Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Re: Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Ahoj lidi.
koukám, že je to již rok od posledního příspěvku údajně inspirativního a zábavného vlákna, budeme tedy pokračovat.
Sestava 804S s H190 byla precizní, rychlá, neunavující, ale chyběla pohoda.
obojí tedy prodáno včetně subwooferu BW ASW800 (který neměl chybu) a směřuji jinam.
Pořízen základní pilíř sestavy, nové KEF R11.
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... 49-kef-r11
koukám, že je to již rok od posledního příspěvku údajně inspirativního a zábavného vlákna, budeme tedy pokračovat.
Sestava 804S s H190 byla precizní, rychlá, neunavující, ale chyběla pohoda.
obojí tedy prodáno včetně subwooferu BW ASW800 (který neměl chybu) a směřuji jinam.
Pořízen základní pilíř sestavy, nové KEF R11.
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... 49-kef-r11
Blahopřeji KEF R11 jsem vícekrát slyšel ve studiu Amarock. Myslím, že to je dobrá volba a IMHO je jejich cena velice příznivá.
Jaký k nim zvažuješ zbytek sestavy?
Jaký k nim zvažuješ zbytek sestavy?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Gratuluju ke skvělým bednám . Měl jsem je v užším výběru, zvukově jsou za dané peníze parádní.
Ty si rikaji o bi-amp s moznou regulaci basove sekce dle mistnosti, nahravky a nálady.
FS- Díky moc. Mám z nich ohromnou radost. Dostal jsem nabídku, co nešla odmítnout.
Sestavu asi plánuji dělenou. Zjistil jsem, že s integráčem mi chybí možnost laďení a hraní si, takže půjdu do monobloků a aktivního preampu.
Pořád si myslím na ultimativní lampy od Kudlibabky (Takové monobloky 20-50W) holografický prostor s geniálním UniQ12 by byl nepřekonatelný.
KEF se hodně páruje s Arcam, třídu G jsem ještě neslyšel, tak uvidíme.
Momentálně jedu v provizoriu na Harman Kardon AVR 435 a ono to nehraje vůbec zle, navíc se zvuk zlepšuje rozehráváním. Když jsem na HK zapojil BW804 bylo to k pláči.
Sestavu asi plánuji dělenou. Zjistil jsem, že s integráčem mi chybí možnost laďení a hraní si, takže půjdu do monobloků a aktivního preampu.
Pořád si myslím na ultimativní lampy od Kudlibabky (Takové monobloky 20-50W) holografický prostor s geniálním UniQ12 by byl nepřekonatelný.
KEF se hodně páruje s Arcam, třídu G jsem ještě neslyšel, tak uvidíme.
Momentálně jedu v provizoriu na Harman Kardon AVR 435 a ono to nehraje vůbec zle, navíc se zvuk zlepšuje rozehráváním. Když jsem na HK zapojil BW804 bylo to k pláči.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
gratuluju, krmeni jim kup to nejlepsi na ktere dosahnes. jak velkou mas poslechovku ?
Pítrs-díky
Ramones- vše je možné
PavelDosko- Musím něco našetřit, ve tak zatím budu pátrat. Kdybych byl normální, tak vybavuji nový byt, ale naštěstí nejsem. Zesilování je zákl
Pokoj má cca 28m, výklenek co krásně rozbíjí zvuk a vysoké stropy cca 3,7-3,8m. V obýváku si mohu dělat téměř co chci. Teď je v plánu symetrické umístění knihoven ( zatím jen na jedné straně), dále difuze v mezibední nad TV a časem strop( cca rok).
Ramones- vše je možné
PavelDosko- Musím něco našetřit, ve tak zatím budu pátrat. Kdybych byl normální, tak vybavuji nový byt, ale naštěstí nejsem. Zesilování je zákl
Pokoj má cca 28m, výklenek co krásně rozbíjí zvuk a vysoké stropy cca 3,7-3,8m. V obýváku si mohu dělat téměř co chci. Teď je v plánu symetrické umístění knihoven ( zatím jen na jedné straně), dále difuze v mezibední nad TV a časem strop( cca rok).
Tak to máš asi v nějakém starším cihláku, ne?
Kubíky jsou základ.
Máš jich prakticky o třetinu více, než kdybys měl ten pokoj v panelákovém bytě.
Kubíky jsou základ.
Máš jich prakticky o třetinu více, než kdybys měl ten pokoj v panelákovém bytě.
Ramones- ano, jde o starý dům, velice kvalitně postavený. Vliv stavby jsem na fóru již zmiňoval jako základní na výsledné chování zvuku. Mám velkou výhodu proti spoustě jiných audio nadšenců, že jsem se Xkrát stěhoval a tedy vím, jak záludně se může chovat papírově dobrá místnost.
S basy problém není.
S basy problém není.
Kdyby měl kdokoliv z Vás zkušenosti s R11 nebo vyššími řadami od KEF, budu rád za postřehy
KEF mam rad, a tak jsem si byl nedávno poslechnout KEF R11. Par hodin jsem poslouchal na delenci Electrocompaniet AW 250-R + EC 4.8 v cene cca 280k. Zvuk me bohužel vůbec nebavil, nemelo to basy. Chyběl tomu spodek, objem, udernost, utazenost basu, neslo to basem vubec nízko. Ani ty 4 basacky to hold nezachrání. Jsou bedny do 200k kde hraje jeden 22cm basak o vesmír jinde. Nejhorší me čekalo kdyz jsem se podival do bedny pres basreflex, to raději bez komentáře. Ale abych je jen nehanil, prostor maji vcelku pěkný. S AVR to musí být doslova peklo. Pokud je mas ale za par kaček, proč ne, jsou i horší bedny.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Za nedostatek basů ve tvém případě mohlo zcela jistě něco jiného než R11 .
Ke spojení Electrocompaniet a KEF R11:
Shodou okolností jsem pár let hrál na EC4.8 a pár monobloků AW180. Docela si umím představit, že si to spolu nesedlo.
EC měl na basech a středech možná trochu nepřesný, ale o to více "sexy", zvuk. KEF R11 jsou spíše hodně konkrétní a trochu tepla jim IMHO chybí. Na první pohled by se mohlo zdát, že se budou tyhle dvě odchylky od neutrálu pěkně eliminovat, ale podle mé zkušenosti to takto bohužel nefunguje - spíše naopak.
Shodou okolností jsem pár let hrál na EC4.8 a pár monobloků AW180. Docela si umím představit, že si to spolu nesedlo.
EC měl na basech a středech možná trochu nepřesný, ale o to více "sexy", zvuk. KEF R11 jsou spíše hodně konkrétní a trochu tepla jim IMHO chybí. Na první pohled by se mohlo zdát, že se budou tyhle dvě odchylky od neutrálu pěkně eliminovat, ale podle mé zkušenosti to takto bohužel nefunguje - spíše naopak.
fb mirek- Víš co by bylo peklo? Mít bedny bez zesilovače, proto jedu dočasně přes AVR a kupodivu to jde.
Co se týče basů, tak během nedávného prodávání Hegelah190, BW804 a ASW800 jsem se opět přesvedčil, jak je vnímání zvuku krajně subjektivní záležitost. ASW 800 jsem měl nastaven na čtvrtinový výkon a basoval výtečně. Kupující jej neslyšel a až za polovinou hlasitosti něco vnímal. Dle mého se v místnosti nedalo vydržet a to jsem myslel, že mám rád basy.
Pokud fb Mirek slyšel R11 na zesilovači EC a basy nebyly, je to možné. Nechtěl bych být Mirkův soused
Co se týče basů, tak během nedávného prodávání Hegelah190, BW804 a ASW800 jsem se opět přesvedčil, jak je vnímání zvuku krajně subjektivní záležitost. ASW 800 jsem měl nastaven na čtvrtinový výkon a basoval výtečně. Kupující jej neslyšel a až za polovinou hlasitosti něco vnímal. Dle mého se v místnosti nedalo vydržet a to jsem myslel, že mám rád basy.
Pokud fb Mirek slyšel R11 na zesilovači EC a basy nebyly, je to možné. Nechtěl bych být Mirkův soused