CDR

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: CDR

Příspěvek od Pesi »

to Hans 20 : tak to finále už se blíží - video už je v háji ...... hergot, to to hrálo dlouho :? :D začla kravnout mechanika, kazeta nechce ven, atd ..... no, takhle už to onehdá blblo, teď se to nepoužívalo, .. no, už je s nim konec ( Panasonic HD630) .....
Ještě mam u rodičů jedno v krabici - asi 8 let nebylo puštěný, tak ho zkusim - a jestli to nepůjde hladce, tak na to asi fakt prdim .....

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

Pesi
lehká pomoc.Vyčistit a promazat mode switch,popř.vyměnit na motorku mechaniky takový malinký kousek plastu(spojka(,který po čase vždy praskl a tak se motorek točil ale jeho síla se nepřenesla na převody.

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

no tak ja na to jeste zitra kouknu .... ovsem " mode switch" .... no nevim nevim - nic mi to nerika :)

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

" mode switch"
je u této mechaniky otočný přepínač,podle kterého procesor pozná v jaké poloze se mechanika nachází.Pozor,musí být dán zpět v poloze jak byl,jinak to bude nefunkční :(
Vyčistit izopropylem,namazat kontaktní vazelinou a 5 let je zase klid *palec*
Obrázek

Hans20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans20 »

Pesi píše:to Hans 20 : tak to finále už se blíží - video už je v háji ...... hergot, to to hrálo dlouho :? :D začla kravnout mechanika, kazeta nechce ven, atd ..... no, takhle už to onehdá blblo, teď se to nepoužívalo, .. no, už je s nim konec ( Panasonic HD630) .....
Ještě mam u rodičů jedno v krabici - asi 8 let nebylo puštěný, tak ho zkusim - a jestli to nepůjde hladce, tak na to asi fakt prdim .....
Já mám doma ještě S-VHS JVC, já ti ho snad dám :lol: Stejně je několik let ve skříni a už se k tomu nevrátím. Na obraz to není a na zvuk .... no nic ve zlym, už taky ne :lol:

Pesi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pesi »

Koukám, že jsem to tu zapomněl před rokem ukončit : Takže vybalil jsem u rodičů moje nové/ staré video Panasonic NV- FJ632 a nahrál na něm bez problémů zatím asi 1,5 VHS, což je asi 6 LP , které poslouchám nejčastěji. Vůbec žádný problém, že je to automat.
Takže pro nějakého blázna jako jsem já můžu doporučit ....

TRANSIWATT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TRANSIWATT »

Jedná se o smazání mého prázdného příspěvku, protože jsem tam omylem reagoval na jiné vlákno, text jsem vymazal, ale ten můj prázdný "příspěvek" tady pořád trčí, já ho odstranit nemůžu. (a ted by mohl smazat všechny tři poslední)

Odpovědět