MB
Re: MB
mb
jsem tuze zvědav na dire straits po kompletním překabelování.
konzultoval jsi s mirkem zapojení repro kabelu do konce??
jsem tuze zvědav na dire straits po kompletním překabelování.
konzultoval jsi s mirkem zapojení repro kabelu do konce??
to MB : a kdyz zapojis i ten svuj odlitek z nabojnic /jak rika thaibox pan J.S./, tak privezu 2 nadherna NOVA !! vydani Dire Straits na LP a muzem testnou CD proti LP ...samozrejme vim, ze musim vzit i predzes a kabely....
Re: Pytel
Dakujem, urcite buduci tyzden zavolam, inak CDcka a aj DVDa uz na teba cakaju...Pytel píše:Ahoj. klidně si ten kabel zatím nech, příští týden se domluvíme na těch silových. Moc hezký fotky.
Mirek
Sam sebe davam termin 1.6.2008 na zapojenie tej ciernej krabice, pretoze koncom maja mame is do FR po stojan (urobime si s pani mensi vylet do Strasburgu).fotolaik píše:to MB : a kdyz zapojis i ten svuj odlitek z nabojnic /jak rika thaibox pan J.S./, tak privezu 2 nadherna NOVA !! vydani Dire Straits na LP a muzem testnou CD proti LP ...samozrejme vim, ze musim vzit i predzes a kabely....
Ten test bude neobjektivny, moj CDP je tazky low-entry...zatial ale o vymene neuvazujem, casom pride aj nan rada.
Sam som zvedavy ako sa ten zvuk posunie oproti LP na mojom starom Marantzi a sucasnou technikou, kazdy vecer mam nutkanie Kuzmu vytiahnut, nadstavit (musim si vytlacit to pdfko od Rowinga) a pustit The Wall...
A kazdy vecer si nakoniec pustim The Wall od MFSL, ale na CDcku....
Zivot je kruty...
PS: ten termin neber vazne, som predsa len slovak....
Lachim..Budeš se možná divit ale do toho "basáku" vedou taky dráty. Dokonce má každej reprák svoji pracovní komoru.
martin p
díky za vysvětlení
díky za vysvětlení

To lachim vi. On jen vyuzije kazdou moznost na rejpnuti si do MB.Martinp píše:Lachim..Budeš se možná divit ale do toho "basáku" vedou taky dráty. Dokonce má každej reprák svoji pracovní komoru.

oggy
pimbeche ví, že jsem zlý člověk.
ale u toho "dusítka" jsem se sám sobě zasmál.
pimbeche ví, že jsem zlý člověk.
ale u toho "dusítka" jsem se sám sobě zasmál.
Oggy:
Nema cenu to komentovat, lachim si stale trieska hlavu o stenu a prazdnu penazenku hadze do kuta, jeho hifi za milion a pol hra iba o 9,0467% lepsie ako moje HiFi za par korun kupene ako secondhand....dusitko sem, dusitko tam.....
PS:musel som si rypnut do nasho holohlaveho kolegu z PK
Nema cenu to komentovat, lachim si stale trieska hlavu o stenu a prazdnu penazenku hadze do kuta, jeho hifi za milion a pol hra iba o 9,0467% lepsie ako moje HiFi za par korun kupene ako secondhand....dusitko sem, dusitko tam.....
oggy
se směju. hezky jsi to trefil.
občas mám pocit, že to tak skutečně je.
už asi 5x jsem všechno prodával.
je to nekonečná cesta. bohužel asi už jen v odstraňování nedostatků.
ještě, že se mi občas ta 1812 a novosvětská trefí do nálady a zvedne mi to ty chlupy.
dnes ráno jsem poslouchal carmina burana telarc na sacd.
úúúúúúžžžžaaaasssnéééé. málem jsem zmeškal rande.
se směju. hezky jsi to trefil.
občas mám pocit, že to tak skutečně je.
už asi 5x jsem všechno prodával.
je to nekonečná cesta. bohužel asi už jen v odstraňování nedostatků.
ještě, že se mi občas ta 1812 a novosvětská trefí do nálady a zvedne mi to ty chlupy.
dnes ráno jsem poslouchal carmina burana telarc na sacd.
úúúúúúžžžžaaaasssnéééé. málem jsem zmeškal rande.
oggy
jak vůbec víš, že už nenosím dredy?
jak vůbec víš, že už nenosím dredy?
Lachim
To ja ne, to psal MB.
A hola hlava je OK, nase holicka rikala: Hola hlava, v posteli slava. 
To ja ne, to psal MB.

oggy
jak mb!
to jsi psal ty. že rýpáš do holohlavého ....
mě už fakt dredy neslušely. navíc mi kazily výšky kolem 2 Khz.
jak mb!
Nee, tenhle prispevek je od MB.lachim píše:oggy
jak mb!

MB píše:Oggy: