Metal
Re: Metal
dadaft
VENOM PRISON - Erebos (2022)
Neber to ve zlém, ale to je ještě hudba? Mně to připadá jako muzikoterapie pro psychicky narušené jedince. Proti gustu ......, ale Tys to sem cvrnknul jen jako prokaci, viď.
Ať Ti to hraje dle Tvého gusta.
Neber to ve zlém, ale to je ještě hudba? Mně to připadá jako muzikoterapie pro psychicky narušené jedince. Proti gustu ......, ale Tys to sem cvrnknul jen jako prokaci, viď.
Ať Ti to hraje dle Tvého gusta.
Výborné, vďaka za tip
Oldear, prosím, napíš konečne niečo k
téme, tip na najaky metal, frustráciu si choď vybiť inam...Ať Ti to hraje.
Platí aj pre ostatných, Dadaft píš ďalej, stíhačky ignoruj.
Výborné, vďaka za tip
Oldear, prosím, napíš konečne niečo k
téme, tip na najaky metal, frustráciu si choď vybiť inam...Ať Ti to hraje.
Platí aj pre ostatných, Dadaft píš ďalej, stíhačky ignoruj.
Anthrax - Spreading The Disease
Toto japan cd z 2011 na moje ucho lepšie ako ako napr. LP https://www.discogs.com/release/9705734 ... he-Disease, alebo CD z Germany z 1991....Povodné vydanie som na LP nemal....

Toto japan cd z 2011 na moje ucho lepšie ako ako napr. LP https://www.discogs.com/release/9705734 ... he-Disease, alebo CD z Germany z 1991....Povodné vydanie som na LP nemal....

Nie, prečo? 
Ak raz skúsiš vyhodiť svoju zbierku DRmetrov, uvoľniť a oprostit sa od otrockej dogmy, ktorú tu tak ukrutne tlacis spolu s podobne postihnutými, bude Ti lepšie..
Ale na druhej strane mi sluzite ako zdroj zábavy, mám Vás celkom rád, a vždy si s chuťou prečítam Vaše "príspevky"
Ale na druhej strane mi sluzite ako zdroj zábavy, mám Vás celkom rád, a vždy si s chuťou prečítam Vaše "príspevky"
S chuťou si dávam lahodku, ktorá dúfam zdvihne žlč miestnym meračom DR

Krásne spomienky na tento album, mám ho rád..

Krásne spomienky na tento album, mám ho rád..
To bol dosť kvalitný intelektuálny výrok,
ďakujem za rýchlu spätnú vazbu.
Ak dnes stihnem, niečo si ešte pustím a dám info.
Ak dnes stihnem, niečo si ešte pustím a dám info.
To bych musel vyhodit svoje uši. Nemusím měřit DR abych slyšel zmrvenou nahrávku a poznal nízký DR. Já (narozdíl od tebe a tobě podobným) slyším a když slyším ty zmrvený nahrávky, tak mi není líp, ale hůř. Aby mi bylo líp musím si právě pustit nepoškozenou nezmrvenou hudbu.
A nic netlačím, žádný dogma, říkám jen prostá fakta, nic víc. Že se ti to nelíbí je tvůj problém.
Líbí se mi jak lidi prskají, když jim šlápneš na kuří DR oko

Prskáš tu ty, ja spokojne počúvam svoju obľúbenú hudbu
a budem naďalej 

Nový Saxon - Carpe Diem.
Bavilo ma to dosť.

Bavilo ma to dosť.
No to je velmi dobře, že Tě baví CARPE DIEM. S ohledem na situaci u "Vás", tak skutečně užívej, protože brzy navlékneš plnou polní, dostaneš do ruky "kosu" a poženeš na Rusa. Tam budou ještě horší zvuky než ten Tvůj zvukově zprzněný METAL. Držím Ti palce.
A po dlhšej dobe znovu tento pán, výborné