Nový Slovenský Highend časopis na obzore
Re: Nový Slovenský Highend časopis na obzore
latentní nacionalismus umí zatemnit mozek
Ako obohraná platňa, presne toto som čakal, nesklamal si. Čo som urobil ja ? No ja to hlavne všade nevykrikujem ako kohút na smetisku. A možno si naozaj nejaký génius, všetko tomu nasvedčuje, takí majú vraj veľmi blízko k bláznom.napis, co si za svoj zivot dokazal ty? moju hudbu /naposledy svetova vystava EXPO Zaragoza 2008, predtym 2 filmy s Jakubiskom, 1 s Lutherom, TV filmy a divadlo s Bednárikom, znelka MS v ladovom hokeji - poculo ju 80 mil. ludi - na to ty budes potrebovat najmenej 20 zivotov s priemyslovkou aj bez.
Naposledy upravil(a) JP dne 06 lis 2008 12:00, celkem upraveno 1 x.
alfagolem píše: kde su prosim prve komentare vasho fora k casopisu, nez sem zavesil nas editor noticku o hladani redaktorov dopisovatelov? ...
Alfagolem:BVa píše: ... Nepáči sa mi vulgarizmus a urážky na obidvoch stranách, rovnako "selektívne mazanie",ak to skutočne bolo. ...
Všechny komentáře jsou tam kde byly napsány i ty první

(na jedinou vyjímku - krátký příspěvek až z třetí stránky diskuse, který byl odstraněn asi 1 minutu poté, co byl zadán, takže jej téměř nikdo nemohl vidět, nebo na něj reagovat, byl urážlivý celý a autor o jeho odstranění ví a svůj dotaz na Vás pak ve slušnější formě zadal znovu)
takže vlákno je původní a v původních souvislostech a logice, nechápu proč máte pocit, že nějaký příspěvek z úvodu zmizel. Vaše první reakce byla jen na ty, které tam jsou vidět i nyní

BVa:
Vulgarizmus se nelíbí i mě, takže když se vyskytl, tak jsem jej s upozorněním zeditoval. Selektivní mazání jak jsem již napsal žádné nebylo.
Pokud byl někomu příspěvek odstraněn ať se ozve, ale nikdo takový neexistuje

A už se konečně uklidněte a přestaňte do debat o HiFi zatahovat politiku, nacionalismus a národnostní otázky 

Pán šéfredaktor,....skutočne impozantná životná cesta a výkony...blahoželám a závidím Ti Tvoj úspech. Prečo sa potom (pri svojej nadmernej veľkosti) zahadzuješ s nejakým plátkom, ktorý plánuješ distribuovať širokej obci priemerných a podpriemerných? Ty predsa už nepotrebuječ byť slávny - Ty už slávny si.....napis, co si za svoj zivot dokazal ty? moju hudbu /naposledy svetova vystava EXPO Zaragoza 2008, predtym 2 filmy s Jakubiskom, 1 s Lutherom, TV filmy a divadlo s Bednárikom, znelka MS v ladovom hokeji - poculo ju 80 mil. ludi - na to ty budes potrebovat najmenej 20 zivotov s priemyslovkou aj bez.
apropos - my sme sa ako technicky platok nikdy neprofilovali. ani playboy nie je gynekologicka revue...ale prislub ku konstruktivne orientovanym citatelom: kedze je tu (hoci, uznajte, marginalny dopyt po meraniach, grafoch a hlbsich technicko - konstrukcnych popisoch, poziadam redaktorov so solidnou elektrotechnickou erudiciou (furi, maglen, gbur) o vypracovanie materialov, ktore by vas u(spo)kojili
alfagolem
K časopisu se nedostanu, nebyl by prosím k uveřejnění či do emailu alespoň částečný sken časopisu? Ať vím taky proč se ta diskuze tak rozjela a jak to vlastně vypadá. A také vzpomínám velmi dobře na první číslo českého Hifi, velké a prima fotky.
K časopisu se nedostanu, nebyl by prosím k uveřejnění či do emailu alespoň částečný sken časopisu? Ať vím taky proč se ta diskuze tak rozjela a jak to vlastně vypadá. A také vzpomínám velmi dobře na první číslo českého Hifi, velké a prima fotky.
Milane kašli na to takovou dobu tady byl klid já ti brzy můžu dát něco informací protože časopis si koupí můj kamarád. A odpověd na tvou otázku Za to co tady vypuklo vůbec nemůže časopis ale jeho šéfredaktor...
nebol som tu tyzden a zjavne vam to prospelo. hladina sa upokojila a tak je to dobre. bolo to ako vo formanovom hair, ked na hochnobl party vtrhol berger so svojou tlupou a spravili tam srumec (nespisovne vyrazy a bohemizmy pouzivam s plnym vedomim a na lepsiu ilustraciu. cestina ma ekvivalent k nasmu lacnemu levny a laciny, ale mne sa v ich tuzbe po ekonomickych rieseniach ("nechci slevu zadarmo" simek/grossman( paci viac ta sleva. v prahe som dokonca videl obchod s nazvom "slevnenka". my sme zase velikasi - relikt z cias uhorskeho zemianstva - dnes zurujeme, zjtra mame holu rit.palipol píše:Pán šéfredaktor,....skutočne impozantná životná cesta a výkony...blahoželám a závidím Ti Tvoj úspech. Prečo sa potom (pri svojej nadmernej veľkosti) zahadzuješ s nejakým plátkom, ktorý plánuješ distribuovať širokej obci priemerných a podpriemerných? Ty predsa už nepotrebuječ byť slávny - Ty už slávny si.....napis, co si za svoj zivot dokazal ty? moju hudbu /naposledy svetova vystava EXPO Zaragoza 2008, predtym 2 filmy s Jakubiskom, 1 s Lutherom, TV filmy a divadlo s Bednárikom, znelka MS v ladovom hokeji - poculo ju 80 mil. ludi - na to ty budes potrebovat najmenej 20 zivotov s priemyslovkou aj bez.
apropos - my sme sa ako technicky platok nikdy neprofilovali. ani playboy nie je gynekologicka revue...ale prislub ku konstruktivne orientovanym citatelom: kedze je tu (hoci, uznajte, marginalny dopyt po meraniach, grafoch a hlbsich technicko - konstrukcnych popisoch, poziadam redaktorov so solidnou elektrotechnickou erudiciou (furi, maglen, gbur) o vypracovanie materialov, ktore by vas u(spo)kojili
pokial ide o otazku, preco som sa dal na casopisanie, robil som to zo zabavy vzdy, je to fajn relax od muziky. jednoducho sa tym bavim a dostavam za to aj peniaze, co je idealna kombinacia. odporucam vsetkym. tymto sa lucim a zelam vela vela plodnych diskusii bez vulgarizmov na urovni slusnych ludi.
Vždy mne potěší, když mne poučuje někdo kdo neumí napsat velké písmeno na počátku věty. Musím si také koupit tento časopis, jestliže alfagolovy články jsou stejné jako co zde předvádí, tak to bude síla. Přiznám se, že jsem ten příspěvek četl třikrát a stále nevím, co je jím myšleno. No, přečtu si jej po čtvrté...alfagolem píše: ........ tymto sa lucim a zelam vela vela plodnych diskusii bez vulgarizmov na urovni slusnych ludi.
aleska
................stále nevím, co je jím myšleno...........
Máš to tam napsaný.
mame holu rit.

