napokon to ide dost do penazi...
Ceraball
Re: Ceraball
Tenisove lopticky casom vyfucia, treba ich neustale kontrolovat a casom aj vymienat...
Došly argumenty, nastoupily urážky. Jsem zvědavý jestli dostanu BAN já, že jsem vám slušně narušil vaši reklamní kampaň, nebo ten ubožák, co mě tady sprostě uráží. A taky jestli by mě to byl schopen říct do očí.
Je zajímavé, že v diskuzích na jiná témata, třeba o kvalitě DA převodníků se člověk dozví tvrdá fakta, protože to je věc která funguje a jsou lidé, kteří ji skutečně rozumí. V případě kabelů a kuliček nastupují bláboly a urážky. Taky bych si nechtěl přiznat, že jsem vyhodil pět litrů za 4 kule a radši bych si vsugeroval, že je to boží. A co se prodejců, kteří to tady vychvalují, to už je NO COMMENT. Přijdete do pekla a moc dobře to víte.
A ti kteří se navážejí do hraní z počítače, aniž by měli ánung na co vlastně hraju a jak to funguje: mám 25 let starý high end class A dělený zesilovač, který má zcela minimální zkreslení. Bedny od renomovaného britského výrobce o kterých vaše woodoo modly ve stereophilu i tady v CR psaly oslavné recenze a počítač, ze kterého mi jde analog s odstupen signál šum 128db s prakticky nulovým zkreslením přes nejlepší DAC BurrBrown. CD vlastním celou řadu, stejně jako gramofonové desky. Takže se svými řečičkami o Logitechu běžte někam. Receiver mám na filmy.
Je zajímavé, že v diskuzích na jiná témata, třeba o kvalitě DA převodníků se člověk dozví tvrdá fakta, protože to je věc která funguje a jsou lidé, kteří ji skutečně rozumí. V případě kabelů a kuliček nastupují bláboly a urážky. Taky bych si nechtěl přiznat, že jsem vyhodil pět litrů za 4 kule a radši bych si vsugeroval, že je to boží. A co se prodejců, kteří to tady vychvalují, to už je NO COMMENT. Přijdete do pekla a moc dobře to víte.
A ti kteří se navážejí do hraní z počítače, aniž by měli ánung na co vlastně hraju a jak to funguje: mám 25 let starý high end class A dělený zesilovač, který má zcela minimální zkreslení. Bedny od renomovaného britského výrobce o kterých vaše woodoo modly ve stereophilu i tady v CR psaly oslavné recenze a počítač, ze kterého mi jde analog s odstupen signál šum 128db s prakticky nulovým zkreslením přes nejlepší DAC BurrBrown. CD vlastním celou řadu, stejně jako gramofonové desky. Takže se svými řečičkami o Logitechu běžte někam. Receiver mám na filmy.
Když se rozřežou na polovinu a obtáhnou kroužkem ? Nevím jak se mohou vyfouknout. Pár korun /Euro/ není žádná částka oproti ceně přístrojů a nahrávky.Tony píše:Tenisove lopticky casom vyfucia, treba ist neustale kontrolovat a casom aj vymienat...
presne tak, len treba dávať pozor, aby jedna odrezana polovica nevyfučala skôr ako ta druhá...Tony píše:Tenisove lopticky casom vyfucia, treba ich neustale kontrolovat a casom aj vymienat...
hellboy
ber to s nadhledem.
třeba já jsem zrovna ten d...l, co za ty kuličky vyhodil asi dvacku.
beru to s nadhledem. co jiného. alespoň je půjčuji členům fóra na vyzkoušení.
třeba díky tomu nezkrachoval nějaký prodejce a ty si tam budeš moci poslechnout bedny renomovaného českého výrobce

ber to s nadhledem.
třeba já jsem zrovna ten d...l, co za ty kuličky vyhodil asi dvacku.
beru to s nadhledem. co jiného. alespoň je půjčuji členům fóra na vyzkoušení.
třeba díky tomu nezkrachoval nějaký prodejce a ty si tam budeš moci poslechnout bedny renomovaného českého výrobce
Pozor pani
- ja som pocul ze je verzia, ked sa davaju cele lopticky a pod ne este take modre gumove kruzky na cvicenie
ale nevidel som to, ani neskusal
p.s.
kazdopadne sa uz toto vlakno vycerpalo a tak to tu aj vyzera...
p.s.
Vždyť tě nikdo k ničemu nenutí. Hrej si na čem chceš. Je to tvoje radost. Jenom nekaž diskuzi jiným.Hellboy píše:Došly argumenty, nastoupily urážky. Jsem zvědavý jestli dostanu BAN já, že jsem vám slušně narušil vaši reklamní kampaň, nebo ten ubožák, co mě tady sprostě uráží. A taky jestli by mě to byl schopen říct do očí.
Znáš ten starý vtip, jak hledají nového předsedu Ksč ?
Přijde cigán za Husákem a on se ho ptá.
Víš, kdo je prezident SSSR ? Cigán odpoví, že neví
Víš, kdo je prezident USA ? Cigán neví.
Jsi členem Ksč ? Cigán zase ne.
Tak proč jsi tady vůbec přišel ?
A cigán odpoví. Přišel jsem Vám říct, aby jste se mnou nepočítali.
