To je dosť naivná predstava, pretože živá hudba a reprodukcia sú dve odlišné disciplíny....Pre reprodukciu sú minimálne skreslenia( zmeny ) zásadné. A ilúzie sú individuálne a silne v čase premenlivé. Takáto snaha je " never ending story"..... To create in our minds the illusion that some musicians are playing in our living rooms....
We could imagine lot of other methods to do this. And, with the technology we use, for the moment, the goal is not linearity or low distortion. The goal is to make this illusion as credible as possible.
svartenatt: chápeme tě. Měřitelné nejdokonaleji tedy v čem? Ve všem? Nebo v nějakých konkrétních parametrech? Jak mám pak tedy rozumět tomu, že výš prohlašuješ za lepší Toping než RME, přestože má Toping většinu naměřených výsledků horší než RME a tam, kde je výjimečně trochu lepší, je to spíš o zanedbatelný kousek? Tvá chyba (v pohodě, stane se) či tvá nekonzistence? Nebo moje špatná interpretace grafů měření? Nebo jsem nepochopil něco jiného?svartenatt píše: ↑08 čer 2019 18:29Jediný bryston a BVa chápe nebo chce pochopit.
Pro ty všechny pocitáře. Technicky dokonalé znamená měřitelně nejdokonalejší. O hodnotě a značce zde není řeč.
Pokud je řetězec složen z komponent s nejlepšími parametry a tím i měřením, tak je nejvěrnější v reprodukci zvuku.
Vy tady šíříte bludy o korekci párování nedokonalých zařízení. To opravdu není o věrné reprodukci.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti