Dobrá lišta do 10 tisíc (bez filtru)
Re: Dobrá lišta do 10 tisíc (bez filtru)
BVa Díky za NEodpověď ale to se dalo čekat.
Něco pro tebe aby ses dobře pobavil.
http://www.audiodrom.net/cs/recenze-spe ... za-chvenim
Něco pro tebe aby ses dobře pobavil.
http://www.audiodrom.net/cs/recenze-spe ... za-chvenim
Je to "neodpoveď" pre tých, čo pochopiť nechcú, pretože nehľadajú odpoveď, len chcú mať pravdu. Dokonca nechcú ani skúsiť úplne triviálne veci. Tam je každá snaha zbytočná. A ten odkaz nie je príliš zábavný, toto
.
Apropo, čo je v tej zostave za 300kKč? Nech nejdeme s kanónom na vrabcov
.
je skôr do plaču..Jedine pri premise "vyššie položený zosilňovač= vyšší výkon"..Jediné, s čím sa dá súhlasiť je to, že to otvára fantastické možnosti.. Ale nie pre užívateľov tých zázrakovTo, že typem nožiček ovlivním frekvenční charakteristiku reprosoustav, dokážu pochopit, ale jak se stane, že s nimi – a to dokonce měřitelně - ovlivním momentální výkon zesilovače?

Apropo, čo je v tej zostave za 300kKč? Nech nejdeme s kanónom na vrabcov

Parasound Halo Integrated
Focal Electra 926
Denon DCD 2020
Noble Audio Sunrise
Tak co si mam do 80tis koupit misto teto dosavadni ktera to prevalcuje na plne care? Pobav me.
Focal Electra 926
Denon DCD 2020
Noble Audio Sunrise
Tak co si mam do 80tis koupit misto teto dosavadni ktera to prevalcuje na plne care? Pobav me.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To je sestava od PítrsPraha. Buď máš další registraci nebo jsi to zkopíroval a doma hraješ na kazeťák.
Ten článek je pocitářský nesmysl. S tím zesilovačem to je už extrém hlouposti.
Ten článek je pocitářský nesmysl. S tím zesilovačem to je už extrém hlouposti.

Hle, překvapivý konkurent

Chvilku to tam nechám, co to udělá.
Edit: nj, bohužel to slyšet jde. Nic nového se nekoná.
Nevím, co zatím je. jestli to stříbro nebo Rhodiové koncovky, stínění. Něco z toho zkrátka nebo možná všechno.
Naposledy upravil(a) kychtax dne 06 čer 2017 16:53, celkem upraveno 2 x.
svartenatt: Ano, na celem sirem svete nejsou dva lide co maji stejnou sestavu
Asi ti nedoslo ze si ji nekdo zamerne poridil protoze nema konkurenci 

Vážení, dovolím si ještě jednu repliku k různým podložkám a pukům, či dalším hifi fake. Co se beden týká, za ty léta v HIFI oboru a nespočet testování, vycházejí zcela učitě nějlépe a to pod jakékoliv bedny různých kvalit a cenových relací j e d i n ě kvalitní, masivní a pevné hroty - napevno zbudované do skříně reprobedny a propíchnuté přes koberec přímo do betonu. A to jednoznačně. V případě lehčích beden je přínosem zatížení, pokud je to realizovatelné na horní ploše. Např. na moje současné bedny by to nešlo, ale naštestí káždá váží cca 95 kg a to by mělo stačit.
Jinak gumové, filcové a ať už jakkoliv sofistikované a marketingem opěvované puky renomovaných značek jsou nesmyslem. Bedna musí stát pevně. Okamžitě to poznáte ve zpevnění basů.
Samozřejmě daleko větším přínosem je vyšší kvalitativní kategorie beden a to samé platí u jednotlivých aparátů. Nikdy by mě nenapadlo je chtít vylepšovat nějakou podložkou. Vždy jsem střádal na přístroj o kategorii, či dvě výše. Tolik zkušennost, ale na druhou stranu, kdo si hraje, tak nezlobí. Mimochodem např. jitter se neřeší podložkami, ale synchronizací hodin přehrávače a DACu. Nové technologie to perfektně vyřešily přenosem po HDMI ( přístroje stejné značky např. Pioneer). A ještě jednou apeluji, pokud testujete v oboru HIFI, je bezpodmínečně nutný tzv. slepý test, jinak funguje psychoakustika.
Jinak gumové, filcové a ať už jakkoliv sofistikované a marketingem opěvované puky renomovaných značek jsou nesmyslem. Bedna musí stát pevně. Okamžitě to poznáte ve zpevnění basů.
Samozřejmě daleko větším přínosem je vyšší kvalitativní kategorie beden a to samé platí u jednotlivých aparátů. Nikdy by mě nenapadlo je chtít vylepšovat nějakou podložkou. Vždy jsem střádal na přístroj o kategorii, či dvě výše. Tolik zkušennost, ale na druhou stranu, kdo si hraje, tak nezlobí. Mimochodem např. jitter se neřeší podložkami, ale synchronizací hodin přehrávače a DACu. Nové technologie to perfektně vyřešily přenosem po HDMI ( přístroje stejné značky např. Pioneer). A ještě jednou apeluji, pokud testujete v oboru HIFI, je bezpodmínečně nutný tzv. slepý test, jinak funguje psychoakustika.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak jak to napsal Oldear je přesně to, co si tady někteří myslí, ale pocitáři to neakceptují.
Jirka33, zkus rozum a Google. Jediný zjistitelný a logicky možný je PitrsPraha. Dám podnět za trolling.
Jirka33, zkus rozum a Google. Jediný zjistitelný a logicky možný je PitrsPraha. Dám podnět za trolling.
Ano Jiri33 je typický burák, který když má na sestavě cenovku za mega, tak to přeci musí hrát i v prázdné místnosti, protože ta sestava je za MEGA! Čti milion, to musí HRÁT! Už to chápete
?

