Japan LP Vinyl Shop Praha

Kamenné obchody, bazary s CD a LP, e-shopy, prodejci
julinka40
Kontaktovat uživatele:

Re: Japan LP Vinyl Shop Praha

Příspěvek od julinka40 »

lidumil píše:Ano ano - potrefená husa se ozvala *2thumbsup*.
Opět jsem si přečetl vaše názory a bláboly na High foru-to je tedy síla,mám pocit,že vůbec nevíte o čem píšete a už ani omylem nemáte přehled co se týče rarit v japanshopu-je to těžké,když vám nic neříkají kapely typu Queenessense,Kief Hartley band,Nord Sun,Faust,Fugs atd.....to vše mne jenom utvrzuje v názoru,že asi nejspokojenější je pro vás nákup v Pasáži Lucerna u sl.Magdalény!!!

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

julinka40 píše:
Opět jsem si přečetl vaše názory a bláboly na High foru-to je tedy síla,mám pocit,že vůbec nevíte o čem píšete a už ani omylem nemáte přehled co se týče rarit v japanshopu-je to těžké,když vám nic neříkají kapely typu Queenessense,Kief Hartley band,Nord Sun,Faust,Fugs atd.....to vše mne jenom utvrzuje v názoru,že asi nejspokojenější je pro vás nákup v Pasáži Lucerna u sl.Magdalény!!!

Vážený nevím, kdo je slečna Magdaléna v pasáži Lucerna, kde jsem nikdy nebyl. Ale v Japan-shopu jsem opakovaně narazil pouze na standardní věci v nepříliš dobrém stavu za neadekvátní ceny. Vaše bláboly pouze v tématu Japan Vinyl shop hovoří za vše. Mám doma japonských LP - většinou prvních vydání včetně CD - asi víc, než vy kdy v životě uvidíte včetně rarit, pokud máte na obchod vazbu, napište to rovnou, jinak ....................... Každý lucidní člověk bude raději nakupovat buď přes E-bay nebo amazon přímo z Japonska. Pěkné velikonoce a slunce v duši.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

julinka40 píše:
Lol, tak toto je sila. :D

A naviac by ma zaujímalo, čo ma spoločne kapela s tým, čo je raritné. Raritné môže byť maximálne tak to-ktoré vydanie. Ešte som v česko-slovensku nenarazil na kamenný obchod, ktorý by predával raritnú vec v danom stave za trhovú cenu. Ak už sa vôbec nejaká rarita našla, tak aj tá v 95% prípadov pochádzala z opusu/supraphonu/pantonu. Toto je smiešne.

julinka40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od julinka40 »

lidumil píše:
julinka40 píše:

Vážený nevím, kdo je slečna Magdaléna v pasáži Lucerna, kde jsem nikdy nebyl. Ale v Japan-shopu jsem opakovaně narazil pouze na standardní věci v nepříliš dobrém stavu za neadekvátní ceny. Vaše bláboly pouze v tématu Japan Vinyl shop hovoří za vše. Mám doma japonských LP - většinou prvních vydání včetně CD - asi víc, než vy kdy v životě uvidíte včetně rarit, pokud máte na obchod vazbu, napište to rovnou, jinak ....................... Každý lucidní člověk bude raději nakupovat buď přes E-bay nebo amazon přímo z Japonska. Pěkné velikonoce a slunce v duši.
Tak to tedy opět zírám,jaký jste sběratel japan LP a zároven jak jste cituji"lucidní"milý pane,co mne se týče mám asi 3.500 japonských LP,ale vesměs kapel,které vám asi nic říkat nebudou(viz výše),mám oproti vám tu výhodu,že jezdím do Japan každé tři měsíce-tudíž bych se mohl s vámi na téma E-bay či Amazon bavit dlouhé hodiny a k ničemu by to nevedlo!!! A už vůbec s vámi nemíním polemizovat na téma-kdo viděl více desek,to mi připadá v souvislosti se mnou neuvěřitelně trapné až morbidní.Jinak vás závěrem mohu ubezpečit,že vazbu na Japanlpshop nemám nijakou,ale přesto si těchto pánů velmi vážím a fandím jim.V neposlední řadě se ještě zmíním a pozastavím nad pojmem"neadekvátní ceny"-to je samozřejmě záležitost názoru každého kupujícího,ale hlavně také finančních možností-měl jsem možnost mluvit se spoustou jejich zákazníků a nikdy jsem neslyšel o neadekvátních cenách!!!!S pozdravem julinka 40

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Julinka proč *headbang* *headbang* *headbang*
Já vím,že i negativní reklama je reklama,ale nic se nesmí přehánět!!!!!Doteď jsem od nich nakupoval a zatím žádný problém,ale teď,když kliknu na jejich stránky,tak hned vidím před očima tvé příspěvky a musím stránky zavrit :oops: Nejsem schopen už nic objednat,protože hned vidím Julinka a mám po náladě něco objednavat *thumbs down*

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Terahera: To je podobné jako nekritické výlevy Syna hvězd na adresu bezesporu vynikajících Šrollových věcí - znechutil mi je.

