high-end síťové kabely
Re: high-end síťové kabely
M. uznává jen doslovné přesné citace a termíny. Kdo neřekne jedno slovo naprosto přesně (třeba aby se přiblížil myšlení laiků), stává se okamžitě objektem zesměšnění a důkazu, že M. kdysi studoval průmyslovku a maturoval z češtiny, čímž se stal Nadčlověkem. Fórum tímto dodává M. základní smysl života. Třískat občanským průkazem o stůl - kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší...
Absolventy ET oborů nezajímá nějaké vysvětlování či popisy, to by se porvali mezi sebou, ale jen zesměšňování druhých, což je stmeluje do silné tlupy.
"proud teče" či "proud neteče" je běžný termín, který se používá i v učebnicích. Možná jste si toho ještě nevšimli.
Takže končíme téma síťových kabelů. Na tomto fóru nemá smysl se nějak pokušet poradit či sdílet zkušenosti, je obsazeno prudiči, pro které slouží jen jako zdroj seberealizace a zábavy, kteří nemají žádné morální zábrany. Informace žádné, jen prudy. Prostě "ti, co mají co říct" - ale nějak neříkají.
Osobně si čím dál víc myslím, že by nebylo od věci toto fórum začít zcela bojkotovat, aby dohnilo, těch smrtonosných bakterií je tu už přespříliš. A lékaři se jich bojí, i když mají v zásobě penicilín. Prostě taková protestní karanténa.
"proud teče" či "proud neteče" je běžný termín, který se používá i v učebnicích. Možná jste si toho ještě nevšimli.
Takže končíme téma síťových kabelů. Na tomto fóru nemá smysl se nějak pokušet poradit či sdílet zkušenosti, je obsazeno prudiči, pro které slouží jen jako zdroj seberealizace a zábavy, kteří nemají žádné morální zábrany. Informace žádné, jen prudy. Prostě "ti, co mají co říct" - ale nějak neříkají.
Osobně si čím dál víc myslím, že by nebylo od věci toto fórum začít zcela bojkotovat, aby dohnilo, těch smrtonosných bakterií je tu už přespříliš. A lékaři se jich bojí, i když mají v zásobě penicilín. Prostě taková protestní karanténa.
noaid píše:Absolventy ET oborů nezajímá nějaké vysvětlování či popisy, to by se porvali mezi sebou
Noaid (a další) :
Ty věci, které tady (opět) řešíte, už byly dostatěčně vysvětleny PMA (a dalšími) zde a zvláště na Slovanetu.. Viz např. http://hifi.slovanet.sk/bb/posting.php? ... te&p=38715 a http://hifi.slovanet.sk/bb/posting.php? ... te&p=38752 .. Dostatečně výmluvný je i tento příspěvek Cougha http://hifi.slovanet.sk/bb/posting.php? ... e&p=118096 ..
A ještě jedno malé upřesnění Noaide - ze značkových stíněných "hadic" byl objektivně změřen (PMA) jen kabel VdH, žádný jiný.. Takže nepaušalizovat.. To jen pro úplnost....
Ty věci, které tady (opět) řešíte, už byly dostatěčně vysvětleny PMA (a dalšími) zde a zvláště na Slovanetu.. Viz např. http://hifi.slovanet.sk/bb/posting.php? ... te&p=38715 a http://hifi.slovanet.sk/bb/posting.php? ... te&p=38752 .. Dostatečně výmluvný je i tento příspěvek Cougha http://hifi.slovanet.sk/bb/posting.php? ... e&p=118096 ..
A ještě jedno malé upřesnění Noaide - ze značkových stíněných "hadic" byl objektivně změřen (PMA) jen kabel VdH, žádný jiný.. Takže nepaušalizovat.. To jen pro úplnost....
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Pánové,
prosím Vás držte se tématu a nevyvolávejte zbytečně flame. Příspěvky ve kterých se napadáte jsem vymazal.
Vaše starosti na mou hlavu, teče-neteče, stříká-nestříká.
prosím Vás držte se tématu a nevyvolávejte zbytečně flame. Příspěvky ve kterých se napadáte jsem vymazal.
Vaše starosti na mou hlavu, teče-neteče, stříká-nestříká.
= elektricky naboj. Ale v tomhle pripade bych rekl, ze se jeho vliv da klidne zanedbat.noaid píše:netekoucí proud
A to měření PMA bylo někde někdy uvedené?
Respektive, někdo to viděl nebo ne?
Jenom se ptám, zajímalo by mě to...
Re: Genie Mains Power Cable - zkušenosti a přípomínky uživatelů
od PMA v 03 čer 2010 15:48
Dohodli jsme se s renownem, že konkrétní informace podávat nebudu. On je má, včetně výsledků měření.
Jde o byznys až v první řadě, a všechno má svou cenu, i informace. Ta má např. v US větší cenu, než cokoliv jiného. Byznys je byznys ať jde o kabely, reprobedny nebo know-how, na tom nesejde.
Dohodli jsme se s renownem, že konkrétní informace podávat nebudu. On je má, včetně výsledků měření.
Jde o byznys až v první řadě, a všechno má svou cenu, i informace. Ta má např. v US větší cenu, než cokoliv jiného. Byznys je byznys ať jde o kabely, reprobedny nebo know-how, na tom nesejde.
Moment, každý o tom měření mluví jako o hotové věci, že ji snad viděl...
To se mě nezdá, že by to bylo jen marketingové zvěrstvo?
Takový gorilí marketing?
Ne ne, zero, to se mýlíš. Určitě to někde je upíchlé.
A já bych to rád viděl a poučil se.
Prosím o odkaz.
Děkuji.
To se mě nezdá, že by to bylo jen marketingové zvěrstvo?
Takový gorilí marketing?
Ne ne, zero, to se mýlíš. Určitě to někde je upíchlé.
A já bych to rád viděl a poučil se.
Prosím o odkaz.
Děkuji.
Tady nejsme v atomovém průmyslu. Olovo je pro elektromagnetické stínění ten nejnevhodnější materiál oproti mědi, hliníku i oceli. Pro 50 Hz vychází u olova tloušťka na 60 mm, oproti 2 mm u oceli. Měď asi 12 mm a hliník 20 mm.boxer píše:nebo olověný.
Peer to meranie nebolo nikdy a nikde verejne ukázané.
Které? Má jít o Genie napájecí kabel? Zveřejněné nebylo a nebude. Výsledky mám já a Renown. Jsou v mém PC, a viděl je lachim. Pro něj jsem též měřil kabel Oyade. Výsledky mohu ukázat tomu, kdo mě navštíví. "Vyvěšené" ani sdílené nebudou. Ani kopírované jako soubory.Peer píše:A to měření PMA bylo někde někdy uvedené?
Pavel Macura Audio
A jak to vlastně chcete dokázat, když to vlastně vůbec nechcete dokázat ? Nejsou to jen plané komerční plky !? Nikdo vám nemusí věřit, dokud to neuvidí černé na bílém.zero píše:Re: Genie Mains Power Cable - zkušenosti a přípomínky uživatelů
To je mi srdečně jedno. Pro mě je důležité, že efekt byl jak naměřitelný, tak vysvětlitelný. A konkrétní osobu, včetně dalšího měření, jsem uvedl (i to se dá dohledat). Takže tyhle výkřiky jsou mi tak ......
Vám nepotřebuju nic dokazovat, je mi to šumafuk.
Pavel Macura Audio
Když je Vám to šumafuk, tak si to nechte pro sebe a nevyužívejte to pro komerční účely tady na fóru.PMA píše:To je mi srdečně jedno. Pro mě je důležité, že efekt byl jak naměřitelný, tak vysvětlitelný. A konkrétní osobu, včetně dalšího měření, jsem uvedl (i to se dá dohledat). Takže tyhle výkřiky jsou mi tak ......