Kdysi dávno jsi měl dobře nakročeno, ale pak už jsi jen ztrácel (ostatně, v tom nejsi sám). Přikládám to přílišnému poslechu živé symfonické hudby. Kdyby ses věnoval výstavnímu jazzu nebo popu, výhradně v konzervované podobě, tak to tak nemuselo dopadnout. Také jsi měl více studovat Mickey Fremera.cough píše:Také bych chtěl být plnohodnotný audiofil. Jak mám postupovat?
Podkládání reprokabelů dřevěnýma hranolama
Re: Podkládání reprokabelů dřevěnýma hranolama
Pavel Macura Audio
Boxer-> myslíš si, že budu vyrábět dřevěný hranolky na podkládání reprokabelů ?...nebo jaký jiný podnikatelský záměry máš na mysli ?
Trochu odbočím od tématu hranolků.Fakt si myslíš, že na Slovanetu si notuju s M, Z, B, atd. ? A nebo spíš reaguju jen v případě, že se tam objevíš ty s nějakou přihlouple agresívní reakcí.Co myslíš ?
Mimochodem tebou zmiňovaný "náboženství" pánů G. a T. vůbec neznám.Angličtinou vládnu jenom omezeně a technickou už vůbec.Takže buď tak hodný a tohle mi nepodsouvej.
Boxére, vůbec se mi nelíbí tvoje rétorika.Jako moderátor by ses měl vyvarovat zaujatosti a používání sprostejch slov ve svejch příspěvcích.Jestli budeš takhle pokračovat dál, dej si ban !
Trochu odbočím od tématu hranolků.Fakt si myslíš, že na Slovanetu si notuju s M, Z, B, atd. ? A nebo spíš reaguju jen v případě, že se tam objevíš ty s nějakou přihlouple agresívní reakcí.Co myslíš ?
Mimochodem tebou zmiňovaný "náboženství" pánů G. a T. vůbec neznám.Angličtinou vládnu jenom omezeně a technickou už vůbec.Takže buď tak hodný a tohle mi nepodsouvej.
Boxére, vůbec se mi nelíbí tvoje rétorika.Jako moderátor by ses měl vyvarovat zaujatosti a používání sprostejch slov ve svejch příspěvcích.Jestli budeš takhle pokračovat dál, dej si ban !
kabelguru.cz
Boxere, ty jsi ale dnes sprostý rétor a zaujatý moderátor ! Podívej se, co to dělá se Šeďourem ! On, jako všeobecně známý estét a gentleman, je na tyto věci velmi citlivý, to už bys mohl vědět. Omluv se mu a dej si BAN !
-
TRANSIWATT
- Kontaktovat uživatele:
To je apríl nebo těžký případ ?Pytel píše:Třeba ano tento se o to už pokouší : http://img24.cz/images/59452846641921180602.jpg
Je smutne, ze si ludia skocia do vlasov aj kvoli hovadine, ako podlozka pod kabel 
-
boxer
Šeďoure, omlouvat se ti ....ale nevím za co?
Že sis nenotoval? Ale to se stačí podívat na Slovanet.
A moje reakce na ně (vás) je přihlouple agresivní podle tebe. Podle mne až moc slušná na takové blbečky.
A když nevládneš angličtinou, tak se do toho nemontuj. Protože pak víš hovno, proč jsem na ně takovej.
Že nejsi technicky zdatnej jsi předvedl před chvílí o těch kabelech, protože cos napsal ,(jak říkal jeden známý), "to by němej neřekl, ani kdyby mu hubu rozbil".
A že se ti nelíbí moje rétorika? No tak táhni doprdele.
A pokud máš ještě něco na srdci, tak si zajeď do IKeM-u.
Že sis nenotoval? Ale to se stačí podívat na Slovanet.
A moje reakce na ně (vás) je přihlouple agresivní podle tebe. Podle mne až moc slušná na takové blbečky.
A když nevládneš angličtinou, tak se do toho nemontuj. Protože pak víš hovno, proč jsem na ně takovej.
Že nejsi technicky zdatnej jsi předvedl před chvílí o těch kabelech, protože cos napsal ,(jak říkal jeden známý), "to by němej neřekl, ani kdyby mu hubu rozbil".
A že se ti nelíbí moje rétorika? No tak táhni doprdele.
A pokud máš ještě něco na srdci, tak si zajeď do IKeM-u.
Spýtam sa takto. Poznáš predajcu, čo predáva drevené odrezky hranolov (odpad) drahšie ako tie na podkladanie reprokáblov?PítrsPraha píše:Kde se vzala myšlenka podkládat reprokabely dřevěnýma hranolkama? O jaký "důvod" ......
Mám co dohánět. Zatím jsem u Mickey Mouse.PMA píše:Také jsi měl více studovat Mickey Fremera.cough píše:Také bych chtěl být plnohodnotný audiofil. Jak mám postupovat?
To už dnes není in, nejnovější trendy v doladění zvuku jsou tvarováním, třeba do elektronkového zvuku.boxer píše:.....ale naopak mám kabely "vyvěšeny" vzduchem na závěsném lanku.

