NIN
Re: NIN
Už jsem to naznačoval v tématu Tannoy a zase to budou ony. Ten jejich zvuk mě dokáže rozesmát a byl bych totální blázen, abych měnil výrobce. A já se směju moc rád.
Čekám tedy na dodávku DC10Ti, přesto že riskuju "krach na rodinné burze". Bohužel si nemůžu pomoct, ale tajně doufám, že to nějak přežijeme a přinejhorším si doma řekneme, že "Hlad máme málo kdy" 
Ty woe!
Já za mlada sbíral cínový vojáčky
Fakt je ten, že člověk si má dělat radost, o tom není pochyb.
Jen maličký detail: prohlédnul jsem si vlákno trochu zpátky a narazil na ty červený hrůzy pod koncákama. Ty tam ještě máš? Ty tam nesedí ani omylem. Radši bych se plácnul přes kapsu, zašel k nábytkářům a nechal si udělat z třešně dva podstave. Ty pak nechat nastříkat profíkem do klavíru a bude to jinčí palba: To Neil Peart ocení, a že to není žádný troškař
Já za mlada sbíral cínový vojáčky
Jen maličký detail: prohlédnul jsem si vlákno trochu zpátky a narazil na ty červený hrůzy pod koncákama. Ty tam ještě máš? Ty tam nesedí ani omylem. Radši bych se plácnul přes kapsu, zašel k nábytkářům a nechal si udělat z třešně dva podstave. Ty pak nechat nastříkat profíkem do klavíru a bude to jinčí palba: To Neil Peart ocení, a že to není žádný troškař
Já ty pozice střídám. Teď tam zrovna na jednom zpívá Roger Daltrey a na druhém hraje Lemmy. Ono mě zase časem něco "chytrýho" napadne jak to vylepšit.
Třešeň tam ale být nemůže. Jak to jde trochu do hněda tak manželka vykazuje nervozitu.
To už jsem si prošel s barvou s minulým párem osmiček. Musely jít z domu a nastoupily univerzální černé.
Milí spolubojující a spolucestující na jedné lodi. Právě nastala další změna v mém palebním či palubním arzenálu. Tannoy DC8t změnily majitele a nahradily tam Audio Physic Yara. Nebudu tvrdit, že jsem je opouštěl s lehkým srdcem. Bohužel pro ně se objevila lákavá nabídka na jejich větší a inovované sestry DC10Ti. No a pak už to znáte. Člověk se vzdá v podstatě všeho dalšího na několik měsíců (někdy i let) dopředu, aby ty velký hračky měl. Dnes jsem tedy převzal zásilku z Hamburku a černé krasavice vysvlékl z boxů a provizorně usadil. Stačil jsem si pustit jen pár tónu, abych se ujistil, že je vracet nebudu a mazal do práce. Teď budu makat asi hodně dlouho a hodně.

P.S. Koberec už taky mám.
P.S. Koberec už taky mám.
krásne
, šupni sem potom nejaké reálne foto

PS: A púštaj si na nich kvalitnejšie nahrávky ako tie s DR7 hudebni-styly/progresivni-metal-t1325.html

PS: A púštaj si na nich kvalitnejšie nahrávky ako tie s DR7 hudebni-styly/progresivni-metal-t1325.html
Dal si sem foto starého modelu. Zítra sem něco šoupnu. A ten Gilbert fakt hraje příjemně. Možná jenom na Tannoy bednách. Na jiné sestavě jsem ho neslyšel. Třeba to jinde bude průšvih 
Veď preto píšem aby si sem šupol reálne foto, pretože sa moc v tych škótskych búdkach nevyznám. (Sú ešte škótske alebo už Made in PRC ?)
Gilberta som počúval iba v apple music cez sluchatka Denon AH-D2000, inak nemám inú skúsenost ale mám skúsenosť, že Apple má občas svoje, ešte horšie verzie ako je originál CD, tzv. "mastered" for itunes
Gilberta som počúval iba v apple music cez sluchatka Denon AH-D2000, inak nemám inú skúsenost ale mám skúsenosť, že Apple má občas svoje, ešte horšie verzie ako je originál CD, tzv. "mastered" for itunes
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Já na tomhle mám nejradši jak to voní, když se krabice rozbalej. Říkám tomu vůně radosti
.
Ať sloužej, vypadají úžasně!
Ať sloužej, vypadají úžasně!
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jojo, to uz jsem si taky nekdy rikal... Jenze
.
Az opadne pocatecni nadseni a zaposlouchas se v klidu, napis, co je jinak ve srovnani s mensima predchudkynema
.
Rock and Roll them
!
Az opadne pocatecni nadseni a zaposlouchas se v klidu, napis, co je jinak ve srovnani s mensima predchudkynema
Rock and Roll them
Už zase se slzou v oku mlátím hlavou o zeď, proč jsem při stěhování prodal své D 700... Už se na ně (nebo něco podobného) asi nikdy nezmůžu, dokud nebudeme bydlet jinde.
Devítipalcový hřebíku, užij si je!
Devítipalcový hřebíku, užij si je!
Pokud nejsi odpůrce hypoték a půjček jako takových a najdeš solidního věřitele na delší dobu, tak bych se netrápil. Já ho našel. Půjčil mi soused. S hudbou nemá vůbec nic společnýho. Má rád traktůrky a je to zlatej člověk.