Jestli jsis všiml,u mě se Cerabally taky moc neosvědčily, ale nekazím to druhým.
Naposledy upravil(a) fox dne 09 úno 2010 21:50, celkem upraveno 1 x.
Jo tak, uz tomu rozumim, diskuse mezi hifisty nesmi obsahovat jine argumenty, nez nadseny souhlas s pozitivnim vlivem cehokoli na zvuk!fox píše: Vždyť tě nikdo k ničemu nenutí. Hrej si na čem chceš. Je to tvoje radost. Jenom nekaž diskuzi jiným.
Diskuse je správná mezi všemi, ale diskutovat můžu jenom s tím kdo má praktické zkušeností. Když něco vyzkoušíš a napíšeš, že se ti to neosvědčilo, nikdo nebude nic namítat.
david
přesně tak.
třeba v praze diskutujeme jen a jen jásavým způsobem.
negativní věci, nefunkční věci zásadně vypouštíme. vůbec o tom nemluvíme.
jen a jen nakupujeme. co nám kdo podstrčí.
obzvláště člen "pytel" je blázen. ten koupí bez rozmyslu úplně všechno. každou hifi-blbost.
a hrozně se naštve, když mu to třeba nepochválím. nedej bože, abych mu řekl, že to nefunguje a na zvuk to nemá vliv.
to je schopen mě popálit pájkou.
vážně!
přesně tak.
třeba v praze diskutujeme jen a jen jásavým způsobem.
negativní věci, nefunkční věci zásadně vypouštíme. vůbec o tom nemluvíme.
jen a jen nakupujeme. co nám kdo podstrčí.
obzvláště člen "pytel" je blázen. ten koupí bez rozmyslu úplně všechno. každou hifi-blbost.
a hrozně se naštve, když mu to třeba nepochválím. nedej bože, abych mu řekl, že to nefunguje a na zvuk to nemá vliv.
to je schopen mě popálit pájkou.
vážně!
Taky jsem to nezkoušel, ani zkoušet nebudu. Ale právě proto to nemůžu předem odsuzovat.Tony píše:Pozor pani- ja som pocul ze je verzia, ked sa davaju cele lopticky a pod ne este take modre gumove kruzky na cvicenie
p.s.
Jenomže diskuse speciálně na tomto fóru je extrémně těžká, a zcela iracionální.
Uvedu malý příklad. Izolační trafo má u některých komponentů velký vliv, u jiných minimální. Položím dotaz - je to, že u některých komponentů vliv malý, důkazem jejich "malého rozlišení", nebo naopak promyšlené konstrukce, maximálně eliminující rušivé vlivy?? Takových dotazů lze vznést řadu.
Problém je v tom, že většina z Vás netuší. Netuší příčiny, a posuzuje vedlejší vliv pomůcek, které odhalují elementární chyby při návrhu milovaných komponentů. Poukázat na to nelze, okamžitě je oheň na střeše
Uvedu malý příklad. Izolační trafo má u některých komponentů velký vliv, u jiných minimální. Položím dotaz - je to, že u některých komponentů vliv malý, důkazem jejich "malého rozlišení", nebo naopak promyšlené konstrukce, maximálně eliminující rušivé vlivy?? Takových dotazů lze vznést řadu.
Problém je v tom, že většina z Vás netuší. Netuší příčiny, a posuzuje vedlejší vliv pomůcek, které odhalují elementární chyby při návrhu milovaných komponentů. Poukázat na to nelze, okamžitě je oheň na střeše
Pavel Macura Audio
PMA
vždyť je to přeci Internetové fórum.
je to velice zábavné. lepší než koukat na zprávy, ne?

vždyť je to přeci Internetové fórum.
je to velice zábavné. lepší než koukat na zprávy, ne?
Lachim : máš pravdu,ale moc jsem toho nekoupil, většinou mi to prodejci zapůjčí, a mi to testnem
.Hodně věcí nefunguje a fakt prodejci obnažují naše peněženky.Ale třeba prodejci ze sousedniho nemecky mluvícího státu mi dokonce i s dobírkou něco pošlou na test. A těch blbosti jsem už viděl hodně.
Nevím,nevím zda Ti zítra Oyaide kabely a pozítří síťové kabely V.D.H. nepropálím pájkou.
Jinak toto je vlakno o kuličkách, a sám je mám pod bednama a dokonce 3-kuličkové pod stojanem.
Nevím,nevím zda Ti zítra Oyaide kabely a pozítří síťové kabely V.D.H. nepropálím pájkou.
Jinak toto je vlakno o kuličkách, a sám je mám pod bednama a dokonce 3-kuličkové pod stojanem.
PMA, vždyť je to náš koníček. Každý nemůže mít tvoje praktické znalosti. Na stará kolena se proto bavíme tímto způsobem.
Když už mám nějaký přístroj nepoběžím hned koupit jiný. Pokud lze udělátka zapůjčit, rád zkouším. A komu se mám potom svěřit ? Jedině stejným bláznům,jako jsem já.
Když už mám nějaký přístroj nepoběžím hned koupit jiný. Pokud lze udělátka zapůjčit, rád zkouším. A komu se mám potom svěřit ? Jedině stejným bláznům,jako jsem já.