Nová LP - hodnocení, dotazy, komentáře
Re: Nová LP - hodnocení, dotazy, komentáře
V roce1977 vydal desku Santana "Greatest Hits" i náš Supraphon pod katalogovým číslem 1 13 1925. Deska byla vydána v původním obalu, dokonce na středových štítcích nebyl nápis Supraphon, ale CBS (Columbia Broadcasting System) a v desce byla příloha, dokonce v barvách.
Ano vím, byla to tehdy u nás "nedostatková licence" a někde ji tady mám, ale hledat ji nebudu, protože ta reedice 2018 hraje na můj vkus naprosto super. Kvalitou nejlepší z jeho desek se však jeví Abraxas na SACD od MFSL. Toto vydání je jasně nejvýš a zvukově to nemá chybu. Podobně výborně na tom bude i ta jednička na SACD také od MFSL, zřejmě koupím.
Mám jedničku na LP od MoFi,kvalita výborná a zvuk také .
Abraxas mám lp americké vydání z doby vzniku a v ničem za jedničkou co se týká zvuku nezaostává.Americké desky vydané na Columbia v sedmdesátých letech měly vysoké renomé.
Abraxas mám lp americké vydání z doby vzniku a v ničem za jedničkou co se týká zvuku nezaostává.Americké desky vydané na Columbia v sedmdesátých letech měly vysoké renomé.
Obě verze Abraxas od MFSL na LP jsou taky velice slušné...
Dasta: Myslíš s tím sprzněným obalem a standardní oranžovou etiketou ??? https://www.discogs.com/Santana-Carlos- ... se/2463752
Obal možná není graficky zpracován jako třeba holandské vydání, ale motiv na obalu je totožný s originálním vydáním.Ano na oranžovém podkladu je nápis CBS. Proti vydání třeba Fleetwood Mac(alternativní obal) velký úspěch na ty roky(77). Dodnes jí mám doma.
Mně na tom obalu vadí oranžový kruh se jmenovkou.
To je to poslední, co by mně vadilo, holandské vydání má zase na přední straně nápis "Santana Greatest Hits"+ názvy skladeb.
Proto UK nebo US vydání

Ještě by mohl být dobrý japonec, možná nejlepší.Anglická vydání jsou výborná, mám komplet studiovky Dire Straits, původní anglická vydání, kromě Brothers....od MFSL není nic lepšího.Nekteré věci jsou lepší německá, hlavně na Atlantic, Elektra, Warner.Jestli je na obalu nějaké kolečko s nápisem, není až tak důležité. 

BETH HART& JOE BONAMASSA "BLACK COFFEE" 2lp 180gr
Provogue Records PRD 75441 v roce 2018 Made in EU.
Koupeno v ČR HAPPY MUSIC duben2018
Nádherná deska, strhující zpěv, jazz jak má být, nádherně se poslouchá.
Šířka hudebního záběru Mistra Bonamassy je obdivuhodná.
Technická stránka jak obalu, tak výlisků je bez chyby,zvuku nelze nic vytknout.Lze doporučit ke koupi, opravdu kvalitní.
Provogue Records PRD 75441 v roce 2018 Made in EU.
Koupeno v ČR HAPPY MUSIC duben2018
Nádherná deska, strhující zpěv, jazz jak má být, nádherně se poslouchá.
Šířka hudebního záběru Mistra Bonamassy je obdivuhodná.
Technická stránka jak obalu, tak výlisků je bez chyby,zvuku nelze nic vytknout.Lze doporučit ke koupi, opravdu kvalitní.
Tak to mě trochu mrzí,že jsem si nepočkal.Když Black kafe vyšlo,v muzáči ve Vrchlabí se vyskytovalo jen cd.Pravda,je to jakási limitka ve spešl krabičce.Dr asi 10,vzal jsem hned,hraje to dobře.Tu holku prostě žeru,byl jsem na ni 2krat v Lucerna m.b.Sákra jak to tak poslouchám,jestli ten vinyl nakonec nepořídim.Dasto díky za report,čau.
No, přesto, že tady někteří jedinci otravují ovzduší, tak jedna recenze.
Právě vyšla na LP nová předělávka Stevena Wilsona: Jethro Tull - Heavy Horses, P 2018, původní 1978, Chrysalis – 0190295757311, Parlophone – 0190295757311, 180 g, lisováno v Německu.
Deska i obal naprosto v pohodě, zvukově vynikající - jak je u Stevenových věcí zvykem, perfektní vzpomínka na 70., kmitočtově vyrovnané, široký prostor, vynikající relax. Doporučuji všem kdo to poslouchá.
Dále vyšly nově na LP The Sweet. Koupil jsem je všechny jako vzpomínku na mladá léta.
Včera jsem točil The Sweet – Sweet Fanny Adams a nic se nezměnilo ani u nového vydání. Je to uječené, basy na dovolené, po zobrazení na displeji tam běhá "smrk" s vrcholem na 1 kHz, jak zvuk z konce 60. v ČSSR. Je to pro mně zklamání a doporučit ke koupi to nemůžu. Tak snad příště něco lepšího.
Právě vyšla na LP nová předělávka Stevena Wilsona: Jethro Tull - Heavy Horses, P 2018, původní 1978, Chrysalis – 0190295757311, Parlophone – 0190295757311, 180 g, lisováno v Německu.
Deska i obal naprosto v pohodě, zvukově vynikající - jak je u Stevenových věcí zvykem, perfektní vzpomínka na 70., kmitočtově vyrovnané, široký prostor, vynikající relax. Doporučuji všem kdo to poslouchá.
Dále vyšly nově na LP The Sweet. Koupil jsem je všechny jako vzpomínku na mladá léta.
Včera jsem točil The Sweet – Sweet Fanny Adams a nic se nezměnilo ani u nového vydání. Je to uječené, basy na dovolené, po zobrazení na displeji tam běhá "smrk" s vrcholem na 1 kHz, jak zvuk z konce 60. v ČSSR. Je to pro mně zklamání a doporučit ke koupi to nemůžu. Tak snad příště něco lepšího.
Oldeare,
Asi v roce 2014 vyšla Sweet Fanny Adams v reedici (Klimt MJJ377)ve Francii.Toto vydání je naprosto v pořádku a mohu doporučit ke koupi, protože ho vlastním.
Asi v roce 2014 vyšla Sweet Fanny Adams v reedici (Klimt MJJ377)ve Francii.Toto vydání je naprosto v pořádku a mohu doporučit ke koupi, protože ho vlastním.