Kocmeister
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Kocmeister
Tohle jsme tu už řešili.... Soudíš podle svých zkušeností u sebe. Já byl v tolika místnostech/poslechovkách, že to ani nespočítám a usoudil jsem, že jediný, co budu řešit jsou odrazy. Takže difuze, ne tlumení. Ale i s tím si dávám na čas, nijak mě to netrápí. Minulý týden byl u mě člověk právě na poslech repro, po vkročení do místnosti čekal průšvih podle holé podlahy. Teda přesně jako zdejší reakce. A odcházel s otevřenou pusou. Byl jsem následně u něj, koberce, hodně zabydlené, žádné šikminy - vše mělo být ideální, ale výsledek si asi domyslíte.
kabelguru.cz
Pokud trváš na holé podlaze, můžu vřele doporučit korkovou. Proti všem leštěným podlahám zdaleka tak neodráží zvuk, na došlap a teplotu taky super, pouze názory na vzhled se dost různí.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Už to mám promyšlený, na jaře natřu strop včetně šikmin speciálním nátěrem. Něco jsem vyčetl na cizích fórech. Jo ty fóra, co bych si bez nich počal
Boční stěny "zabydlim", přibude nábytek. Času mám celej život, nemůže bejt všechno hned vyřešený. To by byla nuda, kdyby nebylo co řešit.

kabelguru.cz
Nebo můžeš použít tekuté tapety. Jsou složené z bavlny a hedvábí. Mají výborné akustické vlastnosti.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Před barákem ležely nějaký kartony, asi smetí připravený na vyhození do kontíku na papír...

Na smetí je to moc těžký a hele prej to tam vyhodil chápek z bílý dodávky, tak to musí bejt ty nový ošklivý předražený nesmysly, jak by řekla žena.

Na smetí je to moc těžký a hele prej to tam vyhodil chápek z bílý dodávky, tak to musí bejt ty nový ošklivý předražený nesmysly, jak by řekla žena.

kabelguru.cz
Hihih 
At Ti delaji radost.

At Ti delaji radost.

Takze se zadarilo, super. Ghibli uz maji noveho majitele?
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
a budes im menit vyskace ako im nedavno menil kychtax?
- post209472.html#p209472
- post209472.html#p209472
Miero, důvod? Kocmeister nemá proč
Kocmeister, gratulace 
Opřel jsi se do toho pořádně.Snad nebude ke spokojenosti potřeba podobná smršť jako se zesilovači

Opřel jsi se do toho pořádně.Snad nebude ke spokojenosti potřeba podobná smršť jako se zesilovači

Ja tiez dufam, ze menit nebude, bolo to skor myslene ako vystraha. A som zvedavy kam da teraz tie zavazia z ciniek...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Já mám novější model než Kychtax, tady se měnit nemusí. Závaží vyzkoušim samozřejmě, někam ho už nacpu
Spokojenost se nekonala na první dojem, právě naopak. Ale víc napíšu po víkendu.

kabelguru.cz