Po stránce designu mě nejvíce zaujaly reprosoustavy Accordo. Zvuk už tak zajímavý nebyl. Kombinace s McIntosh asi není to pravé.

Zvukově nej bych hodnotil kombinaci Vivid + Solution/Audionet a Vivid + Sroll.

U Irysonu jsem poprvé slyšel LP nahranou s použitím systému dbx. Zajímavé. Stejně tak i prezentace akustických panelů GIK.

Za nejlepší prezentaci vůbec považuji Audio Ranný. Reprosoustavy LEEDH mě velmi překvapily. V sobotu jsem byl jen chvíli, ale v neděli jsem si poseděl cca 3 hodiny a stálo to za to. Výběr hudby mi seděl perfektně a Kuzma přes Audiomaty hrál moc hezky.

Naim a Kudos. Na první poslech zajímavé, ale delší už ne... Není to úplně můj šálek kávy.

Poprvé jsem měl možnost poslechnout si Lowther. V sobotu moc nezaujalo, ale v neděli to bylo o dost zajímavější. Nebude to na jakoukoli hudbu, ale taková akustika nezněla špatně. A k diy samozřejmě patří pořádné součástky....

Další bez obrázků. U sluchátek hodně zajímavé Shure SRH-1840. Líbilo se jak na Colorfly, tak i na Bursonu. Šneky v kombinaci s Classé moc nezaujaly, taktéž Focal. Nové Shan zajímavé. Design se mi velmi líbí a bílá jim sedne.
Dost vystavovatelů hrálo z PC. Ale to se víceméně dalo očekávat. Zároveň bylo i dost gramofonů. Celkový dojem z výstavy velmi dobrý.