Tidal

CD, SACD, DVD přehrávače, DAC převodníky, hudební servery, PC atd.
Odpovědět
Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Tidal

Příspěvek od Antony »

Yiakubou píše:
09 srp 2023 12:36
Hlavne ze tady pak doporucujes alba s DR8, ty kvalito :-D
A vždycky v takovém případě po pravdě napíšu - zvuk je kompromisní. Toho sis neráčil povšimnouti? Ne jako experti, co tady zcela vážně tvrdí, že DR4 nevadí, že jim jde přece hlavně o muziku.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Antony, ja som už takmer dôchodca a skutočne nie som milionár, aby som si v tejto súvislosti, s uvedomením si, že mi má ísť predovšetkým o kvalitu a nie konzum,mohol dovoliť kupovať kopu vinylov a CD platní, ako kedysi v mladosti. Ten stream zase nie je zvukovo až taký zlý, aby som pri posluchu škrípal zubami a odmietol ho.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

Antony, jsi opravdu vtipny. Doufam, ze ti tato 'rozcvicka' udelala radost. Ale ja uz ti vic casu venovat nemuzu a ani nechci.

Snad jen par perlicek:
Tvoje zdrojová věta zněla "Samozrejme na streamu kompletni diskrografie jsou". A teď píšeš, "Samozrejme, ze na streamu jsou interpreti, kde diskografie neni kompletni." Tak, co je teda samozřejmé..? Samozřejmě to, co se ti zrovna hodí.. :) Trollíš ty,.
Pokud nechapes rozdil ve vyznamu a kontextu obou vet, tak to tak nejak vysvetluje vsechno.
A vždycky v takovém případě po pravdě napíšu - zvuk je kompromisní. Toho sis neráčil povšimnouti? Ne jako experti, co tady zcela vážně tvrdí, že DR4 nevadí, že jim jde přece hlavně o muziku
Ale jiste, proste neco, co jsi v minulosti sam obsahle kritizoval: na hifi foru proste a jednoduse doporucujes zvukove s*acky. A jeste pak hned vedle neco kazes o kvalite a vysokych narocich. Vzdyt je to cele smesne. Jak te pak nekdo muze brat vazne?

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

fb_milan6
""" Z obchodu som si mohol mesacne dovolit kupit 5 C dciek. Za mesiac si na streame za minimalnu cenu vypocujem skoro 100 albumov.To je ta logika porovnavania Antonyho a moja reakcia."""

No to si to rozsvítil. Pro Tebe je lepší 100 x jet autobusem, než vlastnit automobil? To je fakt logika.

Jinak, holt se musíš více snažit, aby sis těch CD mohl koupit ne jen 5, ale třeba 50. A to že někdo na něco má, či nemá, vůbec nesouvisí s kvalitou na streamu.

Páni grafomani, nešlo by to rovnou mezi Váma do SZ? Kdo to tady má číst, stejně jsou to samé nepodstatné subjektivní názory, hudbu ani její kvalitu neřešící.

Aha, tak už vím, že stream je pro nemajetné důchodce. Dík za info.

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dark side of the moon »

To je opravdu neuvěřitelné, co ten Antony je schopný vyplodit.
Nicméně, abychom nezabředávali do nekonečných diskuzí:

Antony » 03 srp 2023 12:34 napsal:
"... Navíc, poskytovatel se ani neunavuje posluchače informovat, kterou edici za své prachy dostane."

Moje odpověď » 05 srp 2023 11:33
"Ohledně informací o jaké vydání se jedná - na Deezeru to je a pokud se jedná o remix je to uvedeno."

Tak to prostě je, ty údaje tam jsou. Tečka. Viz. screenshoty výše.