Lapi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lapi »

Taky tam rád nakupuju ale tohle je přes čáru :( jestli to má být reklama tak už tam nic nekoupím

julinka40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od julinka40 »

terahera píše:Julinka proč *headbang* *headbang* *headbang*
Já vím,že i negativní reklama je reklama,ale nic se nesmí přehánět!!!!!Doteď jsem od nich nakupoval a zatím žádný problém,ale teď,když kliknu na jejich stránky,tak hned vidím před očima tvé příspěvky a musím stránky zavrit :oops: Nejsem schopen už nic objednat,protože hned vidím Julinka a mám po náladě něco objednavat *thumbs down*
Tak to budou muset chlapci z Japanshopu asi zavřít-když jste na ně kvůli mě takto zanevřel!!!!

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Asi jo, protože ty jim žádnej byznys neuděláš, když si přivezeš desky každé tři měsíce "z Japan" a ostatní zákazníky jim vyženeš, že jsou blbci, kteří tomu nerozumí.

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Je to škoda,docela rád jsem tam bral a pak nějaký Jouza je takhle zazdí na fóru,a se synem hvězd máš pravdu,pročítal jsem a taky medvědí sluzba *taktone*

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

terahera píše:Je to škoda,docela rád jsem tam bral a pak nějaký Jouza je takhle zazdí na fóru,a se synem hvězd máš pravdu,pročítal jsem a taky medvědí sluzba *taktone*
jestli jsi stim obchodníkem spokojen tak preci když někdo napise, ze to je picou ku zdi tak to není důvod prestat si u neho nakupoval LPs, každý ma snad svou hlavu,

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Jj,ale Julinka mi ten schop prostě znechutil,takže dobrý schop z LP,ale znechucený kvůli někomu,kdo si myslí,že jím svými příspěvky pomáhá

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

jesti jim Julinka dela reklamu nebo ne to ja nevim, mne to tak neprijde, ale to dela i Skoda auto reklamu v televizi a nepobezim si to koupit a jini ano. Julinka toji jk psala na tich FUGS, Faust... bandach stejne jako jiny ma rad třeba Big Bands, Slagr music ci Klasickou hudbu... a první original Faust album se nenabizi na kazdem rohu a musíš vydat 5ti mistnou sumu pokud budes mit stesti a jeden to bude nabízet na prodej a v tom ma Julinka at chces ci nechces pravdu opravdove desky na to není domaci trhn zatím ještě zvykli a to bez ohledu na to co je to za zanr, Je to smutne ale co jsem mel moznost poznat tak vse se odviji v skatulkach Japan pressing super, GB pressing ještě vice super, Jugo pressing sracka... etc. ale ono není GB album jako GB album ze ano, priklad za první GB beatles album dostanes easy 300 000 -500 000 a za za ty pozdejsi jde cena rapidne dolu az na par stovek a stejne tak je tomu i u tich junych pressings to je jako mince urcite rocniky mají svoji hodnotu a urcite muzes kupovat na kila za par kulatejch. U minci to domaci trhn bez problemu diferencuje ale u vinylek to funguje bohužel jen u par jedincu a to ti domaci prodejci vedi a tak nabizeji zboyi jaky si zada trh (to u ceho predpokladaji ze prodaji aby se uzivily).
Koneckoncu všichni mají moznost svobodného vyberu/volby a trebe leti do Japs, to je jen otázka rozpoctu a casu.
Ono je to z mého pohledu cele toto téma tak trochu jablíčka / hrusticky. Julinky co stoji na Fugs apod je nejspis lovec zajímavých albums a zbytek jsou konsumenti/posluchaci . To jsou dva odlisne suplicky

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Ale to přece nedává Julince právo dělat z ostatních blbce :( Já se nestydím zato,že jsem konzument a nikde druhý tábor fajnšmekrů neodsuzuji a jinak nenapadám

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Julinka se vychloubá tituly jak zmiňuje výše, které druhému nemusejí říkat vůbec nic a netřeba je nazývat raritami Rarita většinou nebývá titul,ale většinou to bývá nízkonákladová záležitost třeba punkové kapely, která má katalogové číslo labelu 001, dnes již neexistující společnosti.Po poslechu takové desky by se mohl jemný audifilský estét osypat a urazit k smrti. Tudíž raritní vydání má s dokonalým zvukem málokdy co do činění.
Druhá věc jsou první pressy, produkty prestižních labelů, limitované edice a pod. Ani jedno dnes žádný vinyl bazar nenabízí, ten nabídne osvědčený Mainsstream, žádaný většinou, protože musí být z něčeho živ. Jestli je opatřen OBI stripem není až tak podstatné. Japan shop je dobrý bazar, p.Zuman problematice rozumí a vždy si sním dobře pokecate o muzice Občas narazíte na něco co se vám bude hodit, ale za 1pressy nebo raritou musíte jinam, třeba na burzu do Vídně, kde je k mání třeba 1 press Blind Mn i SACD oFaith (GB)za700eur, nebo Abbey Road za200(MoFi). Vše se nechá sehnat ,jak se říká " za peníze v Praze dům". V Černé Růži sezenete dobrý placky za slušný prachy v odpovídající kvalitě. Nic víc, nic míň, navzdory takovým jako Julinka.

Odpovědět