MB
Re: MB
Najvacsi pruser je ze nejde o hrot....ale nepredbiehajme, uvidime, co na to svajciari, sice na tej prenoske asi prerobim zbytocne peniaze, ale snad sa este mne alebo niekomu niekedy zide, po repase a novom kontrolnom merani priamo u vyrobcu
boxer píše:A hlavne cakam na jedno prekvapenie od nasho analogoveho maga, viac sa k tomu nechcem a asi ani nemozem vyjadrovat
No a to by mne právě zajímalo.![]()
To radsej nechame na analogoveho maga....
Trosku Hi-Fi zanedbavam (ved som viac v zahranici ako doma), ale minulotyzdnova navsteva Rowlinga (az z Olomouca) a par dni nato clena 80s_Fan (az z druheho konca Prahy) ma nakopli k tomu aby som zase nieco doma s tymi masinkami urobil, kupil som si konecne Supra MD06 (to len na doplnenie) a buduci tyzden mi snad clen tohto fora Pytel vymeni kable a koncovky na Sony CDP+Pre-amp+Power-amp a koncovku na Kuzme, pretoze ta slovinska sa neda zapichnut do Supry, kupil som si aj "docasnu" prenosku do Kuzmy pokial nenasetrim vacsi obnos na nejake "konecne" riesenie....popripade pokial nepredam Kuzmu...predal som tapedeck Teac V-2030S a tak sa mi doma vala na skrini uz len Sony TC-K500S (na predaj)...
Jinak já musím veřejně poděkovat za milé pozvání a hezký HiFi poslech a pokec.
Hrálo to hezky, a zejména mě fascinovala (ač jsem ji vůbec neslyšel) samozřejmě Kuzma
A také jsem si potvrdil, že chystaným nákupem Sony ES dělence nic nezkazím, naopak, zvuk těchto mašinek je opravdu na úrovni, a kdo říká, že Sony zesilovače neumí hrát, tak tento E90ES+N90ES by ho určitě přesvědčil o opaku 

Hrálo to hezky, a zejména mě fascinovala (ač jsem ji vůbec neslyšel) samozřejmě Kuzma

80s fan
ty jsi byl u MB na poslechu??
on ještě žije? a kuzmu už nepoužívá jako hrnčířský kruh?
páni....
ty jsi byl u MB na poslechu??
on ještě žije? a kuzmu už nepoužívá jako hrnčířský kruh?
páni....
MB
už jsi mě vyděsil. já se lekl, že už normálně posloucháš ten nádherný analog.
ale....máš recht. zvuk z cdp sony je výýýýrazně leeeepší, jak z kuzmiče.
chápu to.

chápu to.

To ja samozrejme viem...lachim píše:MB
chápu to.
PS: Kuzma spovoznena, prenoska nainstalovana, phono-predzosilovac hrajuci a nie je to vobec spatne, Carlos Santana od MFSL ma polozil na zadok...
tak to ti přeji.
konečně ty výškáče bw nebudou muset syčet to sssssssssony.
kuzma je parádička a ty začínáš mít konečně vyváženou sestavu, kde zdroj zvuku je nejlepší částí.
dobrou chuť k třeba eagles
kuzma je parádička a ty začínáš mít konečně vyváženou sestavu, kde zdroj zvuku je nejlepší částí.
Mas pravdu, trvalo to skoro rok...ked si ale predstavim, ze som si prenosku namontoval sam tak sa tomu ani necudujem...
pipis píše:to MB: to byla doba, ale Kuzma i my jsme se dočkali
Sakra ked ja prave Eagles nemam, ale vcera sme si dali s mojou pani Pink Floyd - Dark Side.... a ona 40 minut ani nemukla...
Skoro som uplne zabudol, nas drahy kolega Pytel mi vymenil vsetky silove kable (CDP+Preamp+Poweramp) za supracke tienene, a bola to vcelku fuska...
Na Kuzme je vymenena iba koncovka, kabel je vedeny do miest kam sa nam s Pytlom nechcelo moc siahat...on sa straca v dreve a ja Kuzmu vdaka olejovej vani nechcem obracat ..takze tam je naopak ten najhorsi kabel aky si len vies predstavit...supli sme tam oplet nech ma to nedrazdi...
To CDP Sony pre mna nesyci, ale rozhodne ta prosim netahaj ku mne domov NIKDY AudioNET!!!!
Skoro som uplne zabudol, nas drahy kolega Pytel mi vymenil vsetky silove kable (CDP+Preamp+Poweramp) za supracke tienene, a bola to vcelku fuska...
Na Kuzme je vymenena iba koncovka, kabel je vedeny do miest kam sa nam s Pytlom nechcelo moc siahat...on sa straca v dreve a ja Kuzmu vdaka olejovej vani nechcem obracat ..takze tam je naopak ten najhorsi kabel aky si len vies predstavit...supli sme tam oplet nech ma to nedrazdi...
To CDP Sony pre mna nesyci, ale rozhodne ta prosim netahaj ku mne domov NIKDY AudioNET!!!!
lachim píše:tak to ti přeji.
ještě nějaký ten filtřík, ceraball pod repro (bude to slyšet hooodně) a máš 100% hifi.
gratuluji. ty elektr.kabely to asi hodně zvedly, ne??
gratuluji. ty elektr.kabely to asi hodně zvedly, ne??
Také gratuluji k možnému grálu:)
Minule ty tvoje Sonky fakt nestíhaly a na vině byl hlavně zdroj. Důležité jsou čisté středy a ...
Minule ty tvoje Sonky fakt nestíhaly a na vině byl hlavně zdroj. Důležité jsou čisté středy a ...
Rothaudio