Dobrá lišta do 10 tisíc (bez filtru)
Re: Dobrá lišta do 10 tisíc (bez filtru)
To jako vážně! Chci slyšet ty rozdíly z předražené lišty a z diy lišty. A chtěl bych slyšet rozdíl mezi repro kabely za třeba 20 000Kč a mými za pár korun. Samozřejmě na pořádném aparátu.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak, terahera.
1. Jde o vaše pokusy, které se mají odrazit na zvuku. O tom je i ta zásuvková lišta. Jak vás napadlo použít zrovna takovou konstrukci? Myslím nerez/hliník podloženo cerabally, vnitřní tlumení a podobné?
To jste si začali stavět svou lištu a zkoušeli všechny tyto věci, jaký mají vliv na zvuk v slepém testu?
Co vás dovedlo k nápadu s drahou lištou? Máte to z propagací od výrobce, který tvrdí, že to zlepší zvuk. Tak to musí zlepšit.
2. Registraci mám od doby, kdy jsem hledal něco lepšího k PC. Trochu jsem pokročil, ale pokud je hifista ten s aparaturou za milion s cerabally pod lištou, tak jim nechci být.
1. Jde o vaše pokusy, které se mají odrazit na zvuku. O tom je i ta zásuvková lišta. Jak vás napadlo použít zrovna takovou konstrukci? Myslím nerez/hliník podloženo cerabally, vnitřní tlumení a podobné?
To jste si začali stavět svou lištu a zkoušeli všechny tyto věci, jaký mají vliv na zvuk v slepém testu?
Co vás dovedlo k nápadu s drahou lištou? Máte to z propagací od výrobce, který tvrdí, že to zlepší zvuk. Tak to musí zlepšit.
2. Registraci mám od doby, kdy jsem hledal něco lepšího k PC. Trochu jsem pokročil, ale pokud je hifista ten s aparaturou za milion s cerabally pod lištou, tak jim nechci být.
Buď v klidu,žádné pokusy nedělám,ale pročítám tohle a i jiné fóra o hifi a snažím se ztoho něco pobrat.Pak to aplikuji doma na svém aparátu a nepatram po fyzice,buď se mi to líbí víc nebo ne,a pokud se mi to líbí a má to pro mě přínos,i když bez nějakých podložených důkazů a keců,tak si to prostě doma necháme a jsem spokojen!
Jinak, můj hlavní zdroj je gramofon,ale nejvíc jsem v posledních týdnech investoval do zvuku z PC,abych měl něco i na nesoustředěny poslech,ale v dobré kvalitě a hlavně na porovnání přímo u sebe,takže vím,že i z PC to jde paradně
*
To,že ses zaregistroval je v pořádku,ale nemusíš odsuzovat hned něco,co jsi pořádně nezkusil!
Jinak piš dál,nejsi agresivní jak někteří tady,takže jsi vlastně vpoho
Hifi zdar,a hlavně,ať nás to baví a hraje to!!!!
Jinak, můj hlavní zdroj je gramofon,ale nejvíc jsem v posledních týdnech investoval do zvuku z PC,abych měl něco i na nesoustředěny poslech,ale v dobré kvalitě a hlavně na porovnání přímo u sebe,takže vím,že i z PC to jde paradně

To,že ses zaregistroval je v pořádku,ale nemusíš odsuzovat hned něco,co jsi pořádně nezkusil!
Jinak piš dál,nejsi agresivní jak někteří tady,takže jsi vlastně vpoho

Hifi zdar,a hlavně,ať nás to baví a hraje to!!!!
A ty jsi je slyšel?Nebo podle čeho to tvé DIY děláš?Máš přímé srovnání!daliborr píše:To jako vážně! Chci slyšet ty rozdíly z předražené lišty a z diy lišty. A chtěl bych slyšet rozdíl mezi repro kabely za třeba 20 000Kč a mými za pár korun. Samozřejmě na pořádném aparátu.
Dalibor,na čem vlastně testujes při výrobě DIY,a co je pro tebe poradna sestava!To jsi nerozepsal,takže mě to zajímá!!!! Napsat,že to půjde poznat na pořádné sestavě nic neříká,co je pro tebe poradna sestava,kilo,dvě,milion,dva?
3,4 mega?daliborr píše:To jako vážně! Chci slyšet ty rozdíly z předražené lišty a z diy lišty. A chtěl bych slyšet rozdíl mezi repro kabely za třeba 20 000Kč a mými za pár korun. Samozřejmě na pořádném aparátu.
A jaké kabely vlastně srovnáváme,napiš značku,kterou jsi přehrál za těch pár kaček oproti 20000'-Me to hodně zajímá,jsem šetřilek,ale mám rád kvalitní reprodukci,takže bych to,jako většina tady, chtěl vědět!!!!!
Nemáš podpis pod svým Nickem,takže předpokládám asi hoooooodně drahá sestava,to pak už můžeš psát o kabelech a jejich vlivu na zvuk,hlavně porovnání tvé super sestavy se zbytkem fóra,DIY kabelech a spol .Asi víš o čem píšeš,a proto zves ostatní na test tvých kabelů,předpokládám k tobě domů 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vše v pohodě, terahera.
Ať už nejsem OT. Co říkáte na tuto lištu: https://www.hifistore.cz/prislusenstvi- ... de604.html?
Ať už nejsem OT. Co říkáte na tuto lištu: https://www.hifistore.cz/prislusenstvi- ... de604.html?
Hifi-Tuning Black Power je špičková zásuvková lišta pro použití v audiotechnice. Kovové zásuvkové pole je odstíněné, použit je kvalitní kabel z OFC mědi 3 x 4 mm2 . Přívod je zakončen zlacenou zástrčkou Hifi-Tuning Gold II.
Tak je posli ty kabliky do Prahy. Vyzkousime je..daliborr píše:To jako vážně! Chci slyšet ty rozdíly z předražené lišty a z diy lišty. A chtěl bych slyšet rozdíl mezi repro kabely za třeba 20 000Kč a mými za pár korun. Samozřejmě na pořádném aparátu.

Tvl, tohle už je únavný, drátkaři si hrajou a nevěřící jim chodí rozhazovat bábovičky, stejný jako posledních x let... 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
A o tom to je. Monolog je smrtící pro fórum.
Ale tu lištu Hifi-Tuning, co jsem postoval, bych si koupil. Teda kdybych měl aparaturu za milion. Vypadá hezky, tak i zvuk bude skvělý.
Ale tu lištu Hifi-Tuning, co jsem postoval, bych si koupil. Teda kdybych měl aparaturu za milion. Vypadá hezky, tak i zvuk bude skvělý.
Ta lišta Hifi tuning vypadá docela dobře,ale přívodní kabel je asi napevno,takže pro nás dráteníky není možnost hrát si s různými napájecími kabely 

"hifi tuning" a "použití v audio technice". Trochu málo na to, abych za to dal 7-ičku. Ten kabel vypadá jako Lapp. fotky vniřku jsem nenašel. Firma je z evropy? číny?... Ani na googlu jsem moc nenašel. Má ji někdo?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Prezentují se jako Němci: http://www.hifi-tuning.com/index_eng.html, https://www.hifistore.cz/hannl-hifi-tun ... -vy50.html.
Naposledy upravil(a) svartenatt dne 09 čer 2017 09:15, celkem upraveno 1 x.