Síťový kabel XLO Reference 2 a jeho vliv na reprodukci
Re: Síťový kabel XLO Reference 2 a jeho vliv na reprodukci
Treba moje PC
Cena tak 10k s julinou. Cena je bez "dat" -)) Dalsim adeptam bude asi i muj notebook, uz neco pamatuje, 10 bych za nej asi nedostal -))))) Delam si z toho tak trochu srandu, nemuzou byt vsichni jenom vazni, protoze si myslim ze ty kabely na ty moje pocitace fakt vliv mit nebudou.
-
merhaut
Z těch, co mi prošli ušima, je to třebas Harman Kardon 990 a 980, A300 BV audio, samozřejmě Sroll. Můj domácí Sony FA777 ES jsem zkoušel pár dnů napájet kabelem za 25k renomované značky a naslepo bych nic- proti standardnímu, kvalitně stíněnému z metráže - nepoznal. Naproti tomu, takový Densen reagoval až šíleně...
merhaut píše: Komu to hraje s každým síťovým kabelem hodně jinak, měl by začít hledat jiný aparát, ne kabel...
Marku, slyšíš to, jo? Měl bys tu svoji sestavu Mark Levinson vyhodit z okna a podívat se po něčem lepším....
Marku, slyšíš to, jo? Měl bys tu svoji sestavu Mark Levinson vyhodit z okna a podívat se po něčem lepším....
No jo, ale standartně se k přístrojům nedodávají stíněné napájecí šňůry, nebo jo?merhaut píše:naslepo bych nic- proti standardnímu, kvalitně stíněnému z metráže - nepoznal.
To jsi porovnával různé stíněné proti sobě. A původní nestíněný oproti stíněnému z metráže u těch přístrojů poznat byl?
Nejsem zadnej grammar nazi, ale standarTne je uz trochu moc rozsirena prasarna.
-
merhaut
Donuts mě předběhl. Žádné vlaječky k zesilovačům nedostáváme. U mě doma jsem porovnával dva stíněné proti sobě, ve studiu navzájem různé stíněné i obyčejné. Ať přijede do Zlína borec, co naslepo od sebe prokazatelně pozná - na HK990 - dva síťové kabely, smeknu. Zatím se takový z desítek pokusníků nezjevil. Na Densenovi jsem to poznal i já. Jinými slovy, dobrý zesák není poskokem síťového kabelu.
Pro méně pozorné zopakuju své tvrzení, že případný vliv síťových kabelů na zvuk má fyzikální vysvětlení. Tento vliv se dá minimalizovat konstrukčně, když se to umí, že.
Pro méně pozorné zopakuju své tvrzení, že případný vliv síťových kabelů na zvuk má fyzikální vysvětlení. Tento vliv se dá minimalizovat konstrukčně, když se to umí, že.
Možná je rozšířena proto, že ještě relativně nedávno tato "prasárna" byla zakotvena v pravidlech českého pravopisu. Jak je to správně vím, ale občas se mi to splete, ve škole jsem se to totiž učil jinak.Donuts píše:Nejsem zadnej grammar nazi, ale standarTne je uz trochu moc rozsirena prasarna.
A když jsme u té gramatiky, tak nejsem si jist, zda "zadnej", "grammar nazi" a "prasarna" jsou ta správná slova ze slovníku jazyka českého.
A když už, tak :
Nejsem žádnej grammar nazi, ale standarTně je už trochu moc rozšířená prasárna.
12 věcí špatně v jedné větě, tak příště nepoučuj druhé.
marhaute, už ti skončil autobahn?
Mimo nějaké té reklamy, která tady proběhla...
Mimo nějaké té reklamy, která tady proběhla...
Peere, já z tebe umřu, dobrý !
Je to možné, popravdě na mém starém zesilovači Unitra z 80.let by se to patrně taky nepoznalo.merhaut píše:naslepo od sebe prokazatelně pozná - na HK990 - dva síťové kabely, smeknu.
Kousek kablu a takove cavyky... 
Chodil jsi na opravdu zvlastni skolu. A absence ceske klavesnice nijak muj pisemny projev nedegraduje.noaid píše: Možná je rozšířena proto, že ještě relativně nedávno tato "prasárna" byla zakotvena v pravidlech českého pravopisu. Jak je to správně vím, ale občas se mi to splete, ve škole jsem se to totiž učil jinak.
-
merhaut
Asi chodil snaživě do pionýra a pořád mával standartama, až mu to zůstalo...
klavesnice má absenci
hliník se odstěhoval do humpolce
a merhaut přifičel z raichu učit pokrokovou mládež gramatice...
vždy připraven!
toužebně vyhlížím boxera a jeho pštrosí spřežení.
člověka to tak nějak více baví, když se práší za kočárem...
ano, densen je na kabely mrcha. v tomhle směru třetí nejhorší zesák, co jsem kdy měl. ale jinak dobrý.
a naopak - s NADem 319 nehlo ani když jsem do stejné zásuvky prdnul sbíječku a stroj na cukrovou vatu. hrál furt stejně - - - blbě.
hliník se odstěhoval do humpolce
a merhaut přifičel z raichu učit pokrokovou mládež gramatice...
vždy připraven!
toužebně vyhlížím boxera a jeho pštrosí spřežení.
člověka to tak nějak více baví, když se práší za kočárem...
ano, densen je na kabely mrcha. v tomhle směru třetí nejhorší zesák, co jsem kdy měl. ale jinak dobrý.
a naopak - s NADem 319 nehlo ani když jsem do stejné zásuvky prdnul sbíječku a stroj na cukrovou vatu. hrál furt stejně - - - blbě.