To byla reakce na BVa, nikoliv na Tebe, což jsi ale zjevně nepochopil..anawak píše:2 sekal - No ved to len potvrdzuje to co som napisal vyssie.
Odare "ogare", mna nic neuraza. Len nechcem aby sa to zle zvrhlo. Takze klud prosim... quit pleace ako by sa povedalo na OH.Odar píše:anawak --> Nikto ti tvoj nazor neberie. Ak ta uraza, ze citujem tvoj prispevok, tak sa Vam Vasa excelencia hlboko klaniam a ospravedlnujem . . . tu to uz ide fakt cele do prdele![]()
![]()
Najdeš mně něco od Jasper Forks na LP? Já jsem nenašel vůbec nicanawak píše: Dalej , dnes vsetko co vychadza na CD vychadza aj na LP. Nejdem teraz riesit kvalitu, ale fakt, ze trendy su nastavene tymto smerom.
Nezoufal bych, ma oblibena banda Nokturnal Mortum vydala CD a vinyl se objevil sice az za tri roky, ale objevil. Ne vzdy je LP produkovano ve stejny cas jako CD. Tim chci rict, ze co neni, muze v budoucnu bytTHresil píše:Najdeš mně něco od Jasper Forks na LP? Já jsem nenašel vůbec nicanawak píše: Dalej , dnes vsetko co vychadza na CD vychadza aj na LP. Nejdem teraz riesit kvalitu, ale fakt, ze trendy su nastavene tymto smerom.
A LP komu?Kdysi masám,stály 10 DM,dnes jen snobům kteří se nechají oškubat.Jak je psáno v článku na digizone,je to super kšeftPavelN píše: Digitál je přinesení hudby masám
Pozor na to, když byla kazeta SVHS a samozřejmě k tomu video přehrávač, který umožňoval na tuto kazetu v SVHS rozlišení nahrávat, tak to byla špica z hlediska kvality obrazu a i zvuk byl posunut úplně někam jinam (dokonce když jsem to porovnával s DVD-originálkou, tak se mně obraz z této kazety líbil více-nahráno bylo ze satelitu nebo z kabelovky)... Dnes je to mrtvé už jen z důvodu pořizovací ceny kazety (ale to bylo i tenkrát)... Tento způsob záznamu byl opravdu pro fajšmekry, protože ty kazety byly opravdu dost drahé a i dneska obyčejná VHS kazeta stojí poměrně dost (oproti CD, DVD)...Woofer píše:A LP komu?Kdysi masám,stály 10 DM,dnes jen snobům kteří se nechají oškubat.Jak je psáno v článku na digizone,je to super kšeftPavelN píše: Digitál je přinesení hudby masám
Zajímavé,že se nikdo nevrací k VHS ,když je ten analog tak super nebo nefotí na kinofilm,divné.
To vyzerá skoro ako čakávanie, že rip bude lepší ako originál.Po porovnání toho a původního zvuku z LP i takto "sofistikovaně" provedený vinyl rip hrál odlišně a postrádal ono kouzlo.
Film se ve fotografii stale pouziva. Nelze za fotografa povazovat kazdeho, kdo ma mobil.Woofer píše:A LP komu?Kdysi masám,stály 10 DM,dnes jen snobům kteří se nechají oškubat.Jak je psáno v článku na digizone,je to super kšeftPavelN píše: Digitál je přinesení hudby masám
Zajímavé,že se nikdo nevrací k VHS ,když je ten analog tak super nebo nefotí na kinofilm,divné.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů