Audio Video Show Praha 2019
Re: Audio Video Show Praha 2019
No že bych nakonec neodolal a přijel se podívat?Bude to maso a i krev by mohla téct ...
Počkej vole, až tě přistihnu, že nemáš na výstavě vyčištěné uši, jak tě vytahám za límec. Jo a pokud někomu smrdí ponožky, tak na výstavu ano, ale jen pod podmínkou, že se nebude zouvat. Pokud ve videu někdo pozná Pítrse nebo pana Guru, tak podobnost je čistě náhodná.šeďour píše: ↑13 led 2019 20:38BVa -> Ano, bavíme se tím.Dědkové s igelitkama, sběrači prospektů, vystavovatel v drahym obleku, kterýmu děsně smrdí z pusy, baťůžkáři, který ucpou chodbičku do pokoje a když se otáčej, tak baťohem vrazej do vitríny s vystavenejma japonskejma přenoskama, blbá audiofilská muzika (to jako fakt někdo poslouchá ?) a nebo špatnej zvuk aparátu renomovaný značky (bez vejšek, bez prostoru, zvuk "koule", apod.).A je toho ještě mnohem víc.
Nevím co je na tom highendově šovinistického, nebo xenofobního.Ale to bude tím, že mi chybí těch promarněných čtyřicet let.Jen netuším, co uchometrickýho bych měl dohánět.Nějak se v tom ztrácím.
Ale na hifi výstavu se moc těším
Tak to bude zajímavá výstava,už se těším,mohlo by to vypadat jak u nás na zábavě,všichni si rozbijou držky hned ze startu a pak do rána spolu chlastaj a říkají si,jací jsou vlastně volové a drží se za ramena.Jenom doufám,že zas strážníci neodvezou mě 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Maro, asi budu stat nekde blizko tebe. Za prve z toho kapne runda a za druhe das kdyztak par MMA celicek nekterym opravdu ubohym ramenatym pisalkum zdejsiho fora. Vtip-ublizovani neni spravne.
Uvedomujete si, ze jste dospeli a tohle verejne forum si mohou cist i mladistvi. Jak jim jdete prikladem? Pak z nich vyrustaji hovada a ne lide a my se tomu pak strasne divime odkud to vzali? Od nas preci ne - to maji urcite z te televize. Ne vazeni - dospeli jsou vzory, ktere deti nasleduji. Proto nejvice chyb vznika diky rodicum a v dobe informacni diky rodicum vystupujicim na internetu a v dalsich mediich.
Zamyslete se a stydte se.
Uvedomujete si, ze jste dospeli a tohle verejne forum si mohou cist i mladistvi. Jak jim jdete prikladem? Pak z nich vyrustaji hovada a ne lide a my se tomu pak strasne divime odkud to vzali? Od nas preci ne - to maji urcite z te televize. Ne vazeni - dospeli jsou vzory, ktere deti nasleduji. Proto nejvice chyb vznika diky rodicum a v dobe informacni diky rodicum vystupujicim na internetu a v dalsich mediich.
Zamyslete se a stydte se.
Myslím, že trochu přeceňuješ dnešní mládež, ta ani neví, že nějaké diskuzní forum existuje (tenhle formát). Končí zpravidla tím, že si pěstují svůj instapříběh, a občas skočí na snapchat nebo whatsapp.
sonofstars

A čo si budú tí mladiství myslieť, keď zistia, že niektorí dospelí (inak "normálni" a vzdelaní..) veria nezmyslom, ktoré popierajú často aj poznatky zo základnej školy? To ti nevadí?Uvedomujete si, ze jste dospeli a tohle verejne forum si mohou cist i mladistvi. Jak jim jdete prikladem?....Zamyslete se a stydte se.

BVa,
Nechce se mi věřit, že svoje pravdy(podle Tebe jediné správné) zatahuješ už i do vlákna o setkání na výstavě.
To si teprve mládež udělá o nás obrázek, když k názorům na vizáš a hygienické návyky přidáme ještě dohady o kabelech a podložkách, že?
Přeji krásný start do nového týdne.
Nechce se mi věřit, že svoje pravdy(podle Tebe jediné správné) zatahuješ už i do vlákna o setkání na výstavě.
To si teprve mládež udělá o nás obrázek, když k názorům na vizáš a hygienické návyky přidáme ještě dohady o kabelech a podložkách, že?
Přeji krásný start do nového týdne.
koudelka píše: ↑
12 led 2019 09:23
Já se těším hlavně na povýstavní setkání a na příjemné poklábosení s partou podobně postižených jedinců u něčeho dobrého k jídlu a pití
I já se těším na výstavu a také na povýstavní sešlost, mohu v pátek.
12 led 2019 09:23
Já se těším hlavně na povýstavní setkání a na příjemné poklábosení s partou podobně postižených jedinců u něčeho dobrého k jídlu a pití

