mate na mysli nejake moralni zabrany z "okradani" potencialnich kupcu , nebot by byly prodavany predrazene nefunkcni nesmysly ??PMA píše:Asi ne každý touží to dělat. Lidi jsou různé.
"kabeli a zase jen kabeli"
Re: "kabeli a zase jen kabeli"
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Pytel
Mirku proc jsi krajel ten Valhala kabel.
Mirku proc jsi krajel ten Valhala kabel.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Heretic mel spíše na mysli, ze po zkušenostech co isotek dela za prasarny, by si to nekoupil uz z principu. Což chápu a rozumim. Ja osobně jsem stejného názoru. Ale každému co jeho jest. Hlavně, ze vám to dela radost. No ne
davidhigh
(odpovím za mirka)
z jednoho kusu 2,5 m repro valhalla mirek vyráběl 2 ks á 1,2m.
vyšlo to tak našeho společného kamaráda ( se superbní sestavou) levněji.
a ještě budeme vyrábět stínění. ač si opět budou všichni klepat na čelo.

(odpovím za mirka)
z jednoho kusu 2,5 m repro valhalla mirek vyráběl 2 ks á 1,2m.
vyšlo to tak našeho společného kamaráda ( se superbní sestavou) levněji.
a ještě budeme vyrábět stínění. ač si opět budou všichni klepat na čelo.

Přiznám se, že by mi vadilo prodávat nesmysly, neumím se s tím srovnat. Jednou jsem kolegovi na základě měření udělal analýzu, co je ve dvou zázračných škatulkách, neměl jsem dělat ani to, protože efekt je na rozhraní voodoo a náhody.
Pavel Macura Audio
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Dik Michale.
A to stineni k te Valhale? Asi aby nelhala potvora co
A to stineni k te Valhale? Asi aby nelhala potvora co
davidhigh
tzv. vypnout tu anténu, že?
(na což mě úplně prvně přivedl před x lety právě PMA)
na zesilovači je stínění připojené na k tomu vhodný konektor.
tzv. vypnout tu anténu, že?
(na což mě úplně prvně přivedl před x lety právě PMA)
na zesilovači je stínění připojené na k tomu vhodný konektor.
Stínění Vallhally jsem probíral s Mirkem při kávičce u arabáčů a dokonce mu radil, jak na to. Jistě si vzpomene.
On přišel s trubkou, já s tím, co jste použili. Komu čest, tomu čest.

On přišel s trubkou, já s tím, co jste použili. Komu čest, tomu čest.

U toho bi-Šrolla se symetrickým výstupem bez jedné výstupní svorky na zemi to bylo potřeba.
Pavel Macura Audio
boxxer
ano zdeňku, vím.
jen ten prvotní impuls přišel fakt od PMA.
valhallu viděl u mě před mnoha ( 6 -7 ) lety. (pokud si dobře vzpmínám).
a říkal něco o tom (cca.), že je to vlastně taková "levná anténa pro kosmickou stanici"

(pavle, věřím, že se povzneseš nad mou neomaleností)
ano zdeňku, vím.
jen ten prvotní impuls přišel fakt od PMA.
valhallu viděl u mě před mnoha ( 6 -7 ) lety. (pokud si dobře vzpmínám).
a říkal něco o tom (cca.), že je to vlastně taková "levná anténa pro kosmickou stanici"

(pavle, věřím, že se povzneseš nad mou neomaleností)
Daly by se udat nějaké hodnoty označení těch diod pro filtr na 230 V / 16 A.Pytel píše:Chlapci klídek, zde je jednoduché schéma DC filtru : http://img24.cz/images/21695107814917551003.jpg
Co já toho musím přečíst než se objeví nějaké smysluplné info.
Já jen stále nechápu, proč si někteří lidé kupují evidentně (i Pytlem potvrzené) předražené DC a síť. filtry od Isoteku, když totéž můžou mít za zlomek ceny od Kilbru nebo (na doinstalaci) od CW ? Navíc majitelé těchto dvou firem jsou elektroinženýři, kteří vám v případě problému poskytnou dodatečný tech. support, takže prakticky nemůžete šlápnout vedle. Přiznám se, že tento fenomén mi hlava nebere..
Bertram : Myslím, že to celé bereš trochu moc osobně. A v p. Buntovi (BVa) se zásadně mýlíš. To jeden z nejvstřícnějších a současně nejerudovanějších odborníků, co znám.
Reta : Tady máš něco pro inspiraci : http://oamlabs.no-ip.org/f45mk2.html ; http://www.geocities.ws/jonrisch/surge.htm

Bertram : Myslím, že to celé bereš trochu moc osobně. A v p. Buntovi (BVa) se zásadně mýlíš. To jeden z nejvstřícnějších a současně nejerudovanějších odborníků, co znám.
Reta : Tady máš něco pro inspiraci : http://oamlabs.no-ip.org/f45mk2.html ; http://www.geocities.ws/jonrisch/surge.htm
Největší paradox je, že si ty předražený filtry a "kabeli" připojí k AV resívru a mají radost, jak se jim zvuk o několik tříd zlepšil. 

Ale horetic,
ja tu už o p. Buntovi nič neriešim a jeho prístup k problému ma vôbec nezaujíma. Nič neberem osobne a ani ho
nezhadzujem. Viem čo robí a prajem mu , nech mu to vydrží v tejto konkurecii , čo najdlhšie.
Takže papučky a klud.
ja tu už o p. Buntovi nič neriešim a jeho prístup k problému ma vôbec nezaujíma. Nič neberem osobne a ani ho
nezhadzujem. Viem čo robí a prajem mu , nech mu to vydrží v tejto konkurecii , čo najdlhšie.
Takže papučky a klud.