Tiez som mal podobny napad, objednal sm cez net DV-610ku, aj ked ma Pytel od lacneho DVD/SACD odradzal, ale ja som chcel skusit SACDcka, vydrzal som to 2 dni a siel spat...tadialto cesta nevediepaolo píše:Kup si jako já Pioneer DV-696 přehrává vše na co si vzpomeneš a mechanika je skoro neslyšitelná. Možná, že přehraje i to tvé Sssony.
MB
Re: MB
Můžu znát cenový limit? Když tak do SZ. Díky
Mám Sony SACD, za pětku může být tvoje. Nebo letí do sběrného dvora. Zavazí mě... 

Mě to fakt netíží... A když mě bude zavazet tak půjde do šmelcu...
CD nic moc ale SACD hraje dobře...

CD nic moc ale SACD hraje dobře...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Všimnul jsem si, že i Dadaft shání SACD player a za tu cenu by možná měl zájem.Peer píše:Mám Sony SACD, za pětku může být tvoje. Nebo letí do sběrného dvora. Zavazí mě...
Mark Levinson píše:Všimnul jsem si, že i Dadaft shání SACD player a za tu cenu by možná měl zájem.

mb
tip č.2:
bel canto 2 od pasula.
ihned. jinak nechat vymazat svůj zájem o tipy.
fakt
tip č.2:
bel canto 2 od pasula.
ihned. jinak nechat vymazat svůj zájem o tipy.
fakt
Skoro 6 rokov od posledného príspevku do mojho vlákna. Ale v podstate sa nič nezmenilo, iba som prikúpil sluchátka, tuner a kazeták a SACDplayer no a celé hifi som prestahoval do inej krajiny. Akurát počet LP a CD sa nebezpečne zvačsil, v podstate to bolo najviac krabíc pri stahovaní, a hrá mi to výborne 

CD a SACD už mám na nejakú chvilku vyriešené, teraz potrebujem náhradný gramofón viz vlákno http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=618, a som z toho každý den horší a horší, kedže v čase sťahovania bola čast Kuzmy v servise u p. Kuzmu (ešte raz ďakujem Renownovi za pomoc ) tak sa mi ju sem zatiaľ nepodarilo dostať, a vobec netuším, kedy pojdem autom do Bratislavy k sestre kde som ju nechal aj so psom, ktorý ju stráži pred nenechavcami
.
Popravde moc o tom pochybujem, možno ju nakoniec predám, každý den prezerám inzeráty tu (a že výber hifi je obrovský ale s lepšími gramofónmi to zase neni až tak ružové), ale nejak nenachádzam niečo čo by ma uspokojilo, Zatiaľ ma zaujal len ten Linn Soldek LP 12, ktorý by som si vedel predstaviť aj nastálo , a dočasne jeden krásny Linn Axis ktorý bol do druhého dna fuč, jedna Rega RP6 ale ta bola 1000km daleko tak sa mi tam moc nechcelo íst. No a známy mi ponúka Thorens TD-309 demo s plnou zárukou za polovicu, ale to by som asi nastálo neskúsol (farba je červená).

Popravde moc o tom pochybujem, možno ju nakoniec predám, každý den prezerám inzeráty tu (a že výber hifi je obrovský ale s lepšími gramofónmi to zase neni až tak ružové), ale nejak nenachádzam niečo čo by ma uspokojilo, Zatiaľ ma zaujal len ten Linn Soldek LP 12, ktorý by som si vedel predstaviť aj nastálo , a dočasne jeden krásny Linn Axis ktorý bol do druhého dna fuč, jedna Rega RP6 ale ta bola 1000km daleko tak sa mi tam moc nechcelo íst. No a známy mi ponúka Thorens TD-309 demo s plnou zárukou za polovicu, ale to by som asi nastálo neskúsol (farba je červená).
Tak doma nakoniec skončil Linn Basik s ramenom Akito za absolútne smiešnu cenu . Povodne to mal byť dočasný zástupca Kuzmy, je ale po prvom majitelovi, poslednych pár rokov bol v krabici a ešte tam je aj doklad o kúpe na jeho meno. Prenosku MM Linn K5 som vymenil za MC HO Sumiko Blue Point No.2 , kupil som priamo od výrobcu nové pánty, gumičku, olej, všeto som premazal, vyčistil, nadstavil a prikupil som korkovu podložku pod LP od Pro-jectu. A musím povedať že vtedy to začalo spolu s Pro-ject PhonoBox RS a Powerbox RS Phono absolútne parádne hrať. Rameno nie je tak festovo postavene ako Kuzma ani gramofón nema 25kg, ale prestal som úplne počúvať CD a SACD čo u mňa znamená, že zvuk je proste pre mna vyhovujúci.
To že mi medzitým pristála doma už aj moja Kuzma z Bratislavy je iná story.
Teraz už len doriešit pripojenie oboch gramofónov na Pro-ject a budem spokojný. Naštastie toto RSko umožnuje inputom XLR a aj RCA.
To že mi medzitým pristála doma už aj moja Kuzma z Bratislavy je iná story.
Teraz už len doriešit pripojenie oboch gramofónov na Pro-ject a budem spokojný. Naštastie toto RSko umožnuje inputom XLR a aj RCA.