Genie Mains Power Cable - zkušenosti a přípomínky uživatelů
Re: Genie Mains Power Cable - zkušenosti a přípomínky uživatelů
Pavle nic nezveřejňujte, každá informace má svou hodnotu 

My ji také nechceme zadarmo. PMA klidně ...pochválíme.
"Hraje to skutečně jinak, a to o dost."
až se Ti to po delším používání a testování rozleží napiš, jestli lépe
až se Ti to po delším používání a testování rozleží napiš, jestli lépe

Noble Audio - výroba a prodej
Neblbněte, důležité je, jak to hraje Vám, ne?
Genie Mains Power Cable - fyzikální realita
Takže přátelé, mohu Vás uklidnit, nejde ano o woodoo ani o humbuk, a pokud slyšíte rozdíly, tak máte systém s velmi dobrým rozlišením a k tomu kvalitní a otevřené uši (otevřené znamená, že je apriory nezavíráte, když nemáte "důkazy").
Předesílám, že jsem poslechový test provedl před měřením.
Asi 1,5 hodiny potom jsem udělal měření. A světe div se, stalo se, co jsem nečekal. naměřil jsem naprosto jasný, fyzikálně dokumentovatelný filtrační účinek kabelu. Jakým způsobem, co a jak, si nechám pro sebe. Jde o dvojnásobné know-how, Luborovo jak to vyrobit, a mé jak to změřit. Výsledky včetně výstupů měření pošlu Luborovi.
A podotýkám - měření bylo "správné" jen v jednom směru, se stíněním zapojeným jak přišlo, tj. bez mých zásahů. Žádný zásah do kabelu jsem nedělal ani dělat nebudu.
Předesílám, že jsem poslechový test provedl před měřením.
Asi 1,5 hodiny potom jsem udělal měření. A světe div se, stalo se, co jsem nečekal. naměřil jsem naprosto jasný, fyzikálně dokumentovatelný filtrační účinek kabelu. Jakým způsobem, co a jak, si nechám pro sebe. Jde o dvojnásobné know-how, Luborovo jak to vyrobit, a mé jak to změřit. Výsledky včetně výstupů měření pošlu Luborovi.
A podotýkám - měření bylo "správné" jen v jednom směru, se stíněním zapojeným jak přišlo, tj. bez mých zásahů. Žádný zásah do kabelu jsem nedělal ani dělat nebudu.
Pavel Macura Audio
Re: Genie Mains Power Cable - fyzikální realita
Takže se poprvé podařilo naměřit to, co doposud bylo nezměřitelné ! Gratuluji !PMA píše:..... A světe div se, stalo se, co jsem nečekal. naměřil jsem naprosto jasný, fyzikálně dokumentovatelný filtrační účinek kabelu. ....

Omlouvám se, je to apriori.PMA píše:apriory
Aleska: cerebally neumím a netuším jak

Pavel Macura Audio
Takže na ktorom "jedinom a správnom" konci, sme sa zase nedozvedeli...PMA píše: A podotýkám - měření bylo "správné" jen v jednom směru, se stíněním zapojeným jak přišlo, tj. bez mých zásahů. Žádný zásah do kabelu jsem nedělal ani dělat nebudu.

Určitě na to přijdeš !
Já to ale opravdu sám nevím. Jak kabel přišel, tak jsem jej zapojil a změřil. Pokud se spojí se zemí (generátoru) střední vývod (PE) vidlice (to je ta tlustá s male kontakty), tak kabel filtruje. Pokud se připojí střední (PE) vývod female zásuvky (přístrojová strana), tak to téměř nefiltruje. Co víc k tomu dodat, kabel "kuchat" nebudu.
Pavel Macura Audio
Díky za pochvalu.PMA píše:pokud slyšíte rozdíly, tak máte systém s velmi dobrým rozlišením a k tomu kvalitní a otevřené uši (otevřené znamená, že je apriory nezavíráte, když nemáte "důkazy").

Porovnával jsi to takhle? http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... d=a#p47371 Nebo diferenční metodou?
to PMA : myslím, že ani tolik nebylo potřeba zveřejňovat 

OK, "hrana" se někdy těžko hledá. Na druhé straně IMO neškodí zmínit, že věc má reálný základ, a nejde jen o halucinace a autosugesci hifistů 

Pavel Macura Audio
Takže jsem se trefil?Renown píše:to PMA : myslím, že ani tolik nebylo potřeba zveřejňovat

Ne, s měřicí metodou ne. Nehodlám ji jakkoliv rozebírat a vyjasňovat, jen tolik, že jde o exaktní metodu. Výsledky má Lubor pro svou potřebu.
Pavel Macura Audio