Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....

Příspěvek od koudy42 »

Kup si Infinity Kappa Renesance 90 a nepotrebujes ani subo, Jen musis vymenit krmeni :D.

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

JJ to jsou zajímavý bedny ale jak jsem psal již nechi jít cestou vintage věcí....rozhodně je to ale zajímavá bedna.

Sub se dlě mě nahradit nedá.

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

Ahhoj lidi.
Je zde někdo kdo měl čest s těmito repro ? Usher dancer mini one berylium?

https://www.studioline.cz/reprosoustavy ... -mini-one/

jsou za skvělou cenu, ndostatek basů mi nevadí, spíš o sladění celku. Na audiodromu je recenze verze s diamantovým výškáčem a píšou o zaostávání středobasového měniče.....díky za reakce.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Já jsem kdysi uvažoval právě o Diamondech, ale vadilo mi zjevné odtržení výšek od středobasu. Navíc ty bedny neuměly zahrát moc nahlas. Při vyšších hlasitostech se zvuk bortil, basy slévaly, prostě typické chování bedny s jedním středobasem.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Sáhni po něčem ve stylu JBL 250Ti nebo Quadral Vulkan a budeš mít dospělou bednu *palec*.

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

Pítrs--- Díky za reakci. Ty Ushery škrtám, škoda :-)
Majitel Virgo 5 mi psal......uvidíme. Klasiky v hifi studiu se mi líbily a toto bude asi o hodně dál.

Hodně si slibuji od těch Scansoniců MB 2,5.

Koudy- JBL 250 jsem měl, stejně tak 150L jak píšu na začátku. Quadraly jsem měl Montan MKV , jsou skvělé. Kdybych an to měl jdu do Titanů, Vulkan nemá cenu. JBL mě vlastně strašně sralo i když jsem se snažil si namlouvat jak jsou úžasné. Nebyly.

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Nevím cos porovnával a jak, ale L150tky mají oldschool tesla zvuk a JBL 250Ti jsou úplně jinde a v podstatě 95% toho co leze dneska nový se na plnost jejich zvuku ani neškrtá. Pokud u tebe nebyly v prostorách, kde by jim bylo těsno nebo jsi je nekrmil nějakou chuděrkou, ani nevím co lepšího si za padíka chceš koupit, samotnýho by mě zajímalo jak to dopadne :)

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Ja byl s JBL spokojeny I v panelaku a nejlip mi znely s Classe. Dokonce pan co ode me tento zesik bral, kdyz jsem rusil poslechovku, rikal ze jeho Thiel 3.x tak nehraji :). To Jen potvrzuje jak je vse subjektivni. Popros nejakeho hifika v okoli a snad budes moudrejsi ;).Problem ovsem zustane, kdyz prechazis z dospele bedny na mensi :D. Kazde ma sve pro a proti, otazka schopen akceptovat.

PS: proc se web hifiroom tak seka pri psani zprav .

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

Sekal-VMA nechci

Koudy, RedBaron- Dopadne to tak že koupím nějakou kravinu co zas budu prodávat :mrgreen: *2thumbsup*

Mike_Czech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike_Czech »

Ahoj,
vidím to úplně stejně :lol: .
Čím víc vybírám, tím víc nápadů a představ a tím horší rozhodování.
Zatím mě nic extra neoslovilo a čím víc koukám a poslouchám, tím víc se nemůžu rozhodnout *headbang*

Nomálka :D

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

K výběru soustav, co zde padly jako možný tip, bych osobně volil JBL 250Ti. Za dané peníze asi nejde sehant/postavit lepší bednu. Zvukově je velmi univerzální a vzhledem k 15´´ basovému měniči nabízí velmi dobré podání opravdu těch nejhlubších frekvencí. Kdesi na slovanetu je o nich velké vlákno včetně reálně naměřených parametrů a není to vůbec špatné. Byla to poctivě a kvalitně postavená bedna. V ceně SH nedje koupit nic nového a v množině SH je to vysoká laťka.

Uvedené Audio Physic jsou nesrovnatelné. JBL je prostě o třídu (spíše o víc) výše. Jediný handicap je jejich velikost a tím pádem problematičtější umístění. Jinak jen klady.

Mike_Czech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike_Czech »

Tak jsem to dneska rozsekl. Vzal jsem Vulkány Mk 3. Z toho všeho co jsem slyšel, nehrají vůbec zle a líbí se nám i vzhledově. Ti-čka asi hrají líp, ale vzhledově mi doma neprošli *taktone* :lol:

Odpovědět