kychtax
Re: kychtax
NA
Pavle, nic ve zlým, ale kdy jsi tak zblbl? Od tý doby, cos zjistil, že kablíky a lišty jsou lepší byznys než bedýnky?
Nezlob se na mne, ale směr tvýho vyjadřování je jasnější než Slunce.
Pavle, nic ve zlým, ale kdy jsi tak zblbl? Od tý doby, cos zjistil, že kablíky a lišty jsou lepší byznys než bedýnky?
Nezlob se na mne, ale směr tvýho vyjadřování je jasnější než Slunce.
Děkuji Bohu, Bohům, andělům, všem svatým a své mamince, že jsem vyléčený z představ, že krátký kus drátu dokáže měnit zvuk a k životu mi zcela stačí kus kvalitní párové čtyřky.
Děkuji, děkuji, děkuji.
Protože když to tady čtu...
Děkuji, děkuji, děkuji.
Protože když to tady čtu...
Zo všetkých predajcov na to najlepšie ide NA. Zapojil duchovný rozmer, ABX testy sofistikovane zatratil. Myslím, že uspeje,
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
dadaft:
Neposlechový test kabelů od PMA na Slovanetu velmi názorně ukazuje, co umí napáchat krátký kus drátu + konektor.
Neposlechový test kabelů od PMA na Slovanetu velmi názorně ukazuje, co umí napáchat krátký kus drátu + konektor.
... a co teprv kdyz se odpojí ...
... a co teprv kdyz se odpojí ...
Totálka

Totálka

Přesně tak.Ještě že mne ta kabeloneuróza nepostihla. Mám klid a můžu si užívat v klidu hudbu.

Mam na kable/doplnky, diametralne iny nazor ako kychtax, ale na druhej strane si myslim,
ze nie je treba na jeho osobne vlakno vypustat vsetko nazhromazdene napatie, ktore vzniklo
zatvorenim vlakna "hadky ohledne kabelu".
Kazdy argument ohladne ABX test/vhodnost/nevhodnot/pocutelnost kablov/nepocutelnost kablov/levely hore/dole/zavoje/deky/spevnene basy/tkanicky/anakondy, odznel uz aspon 100x
a asi aj v tomto konkretnom vlakne.
ze nie je treba na jeho osobne vlakno vypustat vsetko nazhromazdene napatie, ktore vzniklo
zatvorenim vlakna "hadky ohledne kabelu".
Kazdy argument ohladne ABX test/vhodnost/nevhodnot/pocutelnost kablov/nepocutelnost kablov/levely hore/dole/zavoje/deky/spevnene basy/tkanicky/anakondy, odznel uz aspon 100x

Tolik stránek,tolik chytrých lidí,spoustu casu co jsem venoval tomu to precíst-a vlastne stále není jasno
.Důlezité je,poslouchat a verit svému,byt nedokonalému uchu.
Kde je jen kousek místa,tam se vzdy vrhne byznys a mele nás,ze kabel za 20000 penez je sice dobrý,ale ze tým jeho vedců vyvinnul nový,lepsí za 70000 penez.A ten,kdo na nem nejede,jako by nebyl...
Obcas se mi zdá,ze tomu slepe podléháme a meníme,prepojujeme,testujeme.Pak o tom dlouze diskutujeme,hádáme se a nechápeme,jak je mozné,ze tomu zbytek sveta nerozumí.
A ve finále neposloucháme,uz nám na to nezbyl cas...

Kde je jen kousek místa,tam se vzdy vrhne byznys a mele nás,ze kabel za 20000 penez je sice dobrý,ale ze tým jeho vedců vyvinnul nový,lepsí za 70000 penez.A ten,kdo na nem nejede,jako by nebyl...
Obcas se mi zdá,ze tomu slepe podléháme a meníme,prepojujeme,testujeme.Pak o tom dlouze diskutujeme,hádáme se a nechápeme,jak je mozné,ze tomu zbytek sveta nerozumí.
A ve finále neposloucháme,uz nám na to nezbyl cas...
Ahoj Vlado. Diky ze ses zastavil. At se Ti dari. 

Zdravím, reprokabel mám hotov.
Banánky jsou nejvyšší z nabídky Neotech (OFC, Rhodium),
Vodiče UPOCC měď Neotech.
Kdo chce vyzkoušet, může mi napsat (budu dělat ještě jeden pár, na který mám drát). Hraje to s ním výborně..
Banánky jsou nejvyšší z nabídky Neotech (OFC, Rhodium),
Vodiče UPOCC měď Neotech.
Kdo chce vyzkoušet, může mi napsat (budu dělat ještě jeden pár, na který mám drát). Hraje to s ním výborně..

- Přílohy
-
-
-
Moc hezké, zpracování je na jedničku, kolikpaksipočítáš za tento šperk?
Zajímavý článek o tinnitus.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/drive ... 1553000370
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/drive ... 1553000370