MB
Re: MB
ach só.
já myslel že
"oggy: + text..."
znamená, že jsi to někde napsal a mb to jen cituje.
jsem již stár pro toto virtuální prostředí.
já myslel že
lachim píše:ach só.
já myslel že
Pokud jen pro toto virtualni prostredi, tak neni nic ztraceno.

fakt to nechápu.
proč je tam tedy to "oggy:.."
proč to tam můj internetový guru vkládal?
mb je pro mě fakt internetový mág.
já mám odpor především k nákupům na netu a i-bankovnictví.
proč je tam tedy to "oggy:.."
proč to tam můj internetový guru vkládal?
mb je pro mě fakt internetový mág.
já mám odpor především k nákupům na netu a i-bankovnictví.
mb
ne ne!!
vždyť víš, že miluji parazitovat na životech jiných.
navíc si ho ani neumím založit.
hádej, kdo mi ho zakládal na f-sportu:)
ne ne!!
vždyť víš, že miluji parazitovat na životech jiných.
navíc si ho ani neumím založit.
hádej, kdo mi ho zakládal na f-sportu:)
Tak som sa konecne vratil z Francuzska kde na mna uz nejaky cas cakal ulozeny u znameho v dome mensi upgrade, nic zasadne zvukove sa u toho nedeje, ale fotolaikovo oci to snad potesi, je to NorStone Bergen.

Vypada ten stojan stejne dobre ve skutecnosti jako na fotkach? Chci si poridit BergenAV.
Hmm, opravdu pěkné a ten Kuzma je prostě boží

Rozhodne vypada lepsie nazivo ako na mojich fotkach, pamataj si, ze kazdy chvali to co ma doma a ja predsa nebudem teraz hanit BergenDonuts píše:Vypada ten stojan stejne dobre ve skutecnosti jako na fotkach? Chci si poridit BergenAV.

No PARADA !! Konecne maji Tve hifi masinky rovnoceneho kolegu v podobe pekneho stojanu !! Ze Ti to hned lepe hraje ?? 

Ty nahoře jsou "Čína" ? Jasně, přehlédl jsem popisku...
Neni co zavidiet, hned po vybaleni totizto nastaly problemy s Kuzmou, hned ako budem mat cas, tak musim zavolat jedinemu prazskemu kickboxerovi, ktory sa vyzna v gramofonoch. Skoda, ze Renown nebyva trosku blizsie, pretoze to uz bude 2x co budem p. Simka otravovat s touto krabicou, co vypada ako rakva...pipis píše:Moc hezký stojan, designově naprostá paráda, vše sladěno, závidím![]()
A to ma uplne nici, mam to konecne doma vybalene k tomu asi 100 novych nikdy u mna neprehranych LP a Kuzma strajkuje...
Inak o ten design mi hlavne islo, preto tam uz ani nemam tapedeck Teac V-2030, ktory sa tam aj tak uz proste nezmestil, takze doma mam zabalene v krabiciach 2 tapedecky = Koniec tapedeckov u mna doma!!! Bohuzial ho proste nie je kam dat, aj ked ten Teac hra po vyladeni uplne fantasticky!!!!