................stále nevím, co je jím myšleno...........
Máš to tam napsaný.
mame holu rit.

Nemělo by se tu dle nadpisu tématu řešit úplně něco jiného?
A jestli to půjde tak dále, tak prosím admina o zakročení.

Milan Tuma
Prosit můžeš třeba pánaboha
Stejně to nikam nevede
Prosit můžeš třeba pánaboha

Stejně to nikam nevede
preto je tu založená téma NEW Slovevský časák...MilanTuma píše:Nemělo by se tu dle nadpisu tématu řešit úplně něco jiného?![]()
Každý sme hrdí na to, čo sme v živote zažili a dokázali. Jeden viac, druhý menej, ale to ešte nie je meradlom toho, kto z nás žije, či prežil život plodnejšie. Niet s Tebou úzusu a ak aj má k nejakej dohode dôjsť, tak iba otrockým pritakávaním Tvojim názorom nech to je kdekoľvek - tu, či v tom Tvojom časopise, ktorý evidentne ovládaš, lebo si jedovatý škorpión, ako si nezabudol pripomenúť a žiadne rady od nikoho nepotrebuješ. Si Slovák na pohľadanie, ako repa, rutinne hroziaci hlavne na západ a pripravený štípať do posledného dychu. Buď ale opatrný, aby na Teba niekto nestúpil slevněnou pohorkou od Tomáše Bati....nebol som tu tyzden a zjavne vam to prospelo. hladina sa upokojila a tak je to dobre. bolo to ako vo formanovom hair, ked na hochnobl party vtrhol berger so svojou tlupou a spravili tam srumec (nespisovne vyrazy a bohemizmy pouzivam s plnym vedomim a na lepsiu ilustraciu. cestina ma ekvivalent k nasmu lacnemu levny a laciny, ale mne sa v ich tuzbe po ekonomickych rieseniach ("nechci slevu zadarmo" simek/grossman( paci viac ta sleva. v prahe som dokonca videl obchod s nazvom "slevnenka". my sme zase velikasi - relikt z cias uhorskeho zemianstva - dnes zurujeme, zjtra mame holu rit.
pokial ide o otazku, preco som sa dal na casopisanie, robil som to zo zabavy vzdy, je to fajn relax od muziky. jednoducho sa tym bavim a dostavam za to aj peniaze, co je idealna kombinacia. odporucam vsetkym. tymto sa lucim a zelam vela vela plodnych diskusii bez vulgarizmov na urovni slusnych ludi.
a poslední zní velice nadějně. teď jenom doufat, že pan alfagolem není takový trotl jako já, který za sebou zabouchne dveře a pak se vrátí oknem...alfagolem píše:tymto sa lucim a zelam vela vela plodnych diskusii bez vulgarizmov na urovni slusnych ludi.