Nový Slovenský Highend časopis na obzore

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový Slovenský Highend časopis na obzore

Příspěvek od bubuxin »

Zjavne nám to prospelo. Áno, síce máme holú riť ale aj takých časopis potrebuje. Aby sme nad ním slintali. Tí čo si môžu dovoliť kúpiť mašinky z obrázkov, tí náklad nevykúpia. A ostatní čo nie sú v balíku nie sú ľudia? Môžem si dovoliť čítať HighEnd keď nepijem minimálne 60 ročnú whiskey?
V Brne som narýchlo prelistoval druhé číslo. Pekné fotky.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

I přes opravdu ne moc dobré vystupování šéfredaktora (alfagolema) jsem se rozhodl si časopis před měsícem objednat.Po cca 3 týdenním čekání jsem to mailem pourgoval-dorazilo konečně druhé číslo (11/2008) a složenka na roční předplatné 594 kč.Je to dvojměsíčník.Objednával jsem to hlavně pro to,že Stereo a Video se nedá již několik let číst (většina asi ví proč) a jiný časák jsem tu neobjevil.Cizí jazyky neumím natolik,abych si kupoval renomované tituly ze zahraničí.Časopis se mě poměrně líbí,fotky opravdu pěkné.Zlepšit by se toho dalo určitě hodně,ale to páni redaktoři snad časem doladí a nakonec každý má jinou představu,co by tam být mělo.Jen ve stručnosti obsahově-jsou zde testy např.repro Infinity Classia C336/BaW 800D/Linn Akurate Music system/HD multif. zes.Pioneer Susano SC-LX90/CD Electrocompaniet EMC1UP atd.Je tu také test audiosystému M.Levinsona v Lexusu/plazma Pioneer PDP-LX6090H aj.Pár recenzí nahrávek i z audiofilských vydavatelství (toho by mohlo být dle mého třeba více),ale to je subj. názor každého z nás.Jsou tu i dvě "levnější věci" pro nás holoprdelníky a to gramo Rega P3-24 s raménkem RB-301 (21 058sk) a stereo přijímač HK3490 (16 000sk).Jak píšu,zatím jsem spokojen a čekám,jak se to bude jevit dále.

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Alfagolemovi dosla slova? :lol:

JP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JP »

To je prekvapujúce..

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Výborně-tak jsem si zaplatil na celý rok a obdržel jen polovinu. *thumbs down* Kde se stala asi chyba???Tak nezbývá než popřát,ať se chlapcům na Slovensku daří to znovu rozjet a nalákat další předplatitele. *thumbs down*

boxer

Příspěvek od boxer »

Na výstavě jsem koupil 2,3,4. 1,že vraj pošlú. Neposlali.

Dodnes jsem je nepřečetl,jen sem-tam ochutnal.Zklamán tím,že hodně článků jsou reklamní kydy.Pravda,je to jako reklamní článek označeno,jenže...na to mi stačí webovky výrobce.

Jinak na Turkovy blitky jsem nenašel ten správný koeficient spříznění.
Takže pro mne,žádná škoda.

amon26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amon26 »

No páni, pozerám že sa tu strhla pekná mela. Myslím, že aj to je dôkazom toho, že periodík o highende nie je ako maku a každý (aj nedokonalý) dokáže pekne rozčeriť hladinu.
Osobne plátok Highend vítam. Je síce pravda, že by si niektorí z redaktorov mohli kvetnaté komentáre o "ladných nuánsach" odpustiť, ale a druhej strane, pustiť sa v dnešnej dobe do vydávania časáku ktorý si v každom meste kúpia nanajvýš dvaja ľudia chce veľa odvahy.

Navyše ma pri listovaní prvým číslom ovanula vlna nostalgie. Pýtam sa Vás preto ctení účastníci tohoto fóra:
Kedy ste naposledy otvorili časopis, v ktorom by ste našli gramofón, elektrónkový zosilňovač a highend repro v jednom čísle naraz?

Spomínam na časy z rokov cca 1999-2002, kedy som odoberal Stereo a video. Bola to nádherná kombinácia teórie v podaní pána Sýkoru, testov toho, čoho sa na územie Čiech a Slovenska doviezli maximálne dva kusy a zároveň toho, čo si človek mohol dovoliť z jednej výplaty. Všetko to bolo tak nejak vyrovnané.
Pričom dnešné SaV má častokrát na titulke niečo ako: "Velký podzimní test MP3 do kapsy" a kapitola Highend je na troch čiernych stranách v strede stostranového plátku.
To, že sú v časopise reklamy je niečo, čomu sa nikto neubráni. Osobne mi aj reklamy rozširujú obzor o novinkách a cenových hladinách. Na subjektívne posúdenie kvality mi slúžia posluchové štúdia.

Možnosť prelistovať si časopis venovaný výlučne "tomu lepšiemu" mi ale pripadá ako jednoznačné plus a prajem redakcii Highend slovakia veľa zdaru.

Paul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

merhaut - :lol:
amon-mrkni se výše na odkazy a zjistíš,jak slavné vydávání tohoto časáku skončilo *thumbs down* *headbang*

amon26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amon26 »

Ten link na clanok o "nutenej prestavke" nefunguje. Musel som to tam najst rucne az teraz. To ze s tym sekli je smutne, ale dalo sa to predpokladat (aj som sa divil ze u nas na stanku nemali dalsie cislo :D ). Rozhodne to ale nebol pocin na zahodenie. Dufam, ze sa nieco take v CR/SR po nejakom case opat zrodi. Internetove fora su sice fajn, ale ten voskovany papier ma predsa svoje caro.

amon26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od amon26 »

Ešte drobnosť tak trochu mimo tému.

Nájde sa v ČR a na Slovensku nejaký pravidelný importér zahraničných časopisov, ktorý by v lepšom prípade zvládal predplatné? Angličtina a nemčina by v tomto prípade nebol problém. Ak má niekto nejaké info, prosím o radu. Ďakujem

boxer

Příspěvek od boxer »

Nevím jak kde,ale v Praze se dá koupit na stánku Audio.de a Stereo.de.

Jinak většina časopisů dokáže zasílat.

Případně by se dalo dohodnou s hifi studiem v tvé blízkosti,pokud ho (je) odebírá.

Případně poradí ještě někdo jiný.

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hopp »

Stereo.de a Audio.de som videl dokonca povalovat sa v regaloch v Tescu. V lepsej trafike by nemal byt problem zohnat ich a ako pise boxer, daju sa na web strankach predplatit a budu Ti ich posielat.

bubuxin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubuxin »

Ja som si dával nejaké čísla posielať na dobierku. Veľmi ochotná slečna z firmy (myslím) Interpress poslala aj číslo ktoré sa po mesiaci vrátilo ako nepredané (v predaji bolo nasledujúce). Len som musel počkať "Kým sa to z dedín do BA posťahuje" :-)

Odpovědět