Ty jsi u me byl? Líbí se mi jak si všechno cucate s palce na noze a dobře se nad tím bavíte, vám stačí málo co, jen tak dál.
Tak buď mám doma jezevčíka nebo hraju na sestavu za milion. Tak se rozhodněte
Hroty pod repro, a na chudáky caraball jste zapomněli.
VMA Vitvar už dávno dokázal světu dokonce to i natočil na YouTube, že nejlepší pod repro jsou gumové puky
PS: Nezapomeňte mi nabonzovat... Udavači

Tak buď mám doma jezevčíka nebo hraju na sestavu za milion. Tak se rozhodněte

Hroty pod repro, a na chudáky caraball jste zapomněli.

VMA Vitvar už dávno dokázal světu dokonce to i natočil na YouTube, že nejlepší pod repro jsou gumové puky

PS: Nezapomeňte mi nabonzovat... Udavači

To platí i o testování vlivu všech těch dalších ptákovin, kterých je toto fórum plné. Musí to být kontrolovaný slepý test se standardní metodikou. Jenže to by pak nebylo o čem psát. Mimochodem, můj věk začíná šestkou.Oldear píše: A ještě jednou apeluji, pokud testujete v oboru HIFI, je bezpodmínečně nutný tzv. slepý test, jinak funguje psychoakustika.
Pavel Macura Audio
2 Jirka 33
Však sa niekedy zastav v Trnave.. Ale príliš sa asi baviť nebudeš, tých 80-100k bude stačiť... Mimochodom, M.Vitvar (VMA) má (pokiaľ viem...) úspešne ukončené vš vzdelanie v obore, v ktorom pracuje a prezentuje veľmi dobré výsledky .Čo vieš reálne o tej problematike ty (okrem cucania z palca a kopírovania blábolov z PR materiálov)?? Smeješ sa sám sebe..
Však sa niekedy zastav v Trnave.. Ale príliš sa asi baviť nebudeš, tých 80-100k bude stačiť... Mimochodom, M.Vitvar (VMA) má (pokiaľ viem...) úspešne ukončené vš vzdelanie v obore, v ktorom pracuje a prezentuje veľmi dobré výsledky .Čo vieš reálne o tej problematike ty (okrem cucania z palca a kopírovania blábolov z PR materiálov)?? Smeješ sa sám sebe..

Oldear píše: V případě lehčích beden je přínosem zatížení, pokud je to realizovatelné na horní ploše.

Oldear píše: Bedna musí stát pevně. Okamžitě to poznáte ve zpevnění basů.

Máte na mysli HDMI nebo I2S přes HDMI? Protože třeba Van Medevoort to má řešeno přes ty 4 cinche a přenos je 4mi koaxiály. Taky na I2S nedám dopustit a už bych neměnil zpátky.Oldear píše: Mimochodem např. jitter se neřeší podložkami, ale synchronizací hodin přehrávače a DACu. Nové technologie to perfektně vyřešily přenosem po HDMI ( přístroje stejné značky např. Pioneer)
http://www.vanmedevoortaudio.nl/product ... ct360.html

Naposledy upravil(a) kychtax dne 06 čer 2017 18:12, celkem upraveno 1 x.
Vitvara a jeho nehrajici bednorakve znam osobne prilis dobre, na to abych napsal ze ty jeho sundy s nekvalitnimi levnymi menici hold nehraji. U jeho beden za 60000 mu to hraje výšky jako u me z jezevciku, a basy mám lepší ve sluchátkách za 2000kc. Ja vim, tvrda pravda, snad vas s toho netrefi slak, počasí na to máme. Vitvarovi nejde o zvuk, ale čistě o peníze. Proto také plive na všechnu konkurenci jak jen může.
Tvůj věk začíná šestkou? tipuji 666
Tvůj věk začíná šestkou? tipuji 666

Jirka33 bude asi převtělený prodavač 2nd handových regálovek BéWé z Prahy 6
.