I já se těším na výstavu a také na povýstavní sešlost, mohu v pátek.
Dasta
Nejde o "moje pravdy"..Ide o ochotu a schopnosť niektorých ľudí vynášať na základe zbrklých úvah a čiste subjektívnych pocitov generalizujúce "všeobecne" platné uzávery, bez jediného objektívneho podkladu. A takto rýchlo aj "kastovať" ľudí, čo sa ukázalo v tomto vlákne..
Nejde o "moje pravdy"..Ide o ochotu a schopnosť niektorých ľudí vynášať na základe zbrklých úvah a čiste subjektívnych pocitov generalizujúce "všeobecne" platné uzávery, bez jediného objektívneho podkladu. A takto rýchlo aj "kastovať" ľudí, čo sa ukázalo v tomto vlákne..
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Po víkendu plném super poslechu po upgradu usb kablů
se nestačím divit jak se diskuze rozjela. BV: Zdá se, že jsi nepochopil mojí hlášku jenom ty a ještě dva jedinci z tvého fanklubu + jeden, kterého nechtějí v žádném fanklubu, tak kope preventivně do všech
Skutečný důvod tvé vykonstruované agrese asi bude všeobecně známý nesouhlasný postoj ve vztahu k drátum, pojistkám a nožičkám, zlatu, stříbru a ródiu. Trefa že?
Jo a na výstavě samozřejmě žádná bitka nebude, jako vždy, jen všichni dělaj ramena u klávesnice. Ono taky nikdo nechce aby to skončilo prokopnutým beryliovým výškáčem nebo poškrábaným klavírním lakem. Těch pár minut emocí by vyšlo až moc draho. A to i pro arogantní, kastující a nadřazeně se chovající diskutéry.

Jo a na výstavě samozřejmě žádná bitka nebude, jako vždy, jen všichni dělaj ramena u klávesnice. Ono taky nikdo nechce aby to skončilo prokopnutým beryliovým výškáčem nebo poškrábaným klavírním lakem. Těch pár minut emocí by vyšlo až moc draho. A to i pro arogantní, kastující a nadřazeně se chovající diskutéry.
kabelguru.cz
To už i USB kabel dělá v řetězci změnu přednesu?? No já žasnu!!
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Kocmeister

A v tomto vlákne som zareagoval kvôli tomu povýšeneckému kastovaniu ľudí.
No trefa, ale do vlastnej bránky.. Pretože to nie je pravda. Dráty ,poistky, nožičky, atď... bez problémov používam, len im prikladám len takú dôležitosť, ako skutočne majú. A netvrdím, ako "niekto" , že je to liek na všetky "akustické neduhy" , ako takýto predajca.Skutečný důvod tvé vykonstruované agrese asi bude všeobecně známý nesouhlasný postoj ve vztahu k drátum, pojistkám a nožičkám, zlatu, stříbru a ródiu. Trefa že?

A v tomto vlákne som zareagoval kvôli tomu povýšeneckému kastovaniu ľudí.
Naposledy upravil(a) BVa dne 14 led 2019 09:49, celkem upraveno 2 x.
Jsem taky vyměnil USB kabel a hraje to jinak. A to jsou prosím dva stříbrné USB.
A ještě ke všemu se ten kabel rozehrává.
super obrázek BVA
A ještě ke všemu se ten kabel rozehrává.

super obrázek BVA

Naposledy upravil(a) kychtax dne 14 led 2019 09:51, celkem upraveno 2 x.
A kto sa uz tesi na dalsie vydanie Audio Video magazinu? 
- https://www.audio-video-show.cz/audio-video-magazin
Napr. som zvedavy, ci bude mat Petr Zaloudek v editoriali novu fotku, alebo zrecykluje minulorocnu.

- https://www.audio-video-show.cz/audio-video-magazin
Napr. som zvedavy, ci bude mat Petr Zaloudek v editoriali novu fotku, alebo zrecykluje minulorocnu.
Naposledy upravil(a) Miero dne 14 led 2019 09:50, celkem upraveno 1 x.