MB

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: MB

Příspěvek od MB »

lachim píše:ještě nějaký ten filtřík, ceraball pod repro (bude to slyšet hooodně) a máš 100% hifi.
gratuluji. ty elektr.kabely to asi hodně zvedly, ne??
filtrikom myslis to 50kg monstrum ako mas doma?
Zatial mi musi stacit Supra MD06...vlastnu "elektraren" si vsak casom asi tiez objednam...
Nejaky obrovsky a zasadny rozdiel s tymi kablami pocut nie je ale dobry pocit z toho mam, ide predsa o to, ze to "musi" hrat lepsie, ked uz som do toho nieco vrazil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

Ceraball to je kapitola sama o sebe...vyskusam a uvidim (skor budem/nebudem pocut)

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

paolo píše:Také gratuluji k možnému grálu:)
Minule ty tvoje Sonky fakt nestíhaly a na vině byl hlavně zdroj. Důležité jsou čisté středy a ...
Nuz uznavam, ze high-end to nie je ale co by som chcel za tie peniaze...hlavne, ze to bavi mna!!!!

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

to MB : ááá´pan jeste zije - tak gratuluji k polepseni ve zvuku !! no treba se nekdy jeste potkame a popovidame....
tom_fotolaik

petrL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrL »

a ona 40 minut ani nemukla...
neusnula? Ty velky cerny kondiky v TA-N vypadaji uctyhodne. Ostatni jakoby ocouzene, ale to je asi fotkou.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

petrL píše:
a ona 40 minut ani nemukla...
neusnula? Ty velky cerny kondiky v TA-N vypadaji uctyhodne. Ostatni jakoby ocouzene, ale to je asi fotkou.
Vidis, to som si ani nevsimol, mozne to je....

Bolo to fotene tak ako som to otvoril, takze je to "trosku" zaprasene...

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Neodolal som a kupil som si do poctu espritacky tapedeck Sony TC-KA6ES, nastal samozrejme problem, kam to umiestnit do stojanu, ale to sa doriesi.
Musim teda povedat, ze odkedy som pocul u Pytla-Mirka jeho Teac V-8030S, tak mi vrtalo hlavou ako je mozne, ze tapedeck hra tak ako ten Teac (lachim a fotolaik dosvedci)...teraz uz tomu rozumiem, hifi bolo, je a bude o peniazoch...

Obrázek

Pytel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pytel »

Gratuluji ke krásnému kousku, jeden můj známý ho má také a veliká spokojenost. Co Kuzmu už máš odborně nastavenou?

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Uplne som prepadol inemu konicku. Nakupujem LP a CD!!! Sice suvisi s HiFi, ale ziadne audiofilske nahravky u mna nehladajte (az na par MFSL). Zistil som, ze vsetky CD a LP, ktore som ako mladsi chcel mat, sa v pohode daju zohnat za par korun, niekedy mi je to az smiesne, ked pocuvam staznosti ludi, ze nemaju na muziku, tak ju sosaju z netu. Nejake posledne ulovky?

Prvy solovy album Iommiho z Black Sabbath s 10 rozlicnymi spevakmi za 179Kc (este zabaleny)...a to ma bavi viac ako HiFi
Obrázek

CD Savatage - Dead Winter Dead 159Kc
Obrázek

Posledny mesiac si nepamatam na den, kedy by som nemal doma nejake nove CD alebo LP...

PS: Kuzma este nie je odborne nadstavena...ale to uz vies
Naposledy upravil(a) MB dne 11 pro 2008 15:14, celkem upraveno 1 x.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Dobre musim priznat, ze s tym ako sa mi doma rozrasta zbierka CD si kazdym dnom uvedomujem nutnost vymeny mojho stavajuceho CD prehravaca, ten priepastny rozdiel medzi Kuzmou, tapedeckom a CDprehravacom je fakt pruser... ziadne vazne tipy zatial nemam, ale
1. uvazujem nad tym ci ostat pri Espritoch a zakupit aj tu na fore casto preberanu XA7ES popripade XA50ES (mna totizto na mojej XA20ke strasne bavi tocitko a tlacitko pre rychle najdenie a pustenie songu a to na XA7ES nie je), starsie aj ked lepsie X779ES mi designovo nic nehovoria a na tom mne hodne zalezi
2. stale Esprity, ale CD/SACD kombajn, pretoze aj tych sa uz par doma najde, takze nieco ako SCD-555ES alebo nieco podobne, zaujima ma cisto stereo SACD, multikanal je pre mna zbytocny
3. opustit radu Espritov a padnut pri hladani zvukovej nirvany na CD/SACD do spar inej firme...ale to si musim este premysliet :mrgreen:

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

pipis píše:že nejsou peníze na originálky je dnes jen jednoduchá omluva, jak dál sosat hudbu z netu. Zrovna včera jsem doma koukal,
že dříve jsem dával za běžná CD kolem cca 520-600Kč, dnes to samé i lepší např. ECM stojí běžně 200-300Kč.

Ať se ti sbírka pěkně rozrůstá *2thumbsup*
Absolutny suhlas!! Len mala pripomienka, sice CDcka nikdy neboli lacnejsie,ale LPcka priebezne podrazievaju.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

mb

určitě bod 3. pokud chceš tedy poslouchat nahrávky.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

lachim píše:mb

určitě bod 3. pokud chceš tedy poslouchat nahrávky.
Ano, preto som si to dal ako jednu z moznosti, ale sam netusim co, AudioNET ale urcite nie, mam na to 3 dovody...

1. cena
2. sice je to nadherne, ale vkladanie zhora neprichadza do uvahy (hore v stojane uz mam Kuzmu)
3. nejako podozrivo casto navstevuju domovsku tovaren *sunglases*

Mas nejaky dobry tip na pekny (myslim taky, ktory by si aj fotolaik dal do obyvacky), dobre hrajuci a hlavne zaplatitelny CD/SACD player z druhej ruky? :mrgreen:

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

mb

víš, že mám.
maestro pytel ti určitě dá moje tel. číslo.
:-)

(např.T + A DVD 1235 R)

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Kludne bez video obvodov a ciste stereo, ja som tak chudobny, ze ani TV nemam *fnuk* , ale zase rad by som s XLR konektormi...T+A je dobry tip, a da sa kupit za pekne peniaze, skoda, ze nema XLR-ka :?

http://www.audio-markt.com/_markt/item. ... 5821896409&

PS: Je zaujimave, ze ja napisem do svojho vlakna, ze uvazujem o kupe CD/SACD a uz mam v maile 3 ponuky a na SZ jednu...a to je jedna lepsia ako druha, dakujem *thumbs up*

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

Kup si jako já Pioneer DV-696 přehrává vše na co si vzpomeneš a mechanika je skoro neslyšitelná. Možná, že přehraje i to tvé Sssony. :D
Rothaudio

Odpovědět