Cd vs vinyl

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Cd vs vinyl

Příspěvek od TJK »

PítrsPraha píše:S499_1023:
Tak akustický jazz je spolu se symfonickým orchestrem asi nejtěžší disciplína co se týká pohodlného přehrávání v autě. Málokdo soudný by to také očekával. Rozdíl v průměrné hlasitosti různých pasáží může klidně být 60 dB. Pokud by se takový signál komprimoval tak, aby rozdíly v průměrné hlasitosti nebyly větší než třeba 10 dB, nedalo by se to vůbec poslouchat.
Tohle ale neplatí pro rockovou hudbu (zde diskutovanou), kde rozdíly hlasitostí jednotlivých pasáží nedosahují tak dramatických hodnot.
Souhlas. Podle mého taková hudba do auta ani nepatří. Alespoň já ji v autě neposlouchám a ni by mě to nenapadlo. Konktétně u Colegia obzvlášť. V autě poslouchám motor nebo radio.

kite19
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kite19 »

*offtopic*
TJK: zvuk motora, odporúčam subaru boxer benzín, dissel má sice lepšie basy ale čo sa týka celkového zážitku preferujem benzín :lol:

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

A já tu hudbu poslouchám v autě rád. Na zvuk motoru seru, auto je pro mne dopravní prostředek, ne předmět onanie.
Poslouchatelné rádio u nás neexistuje, mám tam velkou SD kartu se svou kompletní fonotékou a náhodný výběr, když padne los na Collegium, hraje Collegium.

Odpovědět