Japan LP Vinyl Shop Praha

Kamenné obchody, bazary s CD a LP, e-shopy, prodejci
Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Japan LP Vinyl Shop Praha

Příspěvek od Dasta »

Oprava: Blind Faith 1pressGB.

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Dasta píše:Julinka se vychloubá tituly jak zmiňuje výše, které druhému nemusejí říkat vůbec nic a netřeba je nazývat raritami Rarita většinou nebývá titul,ale většinou to bývá nízkonákladová záležitost třeba punkové kapely, která má katalogové číslo labelu 001, dnes již neexistující společnosti.Po poslechu takové desky by se mohl jemný audifilský estét osypat a urazit k smrti. Tudíž raritní vydání má s dokonalým zvukem málokdy co do činění.
Druhá věc jsou první pressy, produkty prestižních labelů, limitované edice a pod. Ani jedno dnes žádný vinyl bazar nenabízí, ten nabídne osvědčený Mainsstream, žádaný většinou, protože musí být z něčeho živ. Jestli je opatřen OBI stripem není až tak podstatné.
vytesať do kameňa.

*palec*

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

julinka40 píše:Tak to tedy opět zírám,jaký jste sběratel japan LP a zároven jak jste cituji"lucidní"milý pane,co mne se týče mám asi 3.500 japonských LP,ale vesměs kapel,které vám asi nic říkat nebudou(viz výše),mám oproti vám tu výhodu,že jezdím do Japan každé tři měsíce-tudíž bych se mohl s vámi na téma E-bay či Amazon bavit dlouhé hodiny a k ničemu by to nevedlo!!! A už vůbec s vámi nemíním polemizovat na téma-kdo viděl více desek,to mi připadá v souvislosti se mnou neuvěřitelně trapné až morbidní.Jinak vás závěrem mohu ubezpečit,že vazbu na Japanlpshop nemám nijakou,ale přesto si těchto pánů velmi vážím a fandím jim.V neposlední řadě se ještě zmíním a pozastavím nad pojmem"neadekvátní ceny"-to je samozřejmě záležitost názoru každého kupujícího,ale hlavně také finančních možností-měl jsem možnost mluvit se spoustou jejich zákazníků a nikdy jsem neslyšel o neadekvátních cenách!!!!S pozdravem julinka 40

*taktone* :) :D :lol: :lol: :lol:

PS: Neadekvátní cena je třeba chtít za LP s rýhou viditelnou ode dveří 700-900 Kč.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

ono prijde na to jak ma kdo na to chut a co to je za desku, poznam stovky desek kde ti dam tu neadekvatni cenu 700-900 a u plno i 10x vice pokud je obal OK , u plno desek ti dam az 4-5 mistne sumy za papirky co byly u desky posters flyers...
to se neda paušalizovat, samozdrejmne takove ty standard material to je jina parketa ale toho jsou stale mraky za par stovek v luxusnim stavu k mani na kazdym druhym rohu

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

terahera píše:Ale to přece nedává Julince právo dělat z ostatních blbce :( Já se nestydím zato,že jsem konzument a nikde druhý tábor fajnšmekrů neodsuzuji a jinak nenapadám
drtiva většina jsou normalni konsumenti to je OK o tom jako zadna, Pak je proste jako u vseho jedna parta co ma sve "favority" a vse ostatní je pro ne odpad to je velice smutne. To nejsou fajnsmekri , fajnsmekri ti opravdovy to je uplne jina liga to jsou ti co uz tomu uplne propadly a jsou zavsly jako junkie na H, tak bych skoncit nechtel

terahera
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od terahera »

Prostě,abych to zkrátil,pro mě výborný schop,Julinka psycho reakce,které hlavně ubližují majiteli schopu,mě nenasere,ale už tam prostě nejsem schopen objednávat,prostě vidím její příspěvky a mám po náladě.Nic víc,nic míň,v mých očích kvůli Julince tento schop přišel zbytečně o zákazníka a je jedno jestli fansmejkr nebo konzument,prostě škoda.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

DRACK píše:ono prijde na to jak ma kdo na to chut a co to je za desku, poznam stovky desek kde ti dam tu neadekvatni cenu 700-900 a u plno i 10x vice pokud je obal OK , u plno desek ti dam az 4-5 mistne sumy za papirky co byly u desky posters flyers...
to se neda paušalizovat, samozdrejmne takove ty standard material to je jina parketa ale toho jsou stale mraky za par stovek v luxusnim stavu k mani na kazdym druhym rohu
No ale tady se jednalo o řekněme "standardní" LP "konzumní" kapely - Pink Floyd ....

