dadaft píše: ↑25 led 2022 16:00
LUK - takhle se dneska nahrává všechen metal (teda kromě progresivního, ale ten jde mimo mě), a Drowned By Humanity je na té lepší straně, věř mi.
A při určité hlasitosti je to solidní nářez, aspoň u mě.
Takhle blbě se dneska nahrává většina "mainstreamový" hudby, ale v žádným případě ne všechna a už vůbec se takhle nenahrává všechen metal, to jen ty posloucháš pořád jen takovýhle zmršeniny (alespoň podle toho co sem pořád dáváš).
A Drowned By Humanity není na tej lepší straně, to ani ve snu, naopak, takhle zničený/defektní/poškozený/neposlouchatelný nahrávky patří do kategorie těch nejhorších.
Že se dneska hudba zcela standardně nahrává takhle blbě, a že jsou dokonce i spousty ještě horších nahrávek, není žádná výmluva a žádný odůvodnění proto, aby se o tejhle nahrávce dalo říct, že
"ve skutečnosti to hraje skvěle," to je na rpsotej nesmysl, to nijak nesouvisí s tím, že tahle nahrávka je prostě přímo ukázkově zmrvená přesně podle osnov Loudness War.
A takovýhle nahrávky jsou "solidní nářez" při jakejkoli hlasitosti, solidně neposlouchatelnej nářez

.