"kabeli a zase jen kabeli"

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
boxer

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od boxer » 20 říj 2014 21:51

vlado 222 a jimmy

Máte něco k věci? Jinak jsou všechny vaše příspěvky jen do počtu.

Pokud se rádi vidíte na stránkách, zkuste dát něco k věci, než je ty vaše " rádoby moudré dodatky".

Uživatelský avatar
Pytel
Příspěvky: 1108
Registrován: 19 dub 2008 08:59
Kontaktovat uživatele:

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od Pytel » 20 říj 2014 21:54

Chci se zastat Isoteku, je fakt trochu předražený, ale např. při tuningu Sigmas se dosáhlo výborného výsledku viz. foto : http://img24.cz/images/91724681062006004375.jpg

Jen chci upozornit , že i u mašinek které mají perfektní měření , lze kvalitní kabeláži zvuk posunout a sladit k požadavkům klienta na zvuk : např. http://img24.cz/images/36462242634776465272.jpg

Uživatelský avatar
davidhighend
Příspěvky: 671
Registrován: 17 dub 2008 21:24
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od davidhighend » 20 říj 2014 22:00

Pod ten Harmonix patři pravé ty dřevěné špalky. To aby to nechytalo elektrosticky náboj, který se přenáší od koberce. To mne taky bylo řečeno jednou na návštěvě v cr :-)
Kdo ze ten Harmonix tady vynášel do nebes haha

Uživatelský avatar
davidhighend
Příspěvky: 671
Registrován: 17 dub 2008 21:24
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od davidhighend » 20 říj 2014 22:05

Mirku ten Mains noise analyser vyrábí Isotek, tak bych se hodne divil kdyby to s temi jejich krabicema nemerilo nulu.

Uživatelský avatar
Pytel
Příspěvky: 1108
Registrován: 19 dub 2008 08:59
Kontaktovat uživatele:

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od Pytel » 20 říj 2014 22:06

Pavle samozřejmě ano, záslepka do volné pozice.

Když si na to narazil tak zde bez filtru : http://img24.cz/images/85050049810132936681.jpg, poté s profesionálním :
http://img24.cz/images/64650651639683487934.jpg a nyní s mým : http://img24.cz/images/70257499552842405399.jpg

Miero
Příspěvky: 682
Registrován: 07 kvě 2010 20:33
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od Miero » 20 říj 2014 22:09

Ak by niekto hľadal tienený napájací kábel, tak mám otestované tieto (dolu na stránke): http://www.aaronia.com/index.php?id=5

Konektory teda tienené nemajú, ale samotný kábel je tienený dobre.
Naposledy upravil(a) Miero dne 20 říj 2014 22:11, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
davidhighend
Příspěvky: 671
Registrován: 17 dub 2008 21:24
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od davidhighend » 20 říj 2014 22:11

Videl jsem měřit nulu na tomhle lojzometru prodluzku na konci plastová krabice a v ni RLC člen a výsledek jako za Sigmas. Zádné čáry.

Uživatelský avatar
Pytel
Příspěvky: 1108
Registrován: 19 dub 2008 08:59
Kontaktovat uživatele:

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od Pytel » 20 říj 2014 22:11

Davide , ano vyrábí to bluehorizon, je to univerzální mašinka na zjištění bordelu v síti, nic profi ale pro ilustraci výborné.

Uživatelský avatar
PMA
Příspěvky: 1730
Registrován: 23 úno 2009 10:47
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od PMA » 20 říj 2014 22:13

Mirku, jsem s Davidem, ono by to opravdu chtělo trochu solidnější přístup, raději než marketingová šidítka :)

http://en-us.fluke.com/products/power-q ... #techspecs

heretic
Příspěvky: 80
Registrován: 09 bře 2014 21:24
Kontaktovat uživatele:

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od heretic » 20 říj 2014 22:19

Pytel : Isotek Sigmas stojí u nás 49990,- Kč, v Polsku v přepočtu ca 42000,- Kč. Víš, co za ty peníze můžu mít od KILBRU ? Nebo i od jiných výrobců (podobných zařízení), kteří se nezabývají produkcí HiFi komponentů ? A po tuningu funguje vše lépe, to není argument..

Uživatelský avatar
davidhighend
Příspěvky: 671
Registrován: 17 dub 2008 21:24
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od davidhighend » 20 říj 2014 22:24

PMA píše:Mirku, jsem s Davidem, ono by to opravdu chtělo trochu solidnější přístup, raději než marketingová šidítka :)

http://en-us.fluke.com/products/power-q ... #techspecs
Ted jsem se kouknul na ten odkaz. To je řádná pálka teda. Ale asi tohle je urcite daleko realističtějsi výsledek měření nez bluehorizon

Uživatelský avatar
davidhighend
Příspěvky: 671
Registrován: 17 dub 2008 21:24
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od davidhighend » 20 říj 2014 22:28

Jinak díky Mirku za ty fotky tech nebožtíku kabelu na patologii.

Uživatelský avatar
PMA
Příspěvky: 1730
Registrován: 23 úno 2009 10:47
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od PMA » 20 říj 2014 22:30

David: použitelné analyzátory sítě jsou tak od 18.000,- CZK. Měřicí technika není levná. Ale aspoň to není snake oil.

boxer

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od boxer » 20 říj 2014 23:03

Pokud dobře vidím, tak měřený pes bez všeho je na tom lépe, než se zastrčeným jedním profesionálním "potlačovatelem rušení ". *taktone* *headbang*

Ha, tak a tady to máš (te). A tak je to v profesionálním blbohighendu skoro pořád.

A tak je to s těmi kabely taky skoro v 90%. Jen výjimky jsou opravdu kvalitní a odpovídající provedení a tomu, k čemu mají sloužit. O ceně nemluvě.

Pak mě těžko bude někdo přesvědčovat o těch zásadních vlivech.

Se nedivím konstruktérům, že se obrací naruby.

Uživatelský avatar
davidhighend
Příspěvky: 671
Registrován: 17 dub 2008 21:24
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od davidhighend » 21 říj 2014 08:56

Je legrační kolik ten Harmonix dostal oceněni mezi hifi hikendisty
http://www.combak.net/xdc/XDC.html

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti