Foobar 2000

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
samcus
Příspěvky: 26
Registrován: 08 bře 2011 19:33
Kontaktovat uživatele:

Foobar 2000

Příspěvek od samcus » 14 dub 2014 19:00

Zdravím pánové, potřeboval bych poradit proč mi Foobar 2000 pod Win 7 nepřehraje tyto dva formáty.

1) Flac 24/192 pc mi odpoví: Unrecoverable playback error: Pro dokončení operace není dostatečný prostor. (0x8007000E)

2) Flac 24/88 -"- Unrecoverable playback error: Unsupported stream format 88 200Hz / 24 - bit / 2 channels

Prosím o fundovanou odpověď, jak to pořešit.
S díky Samčus

slayerss
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2011 23:40
Kontaktovat uživatele:

Re: Foobar 2000

Příspěvek od slayerss » 14 dub 2014 20:06

Ahoj napiš uživateli Odar to je mistr přes PC.

TJK
Příspěvky: 301
Registrován: 09 úno 2013 09:23
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Foobar 2000

Příspěvek od TJK » 14 dub 2014 21:18

Pokud jako zdroj slouží ISO SACD nebo ISO DVD-A (jejich bitové kopie) je třeba příslušný plugin.

samcus
Příspěvky: 26
Registrován: 08 bře 2011 19:33
Kontaktovat uživatele:

Re: Foobar 2000

Příspěvek od samcus » 15 dub 2014 13:23

TJK píše:Pokud jako zdroj slouží ISO SACD nebo ISO DVD-A (jejich bitové kopie) je třeba příslušný plugin.
Víš konkrétně který plugin ( se svojí neznalostí angličtiny) - jsem to nedohledal. Dík


Uživatelský avatar
PetrD
Příspěvky: 689
Registrován: 01 pro 2013 19:06
Kontaktovat uživatele:

Re: Foobar 2000

Příspěvek od PetrD » 06 dub 2015 15:39

Kolegovi z práce jsem "donastavil" Foobar, trochu jsme pokecali . . . a mám skromný dotaz . . . jak nastavit, aby se mi DR právě přehrávané skladby zobrazovalo dole na stavovém řádku?

Uživatelský avatar
Odar
Příspěvky: 1820
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Foobar 2000

Příspěvek od Odar » 06 dub 2015 17:58

Obrázek

Uživatelský avatar
PetrD
Příspěvky: 689
Registrován: 01 pro 2013 19:06
Kontaktovat uživatele:

Re: Foobar 2000

Příspěvek od PetrD » 06 dub 2015 18:01

Děkuji.

Uživatelský avatar
lidumil
Příspěvky: 1023
Registrován: 04 dub 2011 21:02
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Foobar 2000

Příspěvek od lidumil » 06 dub 2015 19:44

Přidám se s dotazem - je potřeba ještě něco doinstalovat? Mně to ukazuje otazníky :o Obrázek

Uživatelský avatar
Odar
Příspěvky: 1820
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Foobar 2000

Příspěvek od Odar » 06 dub 2015 20:26

To nastavenie funguje tak, ze vytiahne do status bar ID3 Tag, ktory je pomenovany, ako Dynamic Range. Mozes si tam dat hociktory iny ID3 Tag. Takze ako prve, v subore ho musis mat zapisany.

Obrázek

Aby si mal zapisany tento udaj vo FLACu, musis dat analyzovat album pomocou http://www.pleasurizemusic.com/de/free-downloads (dole je odkaz na komponent do Foobar http://www.pleasurizemusic.com/sites/de ... _range.zip ). Na tej stranke je popisana instalacia + pouzivanie.

Uživatelský avatar
lidumil
Příspěvky: 1023
Registrován: 04 dub 2011 21:02
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Foobar 2000

Příspěvek od lidumil » 06 dub 2015 20:33

Aha, díky, zítra vyzkouším. Takže u CD a MP3 to jde taky?

Uživatelský avatar
Odar
Příspěvky: 1820
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Foobar 2000

Příspěvek od Odar » 06 dub 2015 20:36

U MP3 ano, u CD (ak myslis fyzickeho) nie, lebo na CD ti nic nezapise. Asi ho len zanalyzuje a jednorazovo zobrazi vysledok. Ale ID3 data na CD nezapises, lebo je uz vypalene / vyrazene.

Uživatelský avatar
lidumil
Příspěvky: 1023
Registrován: 04 dub 2011 21:02
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Foobar 2000

Příspěvek od lidumil » 07 dub 2015 10:41

Tak k novým foobarům to nefunguje, jen di verze 1.1.4, kterou jsem nenašel.

Uživatelský avatar
Odar
Příspěvky: 1820
Registrován: 12 úno 2010 10:44

Re: Foobar 2000

Příspěvek od Odar » 07 dub 2015 10:57

Nasiel som verziu na instalaciu cez Components http://uloz.to/xqAtoG87/foo-dynamic-ran ... -component , ale je to rusky (co v principe nevadi).

zabiny007
Příspěvky: 1280
Registrován: 26 kvě 2014 14:16
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Foobar 2000

Příspěvek od zabiny007 » 07 dub 2015 18:10

Odar píše:...... ale je to rusky (co v principe nevadi).
:-) no nikdy jsem si nemyslel, že ještě budu ruštinu potřebovat. Zvláště u PC. Ale díky za typ, funguje to a zas tak moc to nevadí ;-)
Obrázek

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: 123456789, Bing [Bot], Lemon a 11 hostů