....to hned pochopíš ...
...ked Ta ceraballom alebo SSC niekdo presne trafí do hlavy.

............
..trocha humoru do debaty

Tak například Nordost dává nahlédnout, co svým výrobkem sleduje:TRANSIWATT píše: Mne akorát udivuje, že se najde (zde) spousta obdivovatelů takových produktů, ke kterým a k jejich funkci ANI SÁM VÝROBCE ! není schopen podat smysluplné informace.
Včera jsem byl u Pytla pro zkompletované kabely a samozřejmě jsem poslechl bedny s puky. Musím potvrdit, že zvuk byl úplně jiný, než znám od ATC. Hodně teplý, analogový, měkčí basy, ale pořád přesný a detailní. Nevěřil jsem, že v řetězci nemá ani jednu lampuPytel píše:Tak pod ATC vyměněny za Ceraball -- první dojem , zvuk je jiný -- dle mého ne tak přesný monitoring jako na kuličce, ale přibližující se analogu, zvuk je teplejší
Pěkné vláknokychtax píše:Karle, kdyz se Ti postesti a za 100k si nakoupis sestavu tak, aby hrala velmi ciste, uslysis i vymenu podlozek nebo jednoho blbeho dratu za dobry.
Kdyz Ti to nehraje ciste a nejsi na cistotu zvykly, nic Ti nechybi. Nemas nutkani menit woodoo, kabliky atd.
Dobrý odhadHorizon píše:Zkoušel někdo posoudit vliv samotného zvuku vycházejícího z reprobedny jako případné následné rušení,nebo zpětné negativní ovlivnění samotných hrajících aparátů?
Však si to jednoducho vyskúšajte. Zapnite celú zostavu, pustite prehrávanie a skúste poklepať na jednotlivé komponenty (koniec, preamp, prehrávač,HTPC, určite nie gramofón) , čo budete počuť za zmenu zvuku.. Prípadne dajte pauzu pri prehrávaní a budete počuť priamo vplyv tých vibrácií ako zvuk z boxov bez maskovania prehrávanou hudbou. A vibrácie od zvuku z okolia sú rádovo menšie.Zkoušel někdo posoudit vliv samotného zvuku vycházejícího z reprobedny jako případné následné rušení,nebo zpětné negativní ovlivnění samotných hrajících aparátů?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti