Ceraball

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Odpovědět
merhaut

Re: Ceraball

Příspěvek od merhaut »

Dnes jsem Zázrak Ceraball viděl na vlastní oči. Za třicet českých na stole dobrý.
Osobně bych sáhnul po konkurenci
Obrázek

boxer

Příspěvek od boxer »

To jsou Jardo náhradní bradavky?

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Ne, to je nejnovější highendové tlumítko Cecekball!

boxer

Příspěvek od boxer »

Jo panečku,tak to je HIFI.

To musí být masakr.Dát to pod player,tak z něj stříkaj MilkyWay.

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

Tak to by mel Waters urychlene vydat album s Bohusovou kozou behajici po dvorku, to by byla teprv realita.

Bery
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Bery »

lachim píše:bery

u mě je také cdp na preampu.
mám 4 ceraball - pramp - 3 ceraball - cdp.

když vyndám ceraball z pod cdp a ten postavím přímo na pream, tak neslyším rozdíl.
zbyly mi totiž z "pod beden" a tak jsem je dal pod oba.
nač budou ležet v krabičce, že?
:-)
u mě by stačily jen 4ks pod spodní přístroj.

dlouhodběji vyzkoušej a napiš bericht, please.
výborně, konečně konkrétní postřeh, thank you Lachim
no a ještě přemýšlím, zda tři nožky, nebo čtyři..

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

bery

můj cdp váží 22 kg.
proto mám 4ks.
šetři!

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

merhaut

chápu, že si klepe spousta lidí na čelo a popadá se za břicha....
co nadělám, když to slyším a studio eso promptně dodalo za "skvělou cenu"?

eugen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugen »

A vyskusal to niekto aj pri posluchu na sluchatka?
(nemyslym podlozit sluchatka, ale len retazec - pre zaciatok)
Ak to funguje aj tam, tak je to ozaj SUPER High End!!!!

pompo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pompo »

[quote="NA"]To Hellboy

"25 let starý high end class A dělený zesilovač, který má zcela minimální zkreslení
počítač, ze kterého mi jde analog s odstupen signál šum 128db s prakticky nulovým zkreslením přes nejlepší DAC BurrBrown."

To už jsem se dlouho tak nepobavil.

Hele a tahle skvělá aparatura Ti nedovolí slyšet rozdíly mezi tkaničnou/ pořádnýma kabelama a MP3/CD, to je někde chyba, ne.
Když jsou ty PC a různé čtecí mechaniky tak dokonalé, proč je rozdíl mezi nagrabovanou skladbou z orig CD a toutéž skladbou nagrabovanou z kvalitně vypálené kopie na kvalitní CD-R nosič která vznikla z toho původně nagrabovaného souboru? Grabováno pomocí sw EAC, nocič CD-R – TAIYO YUDEN.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To - NA

Nevím jestli to po 4 letech ještě někdo bude číst ale co. První řádek bez komentáře ale tvůj dotaz na konci (když už znáš EAC , kvalitní media T.Y a pokročilejší metody kopírování) mě tak nějak zaujal. Takže, sice se malinko ztrácím v tom grabování na třetí,a také nevím jestli myslíš ROZDÍL který je viditelný na tvých obrázcích (které už nyní neexistují, bo už je kdosi máznul) nebo slyšitelný - o čemž pochybuji. Ale pokud ano a jde o čerstvý výpal, tak nebude asi způsoben samotným médiem ( myšleno lisované CD vs CD-R pokud nejde o vyložený šmejd ) ani ztráta kvality vzniklá přepisem, ale a to asi jedině rozdílem ve čtecích schopnostech jednotlivých ale spíše té poslední mechaniky. A to je právě problém,jak píšeš že nejsou dokonalé samozřejmě nejsou. Protože především při čtení vstupuje do hry mnoho faktorů od: 1- opotřebení stářím, 2-od tipu a schopnosti čtení použ.čipsetu (jiné výsledky např u SANYO oproti MTK ) 3-fyz.provedení mechaniky jednot.výrobců atd... Přičemž toto vše na tebou opovrhovaném PC lze zjistit ať už primitivními nástrojů v neru,nebo těmi sofistikovanějšími možná budeš znát. Bohužel u stolních Playe-rů a to jakékoli cenové a to určitě víš, nezjistíš NIC. Ani počet chyb origo CD - a že tam bývají si buď jistý, ani počet chyb páleného CD pokud ho vůbec umí číst, nijak neověříš shopnosti čtení těchto mechanik,nevíš jakou rychlostí pracují,či používají nějaký paměť zásobník,jaký opravný mechanismus na chybná data,většinou neznáš ani výrobce mechaniky samotné ani čipsetu prostě nic. Jen věříš LOGU a renomé výrobce a hlavně ceně. Ale víra je mocná,to zas jo. Chtěl jsem jen naznačit,že zatracovaná hudba z PC si kvalitou ničím nezadá se stolními playery, má sice nějaká úskalí v podobě samotného O.S. možného zavirování, možnost nak_rvení hardw.i soft. uživatelem atd. ale naproti tomu má mocné páky v obl. programového vybavení,resampling-u apod. A nemusí přehrávat nějaké mp3 naopak většinou jde o FAC,Ape,bezztrát. ale klidně i SACD.DVDaudio.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Dal jsem je namisto hrotu repro narychlo a na zkousku..
Rychlé dojmy..
Zmena zvuku nikoliv mala, ale slyšitelná. Nizsi stredy a basy cistsi.
Basu trochu ubylo. Zrejme Tim jak se to vycistilo subjektivne hlubsi stereoscéna.
Kdyby se jich nekdo zbavoval nebo mel navic, mel bych zajem.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

kychtax
takže 8 ks ceraball clasic pod tvými ATC zlepšily zvuk sestavy jasně a bez diskuzí ?
tak tě vítám do rodiny fanoušků "nožiček".
:-)
pokud máš bedny postavené přímo na plovoucí podlaze, tak vyzkoušej mezi ní a ceraball nějakou kamenou/dubovou desku.
to by mohlo být též přínosem pro "vyčištění" zvuku.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Jj, Kdo nezkusi, neveri.. V tomhle konicku je lepsi se zdanlivym blbostem neposmívat od klavesnice ... *2thumbsup*
Dam tomu vic casu a pak zpet hroty, co se stane.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

kychtax píše:Jj, Kdo nezkusi, neveri.. V tomhle konicku je lepsi se zdanlivym blbostem neposmivat od klavesnice ... *2thumbsup*
Zase se to potvrzuje *thumbs up* :geek:
Dam tomu vic casu a pak zpet hroty..
A pak ještě vyzkoušej alternativu v podobě konkurenčních Soundcare. U spousty hifistů přináší tyto hroty lepší výsledky, než ceraball.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

V čem jsou lepší nebo jiné? Alespoň hodně zhruba..

Odpovědět