Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Re: Co za batarové reprosoustavy v ceně 50000....
Kup si Infinity Kappa Renesance 90 a nepotrebujes ani subo, Jen musis vymenit krmeni
.

JJ to jsou zajímavý bedny ale jak jsem psal již nechi jít cestou vintage věcí....rozhodně je to ale zajímavá bedna.
Sub se dlě mě nahradit nedá.
Sub se dlě mě nahradit nedá.
Ahhoj lidi.
Je zde někdo kdo měl čest s těmito repro ? Usher dancer mini one berylium?
https://www.studioline.cz/reprosoustavy ... -mini-one/
jsou za skvělou cenu, ndostatek basů mi nevadí, spíš o sladění celku. Na audiodromu je recenze verze s diamantovým výškáčem a píšou o zaostávání středobasového měniče.....díky za reakce.
Je zde někdo kdo měl čest s těmito repro ? Usher dancer mini one berylium?
https://www.studioline.cz/reprosoustavy ... -mini-one/
jsou za skvělou cenu, ndostatek basů mi nevadí, spíš o sladění celku. Na audiodromu je recenze verze s diamantovým výškáčem a píšou o zaostávání středobasového měniče.....díky za reakce.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Já jsem kdysi uvažoval právě o Diamondech, ale vadilo mi zjevné odtržení výšek od středobasu. Navíc ty bedny neuměly zahrát moc nahlas. Při vyšších hlasitostech se zvuk bortil, basy slévaly, prostě typické chování bedny s jedním středobasem.
Sáhni po něčem ve stylu JBL 250Ti nebo Quadral Vulkan a budeš mít dospělou bednu
.

Nechce vintage 

- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pítrs--- Díky za reakci. Ty Ushery škrtám, škoda 
Majitel Virgo 5 mi psal......uvidíme. Klasiky v hifi studiu se mi líbily a toto bude asi o hodně dál.
Hodně si slibuji od těch Scansoniců MB 2,5.
Koudy- JBL 250 jsem měl, stejně tak 150L jak píšu na začátku. Quadraly jsem měl Montan MKV , jsou skvělé. Kdybych an to měl jdu do Titanů, Vulkan nemá cenu. JBL mě vlastně strašně sralo i když jsem se snažil si namlouvat jak jsou úžasné. Nebyly.

Majitel Virgo 5 mi psal......uvidíme. Klasiky v hifi studiu se mi líbily a toto bude asi o hodně dál.
Hodně si slibuji od těch Scansoniců MB 2,5.
Koudy- JBL 250 jsem měl, stejně tak 150L jak píšu na začátku. Quadraly jsem měl Montan MKV , jsou skvělé. Kdybych an to měl jdu do Titanů, Vulkan nemá cenu. JBL mě vlastně strašně sralo i když jsem se snažil si namlouvat jak jsou úžasné. Nebyly.
Nevím cos porovnával a jak, ale L150tky mají oldschool tesla zvuk a JBL 250Ti jsou úplně jinde a v podstatě 95% toho co leze dneska nový se na plnost jejich zvuku ani neškrtá. Pokud u tebe nebyly v prostorách, kde by jim bylo těsno nebo jsi je nekrmil nějakou chuděrkou, ani nevím co lepšího si za padíka chceš koupit, samotnýho by mě zajímalo jak to dopadne 

Ja byl s JBL spokojeny I v panelaku a nejlip mi znely s Classe. Dokonce pan co ode me tento zesik bral, kdyz jsem rusil poslechovku, rikal ze jeho Thiel 3.x tak nehraji
. To Jen potvrzuje jak je vse subjektivni. Popros nejakeho hifika v okoli a snad budes moudrejsi
.Problem ovsem zustane, kdyz prechazis z dospele bedny na mensi
. Kazde ma sve pro a proti, otazka schopen akceptovat.
PS: proc se web hifiroom tak seka pri psani zprav .

PS: proc se web hifiroom tak seka pri psani zprav .
Sekal-VMA nechci
Koudy, RedBaron- Dopadne to tak že koupím nějakou kravinu co zas budu prodávat

Koudy, RedBaron- Dopadne to tak že koupím nějakou kravinu co zas budu prodávat

- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
vidím to úplně stejně
.
Čím víc vybírám, tím víc nápadů a představ a tím horší rozhodování.
Zatím mě nic extra neoslovilo a čím víc koukám a poslouchám, tím víc se nemůžu rozhodnout
Nomálka
vidím to úplně stejně

Čím víc vybírám, tím víc nápadů a představ a tím horší rozhodování.
Zatím mě nic extra neoslovilo a čím víc koukám a poslouchám, tím víc se nemůžu rozhodnout

Nomálka

K výběru soustav, co zde padly jako možný tip, bych osobně volil JBL 250Ti. Za dané peníze asi nejde sehant/postavit lepší bednu. Zvukově je velmi univerzální a vzhledem k 15´´ basovému měniči nabízí velmi dobré podání opravdu těch nejhlubších frekvencí. Kdesi na slovanetu je o nich velké vlákno včetně reálně naměřených parametrů a není to vůbec špatné. Byla to poctivě a kvalitně postavená bedna. V ceně SH nedje koupit nic nového a v množině SH je to vysoká laťka.
Uvedené Audio Physic jsou nesrovnatelné. JBL je prostě o třídu (spíše o víc) výše. Jediný handicap je jejich velikost a tím pádem problematičtější umístění. Jinak jen klady.
Uvedené Audio Physic jsou nesrovnatelné. JBL je prostě o třídu (spíše o víc) výše. Jediný handicap je jejich velikost a tím pádem problematičtější umístění. Jinak jen klady.
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dneska rozsekl. Vzal jsem Vulkány Mk 3. Z toho všeho co jsem slyšel, nehrají vůbec zle a líbí se nám i vzhledově. Ti-čka asi hrají líp, ale vzhledově mi doma neprošli