Tiež to mám odskúšané a je to neuveriteľne ako menia charakter zvuku. Ja som skúšal Oyaide koncovky a zlatý stred sú paladiove, ktorými som nakoniec u seba nahradil pozlátene.
kychtax
Re: kychtax
Mám stejnou zkušenost, měl jsem možnost vyzkoušet Honzovy síťové kabely se dvěma druhy koncovek,a byl mezi nimi slyšitelný rozdíl,navíc tento konkrétní Honzuv kabel samotný má velky potenciál ,a kombinace s různými koncovkami dává další možnosti.......sám bych dodal že při takové kvalitě kabelu a cíleným výběrem koncovek se dá vědomě (ne náhodným zkoušením) směřovat zvuk dle vkusu každého kdo si s tím chce hrát
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
A já myslel, že “Údolí dutých hlav” se říkalo místu, kde stojí Policejní škola v Brně. Ono by se to docela hodilo i sem
- konferencier
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
davidhighend
Poslední Tvé reakce jsou jen provokace a urážení. Odeslal jsem Ti varování a zde veřejně informuji, že pokud budeš takto dál pokračovat, tak budeš řešen v souladu s pravidly fora.
Detaily si můžeš připomenout v mé sekci “vybaveni”.
Poslední Tvé reakce jsou jen provokace a urážení. Odeslal jsem Ti varování a zde veřejně informuji, že pokud budeš takto dál pokračovat, tak budeš řešen v souladu s pravidly fora.
Detaily si můžeš připomenout v mé sekci “vybaveni”.
moderátor
Kéž by Konferencier tak rezolutně vystupoval i proti urážkám, směřujícím vůči stoupencům racionálního přístupu k hifi 
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Pan Bunta tento link postnul na jiné fórum, ale určitě se to hodí i sem. Mark Waldrep je vynikající zvukař, kterému mimo jiné vyšla nedávno kniha s názvem “Music and Audio Guide” a na jeho webu se dozvíte spoustu užitečných informaci, žádné šarlatánství, či Snake oil BS.
http://www.realhd-audio.com/?p=6236
http://www.realhd-audio.com/?p=6236
A jeje.
To už tady dlouho nebylo. Flame kabely...
a proto:
"Bunta má okurkovou sezonu s prodejem hifi a davidhighend na pikaču sestavu nebo uši!"

To už tady dlouho nebylo. Flame kabely...
a proto:
"Bunta má okurkovou sezonu s prodejem hifi a davidhighend na pikaču sestavu nebo uši!"

Naposledy upravil(a) slimy dne 19 črc 2018 19:52, celkem upraveno 2 x.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
My máme všechno špatně. Co pak mas ty vyhublej.
keď myslíšBunta má okurkovou sezonu s prodejem hifi a davidhighend na pikaču sestavu nebo uši!"

A co z toho vyplývá?
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Pro každého něco. Když se ptáš, tak pro tebe asi nic. Dobrou noc
Aha
A kdybych se nezeptal?

A kdybych se nezeptal?
Něco přece.
Změna nicku - "davidlowend" a BAN pro BVa - ty hnusná hifikomunito!
sry Kychtax
Změna nicku - "davidlowend" a BAN pro BVa - ty hnusná hifikomunito!

sry Kychtax
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za zajímavý odkaz. Přečetl jsem si jak tu mailovou komunikaci tak i článek, který mu předcházel.
Pisatel blogu obviňuje prezentátora, že upravil hlasitost při zapojení Nordost kabeláže, aby posluchači nabyli dojmu, že hraje Odin lépe než konkurence. No, možná ano, možná ne, ... ale nějak mi nedochází, co tím chceš tady sdělit. Můžeš to, prosím, nějak rozvést?