Nový Slovenský Highend časopis na obzore

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
Křeček
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový Slovenský Highend časopis na obzore

Příspěvek od Křeček »

Vzpomenul bych zde vyjádření D.Eisenhowera za 2.světové války (volná citace) :
... pochopím, když si moji generálové budou v zápalu boje nadávat do bastardů. Ale kdo použije označení anglický/americký bastard, toho okamžitě vyhodím...

Vzhledem k tomu, že nejsme ve válce, nebylo by od věci nahradit slovo bastard něčím jiným. Vzal bych si příklad z našich kultivavaných politiků. Což nadávat si slovy "bratře Boxere", popř. "příteli Alfagoleme". Ve stádiu absolutní vytočenosti lze tolerovat i oslovení "soudruhu Křečku"...

boxer

Příspěvek od boxer »

Soudruhu Křečku

Proč si bereš do úst právě mne?
Je zde více možností!!! Že na tebe položím tvůj betonový karusel na vinyly.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

bratr Křeček to jistě myslel v dobrém, příteli Boxere. o tobě je známo, že máš "včelek plnej úl" a betonový sarkofág vždy po ruce... ale do Rodiny to netahej!!! ať už jsme jací jsme - ty jsi rváč a násilník, MB vykrádá banky, já si na drahé hifi vydělávám tištěním falešných bankovek - tak mezi sebe přece nenecháme vrážet klíny nějakého šéfredaktůrka obskurního hifi plátku...

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Víte pánové naše forum má už určitou komunitu členů kteří sem pravidelně chodí jedni přispívají a další třeba jen čtou a myslím si že toto je parádní reklama pro tento nový časopis protože já udělám přesně to samé co píše Lachim. S radostí bych panu Turkovi tedy šéfredaktorovi strčil ten jeho popsaný list papíru( časopis hiend ;který pokud bude stejný jako pan šéfredaktor tak se celý rovná použitému toaletnímu papíru) s radosti [....]. A tam si prosím Pane Turek celý ten časopis strčte ale možná že by jste tam mohl vlést celý a už nikdy nevyjít ven......
Poklona to je teda úroven fakt mě mrzí když si sem člověk přijde něco přečíst a nejde tuhle hromadu [....]
Zdraví Michal

[EDIT by Rowing] Tak Michale vyjádřil jsem se snad jasně ne? Nerozdmýchávejte znovu oheň.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

klid majki. za prvé se říká [....] a za druhé: alfagolem není [....]. špatná reklama, taky reklama. aktuální číslo HE si po tomhle koupí docela dost lidí. čistě ze zvědavosti. jde o to, jestli pan Turok chce i dále vést časopis tímhle stylem. a jestli je schopen nějaké sebereflexe. pokud míní takhle pokračovat, já bych tohle téma přesunul do (ne)volné diskuse a nechal už bez dalších komentářů v tichosti chcípnout.

[EDIT by Rowing] Také promazáno. Už mě unavujete.

alfagolem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alfagolem »

BVa píše:Pán Turok,
všetci tu vedia, kto som , aj Vy, nepotrebujem sa schovávať za nick alfasamca (a správať sa tak);) . Ak potrebujete preložiť (čo sa ale nezlučuje s IQ 140) nick BVa, tak je to BVaudio, a volám sa Ladislav Bunta.
Zmení to niečo na Vašich názoroch (ktoré stoja na hlinených nohách, rovnako ako Golem), resp. technických nezmysloch typu "pixelizácia" zvuku v diskusii o kvalite LP?? Obávam sa, že nie... Kto z tých odborníkov , ktorí nepotrebujú merať a na všetko im stačia uši,sa pozrel, ako sa záznam na LP musí skomprimovať, aby sa dal vôbec nahrať bez "prerezania" do susednej drážky? To je len jeden detail, ju??
P.S. Bol som pomalý.
pán Bunta, pre svoju kompozičnú prácu na filme Báthory (strávil som v Prahe pol roka) som si dovolil nečítať toto ctené fórum a (čo je asi megaprehrešok) neidentifikovať Vás. BVa je pre mňa rovnako dobre slečna Beáta Vachálková, ako Vy. Vašu značku poznám, ešte za čias Wattu som dokonca nejaký Váš preamp testoval (celkom sa mi páčil zvuk, dizajn už menej), viem dokonca, že ste z Trnavy a pokúšam sa analyzovať Vašu nabrúsenosť voči mne a nášmu časopisu a vychádza mi z toho spravodlivý (tentoraz bez irónie) hnev kohosi z nemála tých, ktorí sa snažia o highend na Slovensku a nový časopis ich odignoroval. Chybu hodláme napraviť (pravda ak sa odrazíte a budete o to stáť) a v rámci stálej rubriky predstavovania slovenských výrobcov hifiny si k vám lajsneme audiotrip, aby sme mohli priblížiť váš výrobný program, filozofiu, nazrieť do výroby a tak.
Pokiaľ sa jedná o "pixelizáciu" zvuku, asi Vám uniklo, že sa jedná o metaforu, rovnako ako sa o ňu jedná, keď niekto v renomovanom nemeckom periodiku napíše o zvuku že je "cremig". Kapišto?
Vo veci komprimácie záznamu pre LP - za svoj život som natočil bezmála stovku dosiek, ako do širokých analógových pásov, tak digitálne do ProToolsov a so živými orchestrami točím celkom pravidelne. S ich zvukom som konfrontovaný každodenne. Nespochybňujte, prosím, moje ucho. Počuje asi tak, ako cíti nos parfuméra a nie bežný konzumentský nos čo aj akéhokoľvek nadšeného milovníka voňaviek. To je ten rozdiel. A tomu nadšenému milovníkovi v tomto nerovnom boji nepomôže ani erudícia chemika, ktorý vie o zloženiach temer všetko. Ucho je talent, ktorý sa nedá naučiť. Dá sa len cibriť.

alfagolem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alfagolem »

fotolaik píše:uf..pan alfagolem je fakt střelec a docela slusny hulvat ..... stejne jako pipis, ani ja neverim, ze by to byl ten, za koho se vydava....a protoze jsem takovy "stoura", tak jsme si nasel prukuru spolecnosti vydavajici tento titul - a napsal jsem dotaz na pana Cizmarika, zda je to opravdu jejich sefredaktor a zda se ztotoznuje s jeho nazory, zpusoby vyjadrovani atd...tak jsme zvedav, zda pan posle odpoved ...a pokud posle, tak jak se vyjadri ..

to "alafagolem" : pokud jste opravdu pan SEFREDAKTOR Turek, tak casopisu delate medvedi sluzbu ...nebo jste si jist, ze Vase zde pronesena a napsana slova se nemohou dostat az k Vasim potencialnim klientum (zadavatelum reklamy) z jejichz penez asi budete jednou mozna zit ?? tedy obavam se, ze pokud nezmenite svuj postoj, tak Vy asi budet mit obcas hlad ..samozrejme, pokud jste nenarazil na polodementniho filantropa, ktery nevi co s penezma a budem mu jedno, ze mu jeho projekt nic nevydelava, protoze jeho sefredaktor svym chovanim hned v zarodku pohrbil cely casopis.....

tom_fotolaik
u nas sa tomu hovori: ked zdochne koza mne, nech zdochne aj susedovi. verim, ze mr. fotolaik zela mojim detom hlad a casopisu uplne vyschnutie inzertnych zdrojov, ale takto to nefunguje. my este stale (kto vie ako dlho este) fungujeme v komunikacnom leveli A, kde sa hovori pravda do ksichtu a este sme nedospeli do stadia, kde vsetci vsetkym klamu, vzajomne sa s usmevom podrazaju a tvaria sa velmi kultivovane a celkovo na vyske. pochopte to konecne: my sme inde, hoci vas mor nakazil uz mnohych a ich oci uspal sladkymi recickami.

alfagolem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alfagolem »

boxer píše:ze ty si nejaka guma, radioamater vojak z povolania, ze mas taketo militantne sklony. nech uz odpises cokolvek, nebudem reagovat, berie mi tio energiu a nestojis mi za to (a predpokladam, ze ani ja tebe).

Ano správně soudruhu bolševiku.Přesně v tom je tvoje vyjadřování a "nadhled".A protože na hrubý pytel hrubá záplata a jak se do lesa volá....až se ucho utrhne...jdi už fakt do prdele.

nebudem reagovat, berie mi tio energiu Alespoň něco se podařilo.

Jinak osobně si stále doufám,že je to nějaký [....],který si hraje.Nemůžu su vzpomenout,ale na jednom fóru už jeden takový slovák hned od začátku vyskakoval podobným slovníkem.

Jinak souhlas s klukama.Pokud jste fakt Turok a navíc takové odbornosti popsané BVa,tak poteš P.B. hifisty.

[EDIT by Rowing] Vypuštěny nevhodné výrazy.
...jeden takový slovák...bol aj vas taticek masaryk a to boxer: bolsevizmus ste k nam exportovali vy, u nas v 48om vyhrala demokraticka strana. a nemame komunisticku stranu s 20% podpory v parlamente, [....] ...

[EDIT by Rowing] O něco jsem Vás slušně žádal, myslím že se to dá docela dobře pochopit :!:

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

hej, alfagolem, já tě žeru. někdo takový, to se jen tak nevidí. vychloubat se na hififóru svým sluchem, neboli říkat ostatním, že jsou hluší trotli, tomu říkám čistá práce!
co tak tříbit svůj sluch hlasitým opakováním vlastní věty: bav sa takto s vlastnou materou ty [....].
co?

[EDIT by Rowing] ....

alfagolem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alfagolem »

lachim píše:neuvěřitelné výrazy pana šéfredaktora.
osobně si již nikdy slovenský high end nekoupím.
jak zjistím v okolí, že by si ho někdo chtěl koupit, tak mu emailem pošlu zkopírované příspěvky šéfredaktora.
myslím, že novinařina je hlavně o jazyku a slohu. ne o vulgarizmech.
dalsia zdochnuta koza...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Rowingu nepřeháněj.

alfagolem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alfagolem »

gabik píše:Fakt neuveritelne. Jedina cesta je nechat ten casopis zkrachovat, nebo at se tu p. Turok verejne omluvi (ja vim, ja vim, uz to vidim...). Tohle kdybych predved ja na nasem firemnim foru, tak letim okamzite, dokonce _musime_ mit za jmenem v zavorce firmu, aby byla jasna nase identita. P. Turok se rozhodl por negativni kampan, budiz. Ale tohle bylo trochu moc. Kdyby to psal nejak mladej fracek, ale takhle...

p. Cizmarik dokazal, ze se da psat i uplne normalne k veci na jekykoli pripominky, i negativni.
osobne nechapem, ako moze p. Cizmarik takto submisivne komunikovat s niekym, kto ho hrubo osocil (vid prispevok o fiktivnom konspirativnom rozhovore na vystave) pohanil nim vydavany casopis (neda sa citat ani na hajzli) a priamo vyzyval k jeho bojkotu (nekupujte ho)

nemozem predsa tolerovat niekoho, kto je primarne intolerantny ku mne a k mojej praci.

este raz: jeho pokus o upokojenie respektujem (je predovsetkym obchodnik, a to su tie levely B, C...), ale nezdielam. od niektorych z vas, ktori sice nenabrali odvahu dat mi za pravdu a s mojimi nazormi solidarizovat verejne na tomto fore, som obdrzal maily s uistenim o podpore. ked budu chciet, pojdu s pravdou vom aj tu. Skuste to konecne pochopit: som ochotny (dokonca uhladener a slusne) diskutovat s kazdym, kto o taku diskusiu stoji, kazdeho podjebavaca a neprajnika vybavim podobne, ako som to uz predviedol. akokolvek to vyzera na tomto uhladenom fore hnusne. vred sa vytlaca a tescie z neho hnis a tiez to nie je prijemna "podivana". That ś life...

alfagolem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alfagolem »

dadaft píše:pane Čižmárik, já chápu, že Vám tenthle rozjezd není zrovna milý, ale zastávat se pana Turoka je omyl. neomlouvá ho, že vystoupil pod anonymním nickem. ani my nejsme anonymní, jak vy píšete. většinou se známe. jde jen o to, že naši identitu opravdu nemusí znát úplně kdokoliv, kdo příjde na tenhle web. zrovna tak ho neomlouvá, že se nechal, řekněme, strhnout. je to šéfredaktor kurvadrát. jeho slova na adresu MB jsou prostě neomluvitelná. v každé světové médiální firmě, a troufám si říct, že i v drtivé většině českých a slovenských, by dnes zasedala dozorčí rada, a výsledek by byl jasný...
zobud sa, nebol to MB, kto ma posielal do [....]? demagogovia aj tak skapu na demagogiu. prekrucanie faktov je zrejme kazdemu sudnemu cloveku, tak sa zobudte

[EDIT by Rowing] Pochopte už, že vulgární výrazy tu tolerovat nebudu. :!:

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

MB není šéfredaktor. dokázal se dokonce omluvit. na to ty nemáš...

JP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JP »

Andy robí na cyber hifi scéne ešte vačší rozruch ako Martin so svojím filtrom. Nová doba! :shock:

Odpovědět