check píše:Až dodělám svoji poslechovku, tak u mě budeš vítán na návštěvu. Můžeme to pak probrat, psané slovo mi přijde jako úzký informační kanál.
oceňuji nabídku

a samozřejmě přijímám. nekompromisní poslechovku nepotkáš na každém rohu - a doufám, že potom připojíš i obsáhejší výklad co a proč; co ne - a proč; jak; proč ne jinak... a tak.
svým způsobem to obdivuji. pokoušíte se zkrotit něco, co není vidět ani cítit, lítá to tři sta z místa, od kde čeho se to odráží, taky se to ohýbá a tu sčítá, tuhle zase odečítá, ba i násobí...
abych nepřijel s prázdnou, něco ti přivezu ukázat a něco nevelkého si pokud možno vyzkoušet - - - a názor někoho, kdo má naposloucháno není nikdy od věci.
doufám, že budou už třípásma, protože to co mám teď, je vzhledově opravdu společensky velmi nereprezentativní. ale myslím, že bys vzhled mých dvojpásmovek překousl. všechno už je v podstatě nachystané a stačí ty větší bedny jenom složit. jenže když teď mám čas, tak jenom poslouchám...
bedny, kterým nesejde na úpravách poslechového prostoru (ale LiveEnd-DeadEnd mají přece jen o chloupek raději než garáž, ale přinejhorším je to fakt jedno) a vždy hrajou stejně (dobře). myslím, že tě překvapí, jak jednoduše a spolehlivě to funguje. já se toho nemůžu nabažit a když to nemám, ztrácím glanc.

jediné mínus je, že jejich umístění a potažmo poslechové místo si člověk nemůže zvolit. jsou zkrátka dané a vyplynou z konkrétních podmínek. je to otázka pár minut a několika skladeb - - - ale tu pasáž, když to do sebe vždy zapadne, mám nejraději...
... a přinejhorším je můžu po poslechu tvé poslechovky hodit cestou domů do popelnice.