Steve píše:To noaid: Oba komponenty jsou připojeny do síťového kondicionéru Isotek Gemini, a filtr samotný je připojen do sítě 2m Helukabelem. Napadá mě otázka - a nevím, jestli je to dobré

- zda by se na zvuku dále kvalitativně neprojevila třeba i výměna tohoto Helukabelu za XLO Reference 2.
Steve,
moc pěkně jsi to napsal, přesně tak to je. Takovéto pocity se dostaví po prvních experimentech s kvalitní kabeláží a to nejen power. Kabeláž je nedílnou součástí hifi řetězce a má vliv na zvuk a to nejen power, ale i interconect a speakers kabeláž. Samozřejmě, že se to projevuje každé sestavě různě a je vhodné při výběru vyzkoušet více značek. Recenze bych bral jen jako berličku, jen si udělat představu před zkouškou, co by se asi mohlo zlepšit. (pánové z Audiodromu to rozebrali slušně)
Já jsem při posledním výběru skončil u Cardas Golden Reference, které pokořily i Oyaide Tunami GPX (Cardas je mnohem dražší)a napojily všechny mé komponenty do pračky Exactpower. Tak jsem zvažoval kde ještě vyzkouším Oyaide Tunami GPX než jej vrátím a napadlo mne dát ho do pračky, což jsem považoval za nelogické. Myslel jsem si, že podstatné je jak bude kvalitní propojení z pračky do komponentů. Úplně jsem skoprněl, jaký byl přínos po zapojení Oyaide Tunami GPX do pračky. Popisovat to nebudu, ale je to podobné jak to v úvodu napsal Steve. Kabel doma zůstal natrvalo.
Takže Steve, určitě vyzkoušej vyměnit power kabel i do filtru Isotek Gemini. Jsem zvědav co to u Tebe udělá, myslím, že to bude mít pozitivní vliv.
Zbytek jsem Ti napsal do SZ. A to pivo platí, ještě to doladíme.
Nutno dodat, že kabeláž není samospasitelná a nevyšvihne aparát o několik kategorií výše, prostě to z Octávky Porsche neudělá. Na druhou stranu, když dáte na Octávku kvalitní, široké disky s nízkoprofilovými pneu, tak je to hned jiná jízda

.