitku.

Já tam pravděpodobně nepůjdu sám, tak ani nevím, jestli dodržím doporučený čas. Ale rozhodně nemám v úmyslu se tam s nikým konfrontovat, nevím, co bych z toho měl. Ale klidně vezmu s sebou ty AKG a věnuji ti je, když už sem ti dal 600, tak proč ne celý sluchátka žeano.

šeďour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od šeďour »

BVa -> Ano, bavíme se tím.Dědkové s igelitkama, sběrači prospektů, vystavovatel v drahym obleku, kterýmu děsně smrdí z pusy, baťůžkáři, který ucpou chodbičku do pokoje a když se otáčej, tak baťohem vrazej do vitríny s vystavenejma japonskejma přenoskama, blbá audiofilská muzika (to jako fakt někdo poslouchá ?) a nebo špatnej zvuk aparátu renomovaný značky (bez vejšek, bez prostoru, zvuk "koule", apod.).A je toho ještě mnohem víc.
Nevím co je na tom highendově šovinistického, nebo xenofobního.Ale to bude tím, že mi chybí těch promarněných čtyřicet let.Jen netuším, co uchometrickýho bych měl dohánět.Nějak se v tom ztrácím.

Ale na hifi výstavu se moc těším
kabelguru.cz

marvinnrv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marvinnrv »

Teeeda tady to je banda. Jsem necekal ze se tu na konec bude domlouvat MMA Fight primo v hotelu. :mrgreen:

Odpovědět