http://www.hifionline.cz/zesilovace/int ... sv-238-mk/
Hmotnost komponentů
Re: Hmotnost komponentů
To je možné, byl to jen odhad.sekal píše:Ten Denon PMA-1600NE se již začíná prodávat v zahraničí a v přepočtu vyjde na ca 43000,- Kč. Takže na navýšení ceny o 10-15% oproti CA CXA80 můžete zapomenout.
Class A / 8 Ohm: 2 x 60 Watt
To je pěkné ale potřebuji něco s digitálními vstupy a převodníky. Pokud Cambridge CXA80 ani Denon PMA-1600NE nestačí, byl by k Veneram lepší nejvyšší model Denonu PMA-2500NE? Ten už by Venery "utáhl"?
https://www.denon.co.uk/uk/product/hifi ... /pma2500ne
Bola by škoda, keby ste Venery limitovali podmienkou digitálnych vstupov, DAC-u.
Fakt by sa potom viac oplatilo došetriť na externý DAC alebo sieťový prehrávač s obstojným DAC-om.
Fakt by sa potom viac oplatilo došetriť na externý DAC alebo sieťový prehrávač s obstojným DAC-om.
Model 2500NE stojí už bezmála 60000,- Kč. Za ty peníze bych si dovedl představit lepší volbu než ten vcelku průměrný Denon.
Tady píšou : Im Leerlauf verbraucht das Gerät 307 Watt.LawIAR píše:Class A / 8 Ohm: 2 x 60 WattJarda69 píše:Tady to píšouhttp://www.hifionline.cz/zesilovace/int ... sv-238-mk/
Mas nejaky padny duvod proc porad lovis ve znacce Denon?Neboj se jedne krabicky navic v podobe externiho DACu.Naopak to Ber jako vyhodu, nejlepsi cesta byt nejsi netopyr je co jedna "krabicka" to jeden ucel. Vic zarizeni v jenom te bude driv nebo pozdeji limitovat v drtive vetsine pripadu. Myslim ted hlavne DAC ap., nechci virit vody vyhod/nevyhod deleneho zesilovace, to si precti ve vedlejsim vlakne(a spise u vyssiho rozpoctu). Ten Vincek 238 bude jina liga nez Denon, slysel jsem ho se svymi tehdejsimi Quadral Vulkan mk2 a naprosta kontrola nad reprosoustavami
.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Namísto slepého opakování zjevně nepřesných údajů z webu prodejce je dobré alespoň minimálně použít to, co ti vyplňuje horní půlku hlavy
Nehledě na to, že tenhle zjevně a na první pohled evidentně naprosto nesmyslný údaj lze během asi 10 vteřin ověřit na webu výrobce...
S tím DACanem má Koudy ůplnou pravdu,lepší je mít externí,jinak budeš mít svázané ruce.Já už mám třetí DAC a nedovedu si představit,že bych měl pokaždé měnit i zesilovač 
Počítal jsem s tím, že kdyby se mi v budoucnu zvedly nároky, lze u Denonu digitální část vypnout, použít jen analogovou část a nějaký externí převodník. Nový zesilovač bych určitě kupovat nemusel.terahera píše:S tím DACanem má Koudy ůplnou pravdu,lepší je mít externí,jinak budeš mít svázané ruce.Já už mám třetí DAC a nedovedu si představit,že bych měl pokaždé měnit i zesilovač
Nemám žádný zásadní důvod proč zrovna Denon. Jen hledám univerzální zesilovač se slušnými převodníky. CD už poslouchám minimálně a další už kupovat nebudu. Přešel jsem na Tidal a mám v plánu ho posílat bezdrátově z iPadu prostřednictvím AirPort Express, Airplay a optiky přímo do zesilovače.koudy42 píše:Mas nejaky padny duvod proc porad lovis ve znacce Denon?Neboj se jedne krabicky navic v podobe externiho DACu.Naopak to Ber jako vyhodu, nejlepsi cesta byt nejsi netopyr je co jedna "krabicka" to jeden ucel. Vic zarizeni v jenom te bude driv nebo pozdeji limitovat v drtive vetsine pripadu. Myslim ted hlavne DAC ap., nechci virit vody vyhod/nevyhod deleneho zesilovace, to si precti ve vedlejsim vlakne(a spise u vyssiho rozpoctu). Ten Vincek 238 bude jina liga nez Denon, slysel jsem ho se svymi tehdejsimi Quadral Vulkan mk2 a naprosta kontrola nad reprosoustavami.
Rozumnější volbou jsou 2 samostatné přístroje.
DAC zestárne vždycky dřív, než kvalitní zesilovač.
DAC zestárne vždycky dřív, než kvalitní zesilovač.
Naposledy upravil(a) Basstl dne 18 led 2017 09:13, celkem upraveno 1 x.
Proti gustu žiaden dišputát, no pre tvoje dobro a spokojnosť do budúcna by som si fakt nechal v tomto poradiť od tunajších. Ver tomu, že v zosilňovači za 1000€ (+/-) ten DAC žiadne terno nebude a po čase ťa začne v hlave svrbieť červík.VladEx píše:Počítal jsem s tím, že kdyby se mi v budoucnu zvedly nároky, lze u Denonu digitální část vypnout, použít jen analogovou část a nějaký externí převodník. Nový zesilovač bych určitě kupovat nemusel.
Pak stoji Vincent min za zkousku. Slysel jsi alespon ten Denon? Kdyby jsi chtel ultimatni reseni a opravdu te tak netizi rozpocet, pak nekdo prodaval Vincent SP998 monobloky po uprave CASEA za 50k Kc za 2ks, coz je vyborny kauf, pokud by si zvukove sedl se Sonusama, to z by mohlo byt konecne reseni! Ale to ber jen jako tip, je mi jasne, ze za chvili bychom mohlo hazet tipy za 100k Kc a clovek je jinde nez se chtel pohybovat s rozpoctem.