Jenže to Antony nemůže přiznat, asi by to pro něj bylo nesnesitelné. Ono taky pokud používá výrazy jako "Takže, nemáš, neznáš, jen chytračíš.", tak to se pak blbě přiznává chyba.
Co s tím? Nutno nějak vyklouznout. Mlčení nepomáhá, lépe řečeno to dlouho on nedokáže, tak co?
Zkusí nějaký argumentační faul - takže najednou z "Poskytovatel se ani neunavuje posluchače informovat, kterou edici za své prachy dostane." je "Ale není tam "kompletní a podrobná vydavatelská tiráž".
Což samozřejmě nikdo netvrdil. A Antony je opět "vitěz". A on si to asi opravdu myslí. *headbang*

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Oldear - hlúpa a arogantná a ešte k tomu nepochopená reakcia. Mudrc reaguje a ani nevie nič o spoludiskutujúcom. Či som sa mal snažiť, to nie je Tvoja vec. Ja nevyplakávam, že na to nemám, len to konštatujem.Dokonca nie som ani hifista. Porovnanie s autobusom totálne odveci!!!! Veď si kupuj aj miliony CD, ak na to máš. Ja nie.
Naposledy upravil(a) fb_milan6 dne 09 srp 2023 15:31, celkem upraveno 1 x.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Yiakubou píše:
09 srp 2023 14:47
Antony, jsi opravdu vtipny. Doufam, ze ti tato 'rozcvicka' udelala radost. Ale ja uz ti vic casu venovat nemuzu a ani nechci.

Snad jen par perlicek:
Tvoje zdrojová věta zněla "Samozrejme na streamu kompletni diskrografie jsou". A teď píšeš, "Samozrejme, ze na streamu jsou interpreti, kde diskografie neni kompletni." Tak, co je teda samozřejmé..? Samozřejmě to, co se ti zrovna hodí.. :) Trollíš ty,.
Pokud nechapes rozdil ve vyznamu a kontextu obou vet, tak to tak nejak vysvetluje vsechno.
A vždycky v takovém případě po pravdě napíšu - zvuk je kompromisní. Toho sis neráčil povšimnouti? Ne jako experti, co tady zcela vážně tvrdí, že DR4 nevadí, že jim jde přece hlavně o muziku
Ale jiste, proste neco, co jsi v minulosti sam obsahle kritizoval: na hifi foru proste a jednoduse doporucujes zvukove s*acky. A jeste pak hned vedle neco kazes o kvalite a vysokych narocich. Vzdyt je to cele smesne. Jak te pak nekdo muze brat vazne?
Mně mentální aktivita baví. Zde sice nic extra kreativního, ale aspoň se člověk udržuje v kondici.
Rozdíl ve významu obou vět chápu velice dobře. Právě proto jsem upozornil, že i přes ten rozdíl reaguješ zcela nedekvátně na můj koment k neúplným diskografiím.
Poslední tvoje perlička je skutečný (bez)myšlenkový kotrmelec, obzvláště v kontextu mého údajného předchozího nevidění rozdílu. Protože když ty sám nechceš vidět rozdíl mezi DR8 a DR4, tak jsi za hranicí smyslu pro realitu. Prostě zcela bez soudnosti plácáš, co se ti hodí. Nevím, jestli tě někdo bere vážně, možná tobě podobní ano, ale já rozhodně nemohu..

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

fb_milan6

Tak, to je mi Tě líto. Nehifista na Hifi fóru a s takovou mentální kapacitou. Dík, že si můžu kupovat co chci a kolik toho chci.

Řešme kvalitu nahrávek z různých zdrojů a ne schopnost platit.

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Kúp si radšej slušnosť mentální kapacito. Zjavne Ti chýba. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Veď rieš kvalitu nahrávok, čo Ti v tom bráni.

Čom je na tom zlé, že uprednostňujem stream.To ťa tak rajcuje? *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup* *2thumbsup*
Naposledy upravil(a) fb_milan6 dne 09 srp 2023 16:15, celkem upraveno 4 x.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Dark side of the moon píše:
09 srp 2023 15:18
To je opravdu neuvěřitelné, co ten Antony je schopný vyplodit.
Nicméně, abychom nezabředávali do nekonečných diskuzí:

"... Navíc, poskytovatel se ani neunavuje posluchače informovat, kterou edici za své prachy dostane."

Moje odpověď » 05 srp 2023 11:33
"Ohledně informací o jaké vydání se jedná - na Deezeru to je a pokud se jedná o remix je to uvedeno."

Tak to prostě je, ty údaje tam jsou. Tečka. Viz. screenshoty výše.