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Máro,
Přece Tě nemůže vyvézt z míry nějaký Jůlinka, vždyť jenom výroky typu"jsem třikrát do roka v Japonsku, mám tyhle a tyhle tituly mluví samo za sebe, je to argumentace 13ti letých kluků, kteří se v parku dohadují kdo dál dočůrá. Myslet si, že jsem fajnšmekr a ostatní jsou pitomci, kteří neví kudy jede kočár, je zsestné a zároveň žalostné a o dotyčném to cosi vypovídá. Je proto škoda si nekoupil dobrou desku tam, kde jsem téměř vždy dobře koupil a byl jsem spokojen. Jůlinka si pro desky dojede do Japonska, my holt musíme v bazaru nebo na burze ve Vídni. Tož asi tak.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

lidumil píše:
DRACK píše:ono prijde na to jak ma kdo na to chut a co to je za desku, poznam stovky desek kde ti dam tu neadekvatni cenu 700-900 a u plno i 10x vice pokud je obal OK , u plno desek ti dam az 4-5 mistne sumy za papirky co byly u desky posters flyers...
No ale tady se jednalo o řekněme "standardní" LP "konzumní" kapely - Pink Floyd ....
Ja vim jak to myslis, ja pouze (vseobecne) poukazuji na jakousi tradici házet vse dojednoho supliku, paušalizovat.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

Dasta píše:Máro,
Přece Tě nemůže vyvézt z míry nějaký Jůlinka, vždyť jenom výroky typu"jsem třikrát do roka v Japonsku, mám tyhle a tyhle tituly mluví samo za sebe, je to argumentace 13ti letých kluků, kteří se v parku dohadují kdo dál dočůrá. Myslet si, že jsem fajnšmekr a ostatní jsou pitomci, kteří neví kudy jede kočár, je zsestné a zároveň žalostné a o dotyčném to cosi vypovídá. Je proto škoda si nekoupil dobrou desku tam, kde jsem téměř vždy dobře koupil a byl jsem spokojen. Jůlinka si pro desky dojede do Japonska, my holt musíme v bazaru nebo na burze ve Vídni. Tož asi tak.
presne tak ,
drz se toho co jsi spokojeny, hele reknu to takhle vw ma pruser s dieselgate /taky o nem všude pisou jak je to zlobivy padouch etc etc/ ale miliony lidi si ty jejich autíčka nadale kupuji a jsou spokojeni.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

terahera píše:Prostě,abych to zkrátil,pro mě výborný schop,Julinka psycho reakce,které hlavně ubližují majiteli schopu,mě nenasere,ale už tam prostě nejsem schopen objednávat,prostě vidím její příspěvky a mám po náladě.Nic víc,nic míň,v mých očích kvůli Julince tento schop přišel zbytečně o zákazníka a je jedno jestli fansmejkr nebo konzument,prostě škoda.
to musíš vedet sam pro sebe jak se rozhodnes
ja nechci tomu obchodu delat reklamu a nemam s nim nic spolecneho a japs albums mne vůbec neberou stejne tak jako ze nejim slimáky, zaby a lobsters ale když jsi byl doposud spokojeny zustan u toho , ze jeden něco napise to nic neznamena,

julinka40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od julinka40 »

terahera píše:Julinka proč *headbang* *headbang* *headbang*
Já vím,že i negativní reklama je reklama,ale nic se nesmí přehánět!!!!!Doteď jsem od nich nakupoval a zatím žádný problém,ale teď,když kliknu na jejich stránky,tak hned vidím před očima tvé příspěvky a musím stránky zavrit :oops: Nejsem schopen už nic objednat,protože hned vidím Julinka a mám po náladě něco objednavat *thumbs down*
To tak jsem opravdu rád,že jsem vás všechny z vašich stoajatých vod nazdvihl-jiný učel to nemělo-super(mají tam novou várku z Japan,ale asi bohužel nic pro vás) s pozdravem Julinka 40

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

julinka40 píše:To tak jsem opravdu rád,že jsem vás všechny z vašich stoajatých vod nazdvihl-jiný učel to nemělo-super(mají tam novou várku z Japan,ale asi bohužel nic pro vás) s pozdravem Julinka 40
*thumbs down* *thumbs down* *thumbs down* *thumbs down* jdi s tím už kam chceš

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Na dvoudenní návštěvě Prahy jsem navštívil také Japan vinyl shop, abych zjistil,zda se nechá pořídit něco jiného kromě všude nabízenému mainstreamová a byl jsem mile překvapen. Velký výběr byl v progrockových kapelách 70 tych let ( Camel, Spirit, ELP, ..), hardrocku jak britského tak amerického.I v oblasti jazzu velmi slušná nabídka, milovníci Al Di Meola můžou pořídit celou ranou tvorbu pro CBS. Já jsem koupil Judas Priest " Sad Wings od Destiny"76 a Al Di Meola " Tiramisu"87. Odejel jsem spokojen.

octavius
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od octavius »

Skoda ze u nas nie su take obchody ako Japonsku... https://www.google.sk/search?q=vinyl+sh ... 65&bih=586

Odpovědět