Psychika velí rozdíl slyšet. Jsem ochoten se vsadit, že jednak naměřit se nedá NIOC a slyšet taky né. Zejména bych už konečně rád dostal vysvětlení, CO takové zahoření kabelu znamená po fyzikální potažmo chemické stránce. A tady vsadím klidně barák, že teflon se nezmění vůbec nijak a PE či PVC taky ne. Nemá totiž důvod. Jsou to izolanty a ty NESMÍ podléhat jakýmkoliv změnám působením eltrkického proudu. A mě´d či stříbro??? Hahahaha. Zřejmě se z mědi staně zlato a ze zlata platina. Tolik totiž udělá těch několik desítek mA, kterým je kabel vystavenslimy píše:PMA
V jednom mel asi Bartoli pravdu.
Kupte si poradne reprosoustavy, jinak neuslysite vubec nic!
A ano, delal jsem slepy test (2 dalsi hifisti) - napajeci kabel Zephyr T (3 mesice stary a novy).
Rozdil by nepoznal jen hlusec.
Zhruba po 14 ti dnech uz nepoznal nikdo nic.
Timto zdravim spokojene kabeloskeptiky
Ale svět chce být klamán a tak se některým jedincům daří ti druzí jsou rádi,. že jsou klamáni. Z čistě technického pohledu je celé zahoření kabelů NESMYSL.
Ano, výměna propojek na termínálech být slyšet může, o tom se nikod nepře, tak, jako výěmna kabelů. Tam to má jednoznačné racionální vysvětlení pomocí exaktních fyzikálních veličin. To asi nikod nezpochybní.
Ještě, že se nedá zahořet třeba cédéčko. To by bylo radoisti na světě