Pítrs nepochopil (bez ohľadu na IQ..

)elementárny fakt, že ja nemám kychtaxovu zostavu, takže nemôžem robiť na nej žiadny "poslechový test"..Ak mi kychtax napr. toho "zázračného"psa požičia, kľudne posluchový test urobím na svojej zostave (čo som x krát urobil s poistkami, káblami, konektormi.., rovnako aj merania "zmien" signálu), a kľudne urobím aj merania s tým jeho psom a s nejakým z OBI za 15EUR a garantujem, že na
normálnych prístrojoch bude rozdiel signálu 0,000..prd.. Nezmení sa (merateľne, hlboko pod rozlíšením aj tých najlepších uší..) amplitúda, fáza, oneskorenie, spektrálne zloženie signálu, žiadna objektívna vlastnosť toho signálu, bez ohľadu na jeho komplexnosť.. A to sú atribúty signálu, ktoré plne popisujú všetky vlastnosti výsledného signálu, ergo zvuku..Žiadne atribúty signálu ako priestor, vzdušnosť, timing, PRAT a podobné nezmysly neexistujú, sú to iba ilúzie, ktoré subjektívne vznikajú na základe zmeny pár menovaných parametrov signálu
a hlavne na základe očakávaní....Ak sa nemení signál, nemení sa ani zvuk. Čo sa u vás "veriacich" mení, sú emócie z ceny, značky a z námahy pri obstaraní /výrobe "zlepšovadla". A podľa toho aj "počujete". S reálnym zvukom to nijako nesúvisí.
Však nech kychtax do toho psa zapojí počítač , bude rýchlejší, s vyšším výpočtovým výkonom, alebo TV, bude mať vyššie rozlíšenie??