Kocmeister píše: ↑18 lis 2019 09:06
Díky. Chord je přirozenější, jak píšeš, řekněme muzikálnější. Z toho integráče je trochu slyšet, že je to digitál. Ale zase nic extrémního.
Co se týče Chordu, volba podle mě skvělá. Mně se u Chordu protlo vynikající měření i nejlepší slyšený zvuk, co jsem zažil, tj. nakonec dlouhodobá spokojenost.
Uvažuješ také o M Scaleru? Ten to zas posune dál a když si na něj člověk zvykne, není cesty zpět. Pokud bys M-Scaler (zatím

) nechtěl,
HQPlayer do svého softwaru zahrnul podobný upsamplovací algoritmus (poly-sinc-long-lp), jako používá M Scaler. Podle pár ohlasů se to M Scaleru nějak/trochu/docela blíží, byť to údajně plné zvukové úrovně předřazeného M Scaleru nedosahuje. Přímých zkušeností/porovnání bohužel není moc, ale zas to nestojí tolik co M Scaler samotný. Plný HQPlayerovský poly-sinc algoritmus samozřejmě na výstupu potřebuje propojení PC a duálních BNC vstupů chordovského dacu, což řeší tenhle USB optický oddělovák:
https://audiowise-canada.myshopify.com/ ... -interface / Osobně uvažuju o optickém oddělení M Scaleru a DACu podobným produktem (Opto DX).