Myslel jsem, ze bude David rad, ze jsme to vyzkouseli za nej. A ze bude lacnit po vice informacich
Hádky ohledně kabelů
Re: Hádky ohledně kabelů
Pritom na tech Davidovych Svedach, jiri, jde slyset opravdu hodne vcetne jemnych nuanci v kabelazi. Mam prakticky overeno. 
Myslel jsem, ze bude David rad, ze jsme to vyzkouseli za nej. A ze bude lacnit po vice informacich

kychtax  počul. Rozdiely  v kábloch ako "moduluju a teda  menia"  zvuk a jeho vnímanie  su velké .

Dekuji jimmi. Tzn. tvuj zaver je, jako zaver mnoha jinych. = Vliv reprokabelu je slysitelny..to je informace oprena o osobni zkusenost. Diky!

Naposledy upravil(a) kychtax dne 25 úno 2019 18:14, celkem upraveno 2 x.

- davidhighend
 - Kontaktovat uživatele:

Co nechápeš na sdělení ať si každý sám na své sestavě prakticky ověří zda kabeláž smysl má nebo ne? Slepě následovat BVa je chyba a sám jsem si tím před lety prošel. Lenost je největší brzda aby se hifista posunul.
U tebe nechápu proč si utratil peníze za kvalitní USB kabel když přínos neslyšíš, to je ta logika racionálního člověka?
[/quote]
O USB kabelu jsem psal už stokrát. Koupil jsem ho od známého před mnoho lety za £30, to jsem si v te době říkal Hifista. Ještě něco.
Kupil si ho teda za 1/3 ceny čo stojí.Jiri píše: ↑25 úno 2019 18:05Co nechápeš na sdělení ať si každý sám na své sestavě prakticky ověří zda kabeláž smysl má nebo ne? Slepě následovat BVa je chyba a sám jsem si tím před lety prošel. Lenost je největší brzda aby se hifista posunul.[b píše:davidhighend[/b] post_id=199996 time=1551111792
Podle tebe je lepší věřit te tvojí pravdě a pak přijít na to, že je to tak jak říká BVa a spousta jiných racionálně uvazujicich lidi tady. Ale má to logiku Jiří, pokračuje dal klidně.
U tebe nechápu proč si utratil peníze za kvalitní USB kabel když přínos neslyšíš, to je ta logika racionálního člověka?
A asi aj dizajnom sa Ti páčil.
- davidhighend
 - Kontaktovat uživatele:

Jimmi zkoušel jsem ho s Belkinem z tiskárny a kromě designu žádný rozdíl. To ještě na Meitner MÁ-1

Hmm. Ucho je ale velmi ovlivnitelné mozkem, stejně jako spousta dalších orgánů 
 (pánům netřeba připomínat) 
Pro pořádek, já jsem taky nějaké kable a "pomůcky" testoval.

Pro pořádek, já jsem taky nějaké kable a "pomůcky" testoval.
- 
				svartenatt
 - Kontaktovat uživatele:
 - Vybavení

Nordost cílí na úplně jiné orgány než uši a polovinu mozku.
Otázka zní, kolik o procent budou víc v zisku tento rok?

Otázka zní, kolik o procent budou víc v zisku tento rok?
Nordost je magnet pro hatery. I vedle na hajend foru, kde uz bych to necekal 

Chocholoušek – Wikipedie

Když tak celou odpověď, to bláto co máš v hlavě opravdu žádný měřák není.
A odpověz na to: poznal by jsi ty kably, když ti je bude někdo vyměňovat a ty je nebudeš vidět.
je to jednoduchá otázka
snizujes se k urazeni, Lado.. Bohuzel. Tim padem jsme my dva hotovi.

Ano, hodne lidi se rozhoduje usima. A pak jsou lidi kteri se pod vlivem Buntu a Macuru rozhoduji jenom dle hlavy a grafu a nasledne nestastne vyskakuji jak nespokojeni certici z krabicky po ruznych forech..