nezlob te se na mě, vy nejste normální....
kychtax
Re: kychtax
No "jasně" dal jsem je pod zesík a reprodukce zdá se být klidnější ...
Každému co jeho jest.Jestli myslíš, že ty jsi normální, to taky může být pouze tvůj subjektivní dojem.
Příjemný poslech.
Příjemný poslech.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
njn ... nenadelas nic
Pavle,
Myslel jsem, že aspoň u stroje, kde rotuje mechanika je pochopitelné, že eliminace vibrací je na místě. Nu což.
Myslel jsem, že aspoň u stroje, kde rotuje mechanika je pochopitelné, že eliminace vibrací je na místě. Nu což.
Běžnej zesík neni tatramatka. Cdp vibrovat může,stejně jako gramec.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
nezavazne cteni - http://www.audiodrom.net/cs/recenze-spe ... za-chvenim
FS,
to tihle kluci nezkoušejí, ti si myslí, že když budou do stroje bušit kladivem, zvuk bude furt stejný a změní se pouze, když tím kladivem poškodí transistory.Ještě si u toho budou práskat kabelem jako bičem, jak psal jeden nich na mojem vláknu u sousedů.
to tihle kluci nezkoušejí, ti si myslí, že když budou do stroje bušit kladivem, zvuk bude furt stejný a změní se pouze, když tím kladivem poškodí transistory.Ještě si u toho budou práskat kabelem jako bičem, jak psal jeden nich na mojem vláknu u sousedů.
Ne, to opravdu nezkoušel. Ani jsem nezkoušel třeba vyměnit na držáku TV, hmoždinky za dražši tužši, nebo šrouby za nějaké pevnější nebo delší s očekáváním lepšího a klidnějšího obrazu. ...
Nezkoušel jsem ani podkládat PC skříň žulovou deskou, sklem nebo mramorem či ji dávat na jiné nožky s očekáváním vyšího výkonu a navýšení FPS při hraní her.
Ani jsem nezkoušel podkládat jiné el. zařizení jako např pračku s tím že lépe vypere nebo v práci svářecí agregát robota s tím, že sváry budou lépe rozlité...
Takhle bych mohl pokračovat, ale chápu, že pro Vás "normální" zvuk je úplně jiná fyzikální veličina...
Nezkoušel jsem ani podkládat PC skříň žulovou deskou, sklem nebo mramorem či ji dávat na jiné nožky s očekáváním vyšího výkonu a navýšení FPS při hraní her.
Ani jsem nezkoušel podkládat jiné el. zařizení jako např pračku s tím že lépe vypere nebo v práci svářecí agregát robota s tím, že sváry budou lépe rozlité...
Takhle bych mohl pokračovat, ale chápu, že pro Vás "normální" zvuk je úplně jiná fyzikální veličina...
Neposune o nějaké třídy, prostě změní zvuk, stejně tak jako podložení repro kamením. Osobně mně dost překvapilo, jak velká změna to je. Jenže... každý si musí tu svojí kombinaci kuliček, hrotů a kamení vykombinovat na své uši sám. Anebo to vůbec neřešit.
marvinnrv akú že to máš zostavu keď nepočuješ rozdiel? Ale veď Ty si to ešte ani nevyskušal a už to vieš že to nebudeš počuť
no tak to je potom jasné ako ☀.
Nič v zlom
Nič v zlom
marvinnrv tak vyskušaj niečo čo sa tu o hifi píše a iný skušaju a možno budeš počuť. Prečo si ale posmech robíš? To nechápem.Nie všetko hned dokážeme pochopiť a vysvetliť.Je to vývoj a každého vlastné skusenosti.
Ak nemáš zaujem skušať tak si v klude počuvaj.
Ak nemáš zaujem skušať tak si v klude počuvaj.
Potom je vše naprosto jasné a nemá smysl marnit čas, neboť karty jsou jasně rozdány.
Pro úplnost bych ještě doplnil, že jsi zapomněl uvést držáky na prádelní šňůru.
Pro úplnost bych ještě doplnil, že jsi zapomněl uvést držáky na prádelní šňůru.
Mám tak otřesnou sestavu pod zdejší úrovní, že to ani zkoušet neni třeba.
A vy co pořad zkoušíte měnit hroty, nožky, kabely, konektory, zatěžovat přistroje, podkládat kabely atd. máte taky někdy čas si pustit hudbu?
A vy co pořad zkoušíte měnit hroty, nožky, kabely, konektory, zatěžovat přistroje, podkládat kabely atd. máte taky někdy čas si pustit hudbu?