Pánové, no tak... Je to můj názor a moje zkušenost na této konkrétní sestavě a s touto konkrétní změnou. Změna byla tak velká, že jsem měl potřebu se o ni podělit a doporučuji všem bezvěrcům si nejdřív něco takového vyzkoušet. Opravdu mne překvapilo, že stejná sestava s použitím výše uvedených puků zněla, jako byste do řetězce zařadili lampáč. Myslel jsem, že by to pro někoho s "ostrou" sestavou mohl být námět k zamyšlení... Ale diskutovat o tom, že jsem slyšel, co slyšet nejde a spíš jsem slyšel to, co chtěly slyšet mé oči a můj mozek fakt nechci, to mi za to nestojí.
Pro teoretiky: Opravdu chcete dosáhnout toho, aby zde již nikdo své reálné poslechové zkušenosti nepsal? Znám pár hifistů, kteří mají co říct, ale raději sem nepíší, protože jim to za to nestojí. A to je škoda pro nás všechny. Třeba zrovna ve čtvrtek jsem měl podobný zážitek z výměny XLR kabelu. Změna byla poznat na nahrávce klasické hudby již po pár vteřinách na potlesku při příchodu dirigenta. Tedy dříve, než vůbec orchestr začal hrát. Ale víc nemám chuť o tom psát, protože bych se dozvěděl, že se jednalo přeci jen o BIAS.

.
Hifi zdar a prudičům zmar !