Vhodné pro HEAVY METAL...

A doprostřed nějaký akustický panel.

Opravdoví znalci už připojují speaker rovnou do rozvodné sítě.

osobně mě též nikdy nenapadlo zkoumat "přínos" podkládání kabelů nějakými stojánky.
(ač je mám sám podloženy kusy vyřezaného molitanu)
viděl jsem však u různých sestav všemožné "nožičky" pod káble. jak špalky z dubu, tak hi-hi výrobky za stovky euro.
nenapadlo by mě však se takovému nasazení nějak posmívat.
stejně jako se nehodlám posmívat někomu, kdo si zesilovač za 100.000 Kč zapojí na obyčejnou napájecí sňůru a cinch ke grafické kartě.
ale obrázky se tu, díky tomuto vláknu, objevily skutečně zajímavé. některé velmi podnětné! díky za ně.

(ač je mám sám podloženy kusy vyřezaného molitanu)
viděl jsem však u různých sestav všemožné "nožičky" pod káble. jak špalky z dubu, tak hi-hi výrobky za stovky euro.
nenapadlo by mě však se takovému nasazení nějak posmívat.
stejně jako se nehodlám posmívat někomu, kdo si zesilovač za 100.000 Kč zapojí na obyčejnou napájecí sňůru a cinch ke grafické kartě.
ale obrázky se tu, díky tomuto vláknu, objevily skutečně zajímavé. některé velmi podnětné! díky za ně.
Jinak proč se kabely podkládají zcela náhodou vím.
V místě, kde je kabel podložený, je výš a tím pádem to působí jako sifon u umyvadla. Tím pádem když je přístroj vypnutý, tak neodteče všechen signál a není tam potom prodleva v náběhu. Je to docela těžké vypočítat a pochopit. Nastává tam tzv. Zimmermannův efekt.
V místě, kde je kabel podložený, je výš a tím pádem to působí jako sifon u umyvadla. Tím pádem když je přístroj vypnutý, tak neodteče všechen signál a není tam potom prodleva v náběhu. Je to docela těžké vypočítat a pochopit. Nastává tam tzv. Zimmermannův efekt.
Mas pravdu. Pripajat zosilnovac ku krafickej karte uz nie je na smiech. To je na huronsky rehotlachim píše:stejně jako se nehodlám posmívat někomu, kdo si zesilovač za 100.000 Kč zapojí na obyčejnou napájecí sňůru a cinch ke grafické kartě.
Boxere-> jseš primitivní sprostý hovado, ale nepřekvapil si
Všimnul sis už, že skoro do každýho vlákna tady, nacpeš zmínku o tvý oblíbený partičce ze Slovanetu.
Ty si sám sobě spamerem
Uznávám, že zmiňovat na tomhle fóru možnost vývinu elektrostatickýho náboje na povrchu izolace kabelů a jeho případnej vliv na funkci elektronickejch přístrojů a následně vliv na kvalitu zvuku, bylo ode mne troufalý a omlouvám se za to !
Taky se omlouvám za nevhodný příklady, který se vážně dotkli několika členů týhle komunity.
...
Podložky pod reprokabel, ať už jsou vyrobený z jakýhokoliv materiálu, sloužej pouze k finálnímu estetickýmu doladění pocitu z hifiaparátu.
No a nebo případně zamezí dotyku drahýho reprokabelu se špinavou podlahou.
Ty si sám sobě spamerem
Uznávám, že zmiňovat na tomhle fóru možnost vývinu elektrostatickýho náboje na povrchu izolace kabelů a jeho případnej vliv na funkci elektronickejch přístrojů a následně vliv na kvalitu zvuku, bylo ode mne troufalý a omlouvám se za to !
Taky se omlouvám za nevhodný příklady, který se vážně dotkli několika členů týhle komunity.
...
Podložky pod reprokabel, ať už jsou vyrobený z jakýhokoliv materiálu, sloužej pouze k finálnímu estetickýmu doladění pocitu z hifiaparátu.
No a nebo případně zamezí dotyku drahýho reprokabelu se špinavou podlahou.
kabelguru.cz
Ještě se musím připojit k těm futrům. Já s tím souhlasím, stává se mi to. Pokaždé, když přijdu z hospody, tak jak přijdu domů mezi futra, dostanu ránu. Asi to bude tím, že manželka má statiku v županu...
A potom sa pýtam. Koľký z tých čo majú podložené káble, podložené komponenty a čo ja viem aké woodoo pomocky ešte používajú, koľký z nich majú na posluch akusticky upravenú miestnosť? 3% ČS hifistov? Aj to som zrejme prehnal. Jako, j auznám, že aj aplikácia woodoo do hifi je koníček, len ho nepovyšujme na funkčnú realitu. Bavkajme sa na úrovni hypotéz a dobrých pocitov, no zachovajme si hlavne zdravý rozum. Akékoľvek podkladanie káblov na výsledný zvuk nemá najmenší vplyv. A kľudne ma pre moje tvrdenie ukamenujte