PS: Jen si někdy říkám, jestli tyhleti "koumáci" mají pořádně čas na soustředěný poslech . . . kdy se s čerstvou kávičkou uvelebím a pustím si nějaký bonbónek (teď např. No-man - "Together We're Stranger")
Hezký den všem
Ceraball mezi desku a přístroj si nezkoušel?fox píše:Já mám s podložkami zase takovou zkušenost. CD přístroj jsem měl postavený na polici z žuly. Občas se mi stávalo, že některá CD nenačetl, zastavoval se, přeskakoval. Už jsem byl rozhodnutý, že vyměním mechaniku, náhradní mám uloženu v šuplíku. Kamarád mi poradil, abych místo žuly použil na police dřevo. Nedalo mi to a asi před dvěma měsíci jsem na žulové desky pod přístroje položil laminované dřevotřískové desky, u CD jsem navíc desku podložil Cerabally. A světe div se. CD výborně načítá, nepřeskakuje, takže výměna mechaniky se odkládá na pozdější dobu.
fox píše:Já mám s podložkami zase takovou zkušenost. CD přístroj jsem měl postavený na polici z žuly. Občas se mi stávalo, že některá CD nenačetl, zastavoval se, přeskakoval. Už jsem byl rozhodnutý, že vyměním mechaniku, náhradní mám uloženu v šuplíku. Kamarád mi poradil, abych místo žuly použil na police dřevo. Nedalo mi to a asi před dvěma měsíci jsem na žulové desky pod přístroje položil laminované dřevotřískové desky, u CD jsem navíc desku podložil Cerabally. A světe div se. CD výborně načítá, nepřeskakuje, takže výměna mechaniky se odkládá na pozdější dobu.
A co ti brání v tom to neposlouchat (nečíst)? Neumím si představit, jak bych dopadl já, kdybych se zaobíral vším, co považuji za bláboly (všeobecně)TRANSIWATT píše: . . . některé tyhle woodoo bláboly poslouchat, to je jak drátem do ucha skrz druhým ven....
Jasně, je to tak trochu extrém...ale proč někdo jezdí v Bugatti či Ferrari, když ho stejně spolehlivě doveze Ford či Renault?TRANSIWATT píše: /Ten Polák žije (žil?) již ve zcela jiném světě , jiné realitě./
Nechci rozdmýchávat vášně, ale mám potřebu reagovat na uvedenou poznámku. Nejde ani tak o Transiwatta jmenovitě jako o obecnější postoj, kdy je tábor hifistů takto zjednodušujícím způsobem rozdělován na jakési "normální rozumné lidi respektující fyzikální zákony" a "esoteriky bez respektu k fyzikálním zákonům".TRANSIWATT píše:... a to v mezích dodržení fyzikálních zákonů a při zachování zdravého rozumu.
A byla opravdu IRSKÁ KÁVA, nebo "česká irská" káva?lachim píše:...čas+teplo+irská káva = zábava.
No však o to přece hlavně jdelachim píše: . . . ale jsem nezaplatitelně spokojený.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host