Přidávám ještě další zajímavý post ze stejné stránky.. pro neangličtináře přeložen googlem (a lehce korigován aby dával smysl).
"Je to legrační, že se o tom zmiňuješ. Používám Neotech hookup drát pro všechny mé napájecí kabely stejný. Používám 20awg teflon izolace, pevné jádro OCC Neotech. Na každou část napájecí šňůry (fázi, nulák, zem) je 6 vodičů (celkem 18 vodičů) a splétám jednotlivé horké / neutrální / uzemňovací vodiče dohromady. K dispozici je 6 jednotlivých copánků, které mi dávají 12awg průřez napájecího kabelu (3,29mm2). Zjistil jsem, že v mých systémech funguje nejlépe, když kabel vyvážím konektory Neotech / Furutech. Používám samčí konektor Furutech AC a Neotech IEC. Zjistil jsem, že bude-li příliš mnoho Furutechu, bude zvuk příliš pomalý. Konektor samec Furutech poskytuje teplejší zvukový základ, zatímco Neotech IEC přenese tuto teplou signauru podpis do zesilovače / předzesilovače co nejlépe. S Neotech konektorem na každém konci se to příliš do "solid state" zvuk a ztratí se trochu muzikálnost. Je to jemný balanc."
"Průměr vodiče - používám 20awg hookup drát. Snažil jsem se i s 18awg a solid core, ale ten větší průměr, již tlačí příliš spodky. Je tam příliš midbass a sklon k vytažení nízkých frekvencí. Zatímco vysoké frekvence mají tendenci se poněkud ztrácet - s 18awg. Když jsem zkusil 22awg, ztratil jsem naopak basovou / midbassovou složku a vysoké frekvence se staly ohromujícími. Takže jsem zjistil, že 20awg pevné jádro, které mají nejlepší celkový poměr a balanc pro cokoliv (to zahrnuje i propojovací kabely)."
Můžu k tomu dodat, že u většiny kablů používám taky AWG 20. Ať již v PVC, tak v teflonu..

Samozřejmě OCC..Samotnou konstrukci kablu mám trochu jinou.