Jenže to Antony nemůže přiznat, asi by to pro něj bylo nesnesitelné. Ono taky pokud používá výrazy jako "Takže, nemáš, neznáš, jen chytračíš.", tak to se pak blbě přiznává chyba.
Co s tím? Nutno nějak vyklouznout. Mlčení nepomáhá, lépe řečeno to dlouho on nedokáže, tak co?
Zkusí nějaký argumentační faul - takže najednou z "Poskytovatel se ani neunavuje posluchače informovat, kterou edici za své prachy dostane." je "Ale není tam "kompletní a podrobná vydavatelská tiráž".
Což samozřejmě nikdo netvrdil. A Antony je opět "vitěz". A on si to asi opravdu myslí. *headbang*
Selektivní paměť je častá doprovodná vlastnost bájivého lhaní. Tak ti připomenu, jak to skutečně bylo:

"poskytovatel se ani neunavuje posluchače informovat, kterou edici za své prachy dostane."

od Dark side of the moon » 05 srp 2023 11:33

od Antony » 05 srp 2023 11:36
"V době, kdy jsem testy prováděl, ta data tam nebyla buď vůbec, nebo jen velmi nedostatečná. Chceš říci, že je tam nyní kompletní a podrobná vydavatelská tiráž?"

od Dark side of the moon » 05 srp 2023 11:44
"Podívej se"

od Antony » 05 srp 2023 11:52
"Takže, nemáš, neznáš, jen chytračíš.."

od Dark side of the moon » 05 srp 2023 16:13
"Jinak platí co jsem napsal:
Ohledně informací o jaké vydání se jedná - na Deezeru to je a pokud se jedná o remix je to uvedeno.
Vydavatelství, rok vydání, případně že jde o remix. Naprosto dostačující údaje. Pokud potřebuješ vědět cokoliv dalšího, na základě těchto údajů si to najdeš. A můžeš zkoumat a porovnávat"

od Antony » 05 srp 2023 17:11
"samozřejmě, že jsem se na Deezer podíval. Stále zcela nedostatečné údaje."

od Dark side of the moon » 05 srp 2023 18:22
"Deezer - Vydavatelství, rok vydání, případně že jde o remix."

od Dark side of the moon » 06 srp 2023 14:05
obrázek Deezer, bez komentáře

Jasná výroková časová posloupnost. Žádné najednou.
Na můj dotaz z 05 srp 2023 11:36 jsi reagoval, ať si to najdu sám, protože jsi neměl odpověď.
Pak sis následujíc den dohledal a ukázal obrázek. Ten však dokazuje, že jsem měl pravdu, tedy, že informace dává poskytovatel zcela nedostačující.
Mimochodem, ověřil sis ty údaje? Pokud bys to udělal, možná bys na něco zajímavého přišel.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Proč se pořád klofete ? *headbang* *thumbs down*

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

fb_milan6 píše:
09 srp 2023 15:25
Oldear - hlúpa a arogantná a ešte k tomu nepochopená reakcia. Mudrc reaguje a ani nevie nič o spoludiskutujúcom. Či som sa mal snažiť, to nie je Tvoja vec. Ja nevyplakávam, že na to nemám, len to konštatujem.Dokonca nie som ani hifista. Porovnanie s autobusom totálne odveci!!!! Veď si kupuj aj miliony CD, ak na to máš. Ja nie.
Nezlob se, ale nemáš pravdu, v současnosti cd už snad levnější být nemůžou, kupuji má discogs.com co to dá a tvořím si konečně vysněnou sbírku, podívej se, jsou to eurové záležitosti.

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Pro mě stream je doplňkem cd, cd je doplňkem vinylu a vinyl doplňkem streamu. Vše má svůj smysl a může být v symbióze přece 🤷

fb_milan6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fb_milan6 »

Ayman - mas pravdu ale mne jednoducho viac vyhovuje stream. To je cele. Kazdy to ma inak.

Dark side of the moon
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dark side of the moon »

Antony:
Tak díky že jsi to potvrdil. *2thumbsup*
Prostě tvoje "poskytovatel se ani neunavuje posluchače informovat, kterou edici za své prachy dostane." byla lež.

Odpovědět